10 K izlenim devreye girmiş

• Kullanıcı niksiz22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
B.kunu çıkarmayın da adamlar açıklarının farkına varıp yeni güncelleme getirmesinler!!
Herkez yinede 10k olana kadar para kazanmayı açmaya çalışmasın .. Koydukları kurallara göre kendinizi geliştirin ve çalışmaya devam edin
Artık herkez ABARTMADAN çalışmayı ve yaptığı işi profesyonel şekilde yapmaya gayret göstersin lütfen

Son düzenleme:
Gözlerim yaşardı uzun zaman sonra adam gibi kazancı görmüş oldum evet arkadaşlar 17 nisan kazancı yansımış adam gibi hemde hakkımızda hayırlısı

bugün izlediğim videolarda reklam çıkma oranı arttı tam olarak eski haline dönmese de düzelme var

10k dan sonra 1 hafta daha bekletecekse o zaman sıkıntı.1 haftaya kim öle kim kala.Adsense gibi 4-5 saat sonra onaylarsa problem yok. Umarım öyledir.

Bu son yorumlardan bir kaçının acilen gizlenmesi veya silinmesi gerek diye düşünüyorum [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam.. Detay vermek istemiyorum. Siz net anlamışsınızdır.

Ben google tarafından forumun takip edildiğini düşünüyorum

Zira TR, youtube tarafından bazı deneylerde örnek model olarak kullanılıyor.

dashboardda 709 görüntülenme var ve kanal onaylanmış manuel falan hikaye

Arkdaslar böyle konular acmayin burada. Tecrüberlerinizi kendinize saklayin veya skype üzeriden felan haberlesin. Google tr calisanlari bu siteyi sürekli takip ederek ana merkeze bildiride bulunuyorlar. Bu konular biliniyor olmasi lazim artik. Klauser 12 senin yerinde olsam bu mesaji silerim.

reklam aralarını ayarlamak için onayı beklemek gerekiyor. Hergün kanallara girip kontrol etmek lazım... Bakalım normal onay süresi ne kadar olacak.. En önemlisi de acaba sistem oturduktan sonra kanallarımız onaylanacak mı???

1 hafta diyosa 1 ayda sürebilir,1-2 saatte. adsenseye bazen 3 gün diyor 1-2 ay alıyor

reklam çıkmama sorunu düzelsin de bunlar çok önemli değil, reklamlar düzelecek diye beklemekten gına geldi artık. İşletme lisans mezunuyum adam gibi iş de bulamıyorum aylardır, yeterki şu reklamlar düzelsin hayvan gibi çalışacam :)

son 2 3 gun içinde kanal baglayan oldumu ve onay aldımı para kazanmak için ve son olarak onay alınca reklamları geldimi :)

Dün aksam incelemeye alınıp sonuclanan varmı başka ? veya hala incelemede bekleyen

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri