10 saniyede 301+ nasıl oluyor

DeviLLe

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kolayca.net
bir nevi açıkmı söz konusu bilmiyorum ama bu şahıslar yükler yüklemez 301+ ile hesapta oluyo videolar.

cpx8hkudca5edka18.jpg

videoyu at
liste dışına al
kendin 300 kere izle
genele al

Bazı arkadaşlar bu kişilerin güçlü sosyal medyaları felan var orada paylaşıyorlar diyorlar ama ben buna inanmıyorum.

Bu arkadaşlar izlenme atıyor videoya indexte üst sıraya gelmek için. Videoların içine gir çok beğenme yoktur zaten izlenme hilesi olduğu belli.

Videolarin isimlerine bakin arkadaslar. Hepsi download ile ilgili. Bu tarz videolari yukleyenler sahte izlenim aliyorlar, 301+ ya geldiginde genele alip kisa sureli liste basina geciyorlar. Amaclari CPA uzerinden kazanc saglamak. Bu tarz kanallar en fazla 24 saat dayanir zaten, sonrasinda kapanir. Sosyal medyayla alakasi yok yani.

bu kadar saçma videolara sosyal medya gücü olsa ne olur ki, daha sosyal medya hesaplarına düşmeden bile videolar 301+ oluyordur.

zQrrQ : her 10 saniyede video yüklenip 301 olmuş 1 videoyu 301 kere yenilemek bile baya zaman alır :)

Arkadaşında dediği gibi liste dışı yapıp 300 defa kendileri izleyip sonra genele alıyolar bu kadar basit. Ama bu kanalın ömrü yok tabi sonra :)

videonun ordaki süresi videoyu attıkdan sonraki süre değildir arkadaşlar.genele alındıkdan sonraki süredir

Onu anlatiyorum zaten ya, bu adamlar CPA uzerinden kazaniyorlar. Adsense reklamlariyla isleri yok.

evet bu şekilde olabilir, hatta açıklama kısmında kısaltılmış link var ona tıklanmaya teşvik ediyor. belki link kısaltma sitelerindende kazanç elde ediyorlardır.

başka bakış açısı gösterdiğin için teşekkürler, rank verme hakkım olsaydı "Youtube Profesörü" rankı oluşturup sana verirdim :) [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION]

give 5000 youtube views, guaranteed youtube views - fiverr

Gibi düşünelim. Sağlam sosyal medya ve sağlam subscriber olmadıktan sonra olay genelde bu oluyor.

Olmadığı zamanlar da olur. Tüm dünyanın canlı izlediği vakalarda aynı anda Youtube'da arama yapılırsa o zaman saniyesinde de olur.
Justin Timberlake'in Janet Jackson'ın göğüs ucunu açtığı canlı yayınlanan ödül töreninde bu görüntüyü anlık olarak editleyip Youtube'a koyarsan anında 301 olmasını bekleyebilirsin. (bu olay nereden aklıma geldi bilmiyorum)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri