Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kullandığınız bot v.s herhangi kaynak çeken bi program var mı yüklediğiniz kanal başına video miktarı ? bu bilgileri verirseniz belki bi sonuca ulaşır buluruz nedenini
yuuhhh![]()
"Bu hesap, Hizmet Şartlarımızı birden çok kez veya ciddi bir şekilde ihlal ettiği için feshedildi. " mi yaziyor?
gmail hesaplarını nasıl aldınız hocam ?
aynı anda kendim para kazandıran 3 kanalımı kaybettim ama 50 ve 10 kanal kaybedeni ilk kez görüyorum
sabırlı ol başka iplerden açmaya çalış kanalları belki bu sorunu düzeltirsin böyle
internetten açtım, daha öncekilerini tlf ile
ama bu kapananları int.den almıştım![]()
Hocam geçen gün telefondan hesap almayla ilgili bana söylediğiniz gibi bende telefondan hesap alıyorum ama öyle bir günde sizin gibi 50-60 tane almadım 5'er tane falan alıyorum her gün daha kapanma gibi bir durum olmadı bende. Spama girdiğinizden kanallarınızı topluca kapatmış olabilirler mi?
telefon ile açılanlar kapanıyor, pinger ile açılanlar kapanıyor kısacası kapanması için sebep çok birde hesaplar seri miydi ozan001 002 003 gibi?
Geçmiş olsun öncelikle,
Hangi botu kullanıyordunuz ve etiketleri ve açıklamaları videolardan alakasız mı yazıyordunuz ?
evet aynen öyle seriydi
ve pinger ile açılmıştı
---------- Mesaj saat 14:31:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:30:25 civarında gönderildi. ----------
databilimin botu
etiketlerde hiç oynama yapmadım, orjinal videoların etiketleri
bu sebeple kapanmış olabilir geçmiş olsun
botla ilgili sıkıntı olacağını sanmıyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.