1000 adet stok yapmıştım oh be çok iyi geldi
10K izlenimi geçse bile kanal o incelemeyi bekliyorsunuz mecburen
Screenshot by Lightshot
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1000 adet stok yapmıştım oh be çok iyi geldi
yani 10k yı aşmış kanalın adsenseye bağlı olması lazımdı incelenme olmaması için10K izlenimi geçse bile kanal o incelemeyi bekliyorsunuz mecburen
Screenshot by Lightshot
yani 10k yı aşmış kanalın adsenseye bağlı olması lazımdı incelenme olmaması için
partner kanalar da ne yapacaklar onıu merak etim şimdi![]()
Denemek için 10kyı geçen farklı içerikler ile başvuruda bulundum. Bakalım hangileri onaylanacak, onaylanmayacak. Ve sistem otomatik mi yoksa manuel mi anlamış olacağım. Çıkan sonuca göre tamam veyahut devamAma şu bi gerçekki artık son demlerimizi yaşıyoruz.
Umarım bu incelemeden onay alan kanallar için reklam sorunu düzelir. Fakat kısa sürede reklamların düzeleceği kesin. Gönlümüzdekinin hayırlısı olsun hepimiz için
Google reklamverenler için ilk 10. saniyede çıkan reklam ve sonda çıkan reklam kısmını tamamen elden geçiriyor. Bunun için tamamen yeni bir alt yapı oluşturuyor. Google mühendisleri bunun için harıl harıl çalışıyorlar.
Hala youtubeden birçok firma her geçen gün elini çekmeye devam ediyor. Youtubeda bu durumlar 7 ay önce patlak verdi. Aralık sonunda reklam verenler reklamlarını çekme işini hızlandırdılar. Son 2 aydır ise bu durum domino taşı gibi her firmaya sıçrayarak devam etti. Ve her geçen günde artıyor. Youtube geçen son çeyrek ve bu sene sağlam darbe yedi diyebiliriz.
Bunlar tamamen youtube'un sorumsuzluğundan kaynaklandı. Zamanında bu duruma el atabilirdi. Ama atmadılar. Şimdi cezasını çekiyor ve bizlere çektiriyor.
Google bu reklam olayını reklamverenlerin seveceği şekilde geliştirine kadar reklamları göremeyeceğiz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.