Aynı durum bende de var. 1 mayıstan beri incelemede. Sanırım unuttular..ayın 1 inden beri kanallar halen incelemede bu ne zaman sona erecek acaba?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aynı durum bende de var. 1 mayıstan beri incelemede. Sanırım unuttular..ayın 1 inden beri kanallar halen incelemede bu ne zaman sona erecek acaba?
Aynı durum bende de var. 1 mayıstan beri incelemede. Sanırım unuttular..
ayın 1 inden beri kanallar halen incelemede bu ne zaman sona erecek acaba?
Aynı durum bende de var. 1 mayıstan beri incelemede. Sanırım unuttular..
Dostlar , çok geri kaldım 10K izlenim devreye girmeden önce para kazanması aktif açık kanallar var , 10K olayı adsense almak için mi , para kazanmayı aktif etmek için mi? Bu aktif olanlar için tekrar başvuru yapmak gerekiyor mu ?
Dostlar , çok geri kaldım 10K izlenim devreye girmeden önce para kazanması aktif açık kanallar var , 10K olayı adsense almak için mi , para kazanmayı aktif etmek için mi? Bu aktif olanlar için tekrar başvuru yapmak gerekiyor mu ?
Reklamların başlaması için.Aktif olanlar için ise yine adsenseye başvurulması gerek.Oradaki olay red yeme ihtimali yok önceden para kazanması aktif edilenlerin.
10k para kazanmayı aktif etmek için, halihazırda açık olan kanallarla tekrar başvuruya gerek kalmıyor hocam. Ancak şuanda asıl olay 10k'yı geçmekten çok, kanalı ayakta tutmak.
yeni değil 10 k izlenimin altına düşerse böyle oluyor hocam
şaka gibi. milyon izlenmli kanalı gizliye aldık diye iptal etmişler.. genel yapayım ozaman![]()
aynı hatayı bende yaptım dün hocam. videoları gizliye almıştım kanal içeriğini değiştirmek için. para kazanma iptal olmuş. şuan tekrar genel yaptım fakat halen para kazanma aktif olmadı 10k izlenim bekliyor kanal.
deneyimli arkadaş var mı bu konu hakkında ?
izlenim gelince yine onaya düşecek ve reklamları açacağız sanırım hocam. sonucta adsense e bağlı kanallar..partnerde de bu durum geçerli mi merak ediyorum
adsenseye de yansımaz oldu izlenimler 0 gösteriyor.
dün açtım halen daha izlenimler yansımadı. umarım tekrar açılır
duruma gore olumlu olumsuz , beni etiketleyenilirmisin hocam? ben daha genele alamadım. sahte telif süreci var ve sonuclanmasını bekliyorum
Tabi hocam yazarım duruma göre şuan pek olumlu olmuycak diye düşünüyorum ama hayırlısı bakalım
eyw hocam. sonucta incelemeler manuel değil. o yuzden 10k barajı aştıktan sonra sistem algıladığında olumlu olur.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.