10 K izlenim devreye girmiş

• Kullanıcı niksiz22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
ayın 1 inden beri kanallar halen incelemede bu ne zaman sona erecek acaba?

Aynı durum bende de var. 1 mayıstan beri incelemede. Sanırım unuttular..

28 Nisan dan beri incelemede kalan kanallar var bende de.
Sanırım buğ ya giriyor kanallar özellikle inceleme başladıktan sonra videoya müdehale edince başlıklarda vs oynama yapınca incelemede takılı kalıyor

onay alan veya alamayan arkadaslar başlığında tarih olan varmıydı acaba tarih olan varsa onaylandı ya da onaylanmadı yazarsa sevinirim bunu yazmak zor bişe olmasa gerek.

Dostlar , çok geri kaldım 10K izlenim devreye girmeden önce para kazanması aktif açık kanallar var , 10K olayı adsense almak için mi , para kazanmayı aktif etmek için mi? Bu aktif olanlar için tekrar başvuru yapmak gerekiyor mu ?

Dostlar , çok geri kaldım 10K izlenim devreye girmeden önce para kazanması aktif açık kanallar var , 10K olayı adsense almak için mi , para kazanmayı aktif etmek için mi? Bu aktif olanlar için tekrar başvuru yapmak gerekiyor mu ?

Reklamların başlaması için.Aktif olanlar için ise yine adsenseye başvurulması gerek.Oradaki olay red yeme ihtimali yok önceden para kazanması aktif edilenlerin.

10k para kazanmayı aktif etmek için, halihazırda açık olan kanallarla tekrar başvuruya gerek kalmıyor hocam. Ancak şuanda asıl olay 10k'yı geçmekten çok, kanalı ayakta tutmak.

Reklamların başlaması için.Aktif olanlar için ise yine adsenseye başvurulması gerek.Oradaki olay red yeme ihtimali yok önceden para kazanması aktif edilenlerin.

Teşekkürler hocam.

10k para kazanmayı aktif etmek için, halihazırda açık olan kanallarla tekrar başvuruya gerek kalmıyor hocam. Ancak şuanda asıl olay 10k'yı geçmekten çok, kanalı ayakta tutmak.

Teşekkürler hocam.Google'ın yıldırma politikasıdır o da.Umarım kısa sürer.

beyler bu yeni mi?
para kazanması açık kanalımın videolarını ay başında gizliye almıştım. belli süre sonra kanal yine incelemeye düşmüş. para kazanma gitmiş..:eek:

şaka gibi. milyon izlenmli kanalı gizliye aldık diye iptal etmişler.. genel yapayım ozaman :rolleyes:

aynı hatayı bende yaptım dün hocam. videoları gizliye almıştım kanal içeriğini değiştirmek için. para kazanma iptal olmuş. şuan tekrar genel yaptım fakat halen para kazanma aktif olmadı 10k izlenim bekliyor kanal.

deneyimli arkadaş var mı bu konu hakkında ?

bu 10 k izlenim şartı kötü oldu daha neler görecez bakalım

aynı hatayı bende yaptım dün hocam. videoları gizliye almıştım kanal içeriğini değiştirmek için. para kazanma iptal olmuş. şuan tekrar genel yaptım fakat halen para kazanma aktif olmadı 10k izlenim bekliyor kanal.

deneyimli arkadaş var mı bu konu hakkında ?

izlenim gelince yine onaya düşecek ve reklamları açacağız sanırım hocam. sonucta adsense e bağlı kanallar..partnerde de bu durum geçerli mi merak ediyorum

izlenim gelince yine onaya düşecek ve reklamları açacağız sanırım hocam. sonucta adsense e bağlı kanallar..partnerde de bu durum geçerli mi merak ediyorum

adsenseye de yansımaz oldu izlenimler 0 gösteriyor.

dün açtım halen daha izlenimler yansımadı. umarım tekrar açılır

adsenseye de yansımaz oldu izlenimler 0 gösteriyor.

dün açtım halen daha izlenimler yansımadı. umarım tekrar açılır

duruma gore olumlu olumsuz , beni etiketleyenilirmisin hocam? ben daha genele alamadım. sahte telif süreci var ve sonuclanmasını bekliyorum

tam anlamadım eğer 10 bin izlenimin altına düşersek yine mi inceleneceğiz, veya videoları gizliye alınca 10 k barajı yine mi geliyor, Öyleyse çok kötü niye böyle yapmışlar ki?

eyw hocam. sonucta incelemeler manuel değil. o yuzden 10k barajı aştıktan sonra sistem algıladığında olumlu olur.

tekrar izlenimler geldi hocam ama kanal incelemeye girdi bugün bakalım açılacak mı
spam videolar yüklemiştim inş açılır sıkıntısız :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri