10 İğrenç Yemek (Oruç tutmayı kolaylaştırır :D )

Kardeşim video harika olmuş.Ruhi Çenet yolundasın.Ondan daha iyi olacağını umuyorum.Sesli anlatımlara da başlarsın artık :)

Hepsini izledim dahA cok acıktım .d biz yemek secmeyiz abi bize bir porsiyon mangalda fare tatlı olarak çamur pasta

Teşekkür ederim, sesli anlatımlar için çalışma yapıyorum :)

Hocam Ruhi Çenet arkadaşımıza Facebook'dan sordum bir şey şöyle cevapladı''
Merhabalar, müzikleri şu siteden buluyorum: Royalty Free Music - ISRC Code to Track Name Lookup

Resimleri ve videoları ise şuradan buluyorum.
search.creativecommons.org/?lang=tr

BU kaynaklardaki içerikleri kullanmak size telif problemi oluşturmaz, çünkü bu içeriklerin neredeyse hepsi izinli. ''

Bir tane daha soru sordum şöyle dedi '' Windows movie maker kullanıyorum, fakat bazen sony vegas pro 12' ile de bazı değişiklikler yaptığım oluyor.''.Umarım yardımım dokunur.

Hocam Ruhi Çenet arkadaşımıza Facebook'dan sordum bir şey şöyle cevapladı''
Merhabalar, müzikleri şu siteden buluyorum: Royalty Free Music - ISRC Code to Track Name Lookup

Resimleri ve videoları ise şuradan buluyorum.
search.creativecommons.org/?lang=tr

BU kaynaklardaki içerikleri kullanmak size telif problemi oluşturmaz, çünkü bu içeriklerin neredeyse hepsi izinli. ''

Bir tane daha soru sordum şöyle dedi '' Windows movie maker kullanıyorum, fakat bazen sony vegas pro 12' ile de bazı değişiklikler yaptığım oluyor.''.Umarım yardımım dokunur.

Ruhi Çenet'i geçersin demişssiniz ama hiç sanmıyorum :)
O gerçekten çok kültürel çalışıyo :)

Ben iftarımı açdımmm sizede afiyet olsun .. güney doğuya erken gelir ezan sesi :)

İftirımı açtım ve bu video gördüm şuanda bayılmak üzereyim (: evet ramazan yediklerimizin değerini 1000 kat daha iyi anlıyoruz ama kardeşim şu video görüncede adamlar her bulduğu şeyi yemiş arkadaş

İftirımı açtım ve bu video gördüm şuanda bayılmak üzereyim (: evet ramazan yediklerimizin değerini 1000 kat daha iyi anlıyoruz ama kardeşim şu video görüncede adamlar her bulduğu şeyi yemiş arkadaş

Hocam hepsi ya çin yada afrika adamlar yiyicek bişey bulamıyor mecburlar :)

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Özgün kanalın içinse tebrikler böyle kanallar çok konularını daha önce açılmamış benzersiz konulardan bul bize gösterdiğin video gibi güzel yoldasın sende ışık görüyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri