10 Videolu Partner Kanal Satılık

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
D

daralll

Guest
Kanal Adi : (Satış Sonrası)
Kanal Kategorisi : (Film)
Kanal Dili : (Alıcıya)
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : (14Temmuz- içindeki videoların yüklenme tarihidir.)
Abone Sayisi : (571)
izlenim Sayisi : (261K+)
Kanalinizda UYARI Varmi : Yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci :en az 20usd civarı-en çok 35 usd
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Özellikler yeşil
Kazanç resimleri :http://i.hizliresim.com/NklZpa.pnghttp://i.hizliresim.com/VEPr3B.png
Kanal Satis Fiyatiniz :2500 TL...
Bu hafta partner ödemesi var.(900TL. civarı kesinleşen)
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz :Kanal da 10 adet ,en kısası 67dk olan videolar bulunmaktadır.
Kanal Digital Minds Entertainment ağına bağlıdır.
Satış sebebi:hafta içi eşimin ameliyatı sebebiyle nakit lazım.
kendi kanalım diye söylemiyorum ;satılacak daha uygun kanallarım vardı ama alana da yarayacak bir kanal olsun istedim.kimseye mahçup kalmak istemem.garanti isteyene 1 ay garantisini veririm ama 1 ay garanti vereceksem,1 ay sonra kanalı sattığım fiyata geri almayı da alıcı bana garantisini vermelidir.1 ayda kanal kapanırsa ödemesini 30 gün içinde yapmaya çalışırım...buna karşılık 2 hafta sonra aynı parayı verip kanalı geri alıyorum demek hakkını da o bana garanti vermelidir.(bu ay ki 900 ödemeyi ödediği tutardan düşeriz)

Son düzenleme:
ödemelerden sonra bende düşünebilirim diye soruyorum hocam, o kesinleşen bu hafta ödenecek para alıcıya mı gidecek satıcıya mı hocam.

ödemelerden sonra bende düşünebilirim diye soruyorum hocam, o kesinleşen bu hafta ödenecek para alıcıya mı gidecek satıcıya mı hocam.

bu fiyata alıcıya gidecek hocam.
yalnız yarına kadar aciliyetim olduğundan bu gecenin sonunda ilanı kaldırabilirim.

Hayırlı satışlar hocam. sanki biraz uygun bir fiyat gibi içindeki parayı da göz önüne alınca :)

Hayırlı satışlar hocam. sanki biraz uygun bir fiyat gibi içindeki parayı da göz önüne alınca :)

valla aciliyeti olduğundan en düşük kazancı aldım..
hatta %70 ini çıkarıp bir aylık kazanç civarına ,içindeki kazancı ekledim.buna da lafı olan çıkmaz herhalde.

normalde bu kanalın hakkı o 35 dolar olan günlerdeki gibi olması gerekir ama ne olduysa 3 gündür herkes de bir düşüş var.anlamadım gitti.ben de en az zigzag yapmış kanalı satmak istedim.

Fiyat cok uygun ayin ortalarina kadar yukselecektir kazanclar hayirli satislar

bir üye ile anlaşma yapılmıştır...
teslimat yapılana kadar konu kilit...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri