Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yüzbin olsa da özgün olmayınca ödül gelmiyor mu
Şimdi ben şunu merak ettim bu kanal özgün değil spam kanal bu ödülü alınca kanala etkisi olacakmı kapanma vs. yönünden?
Konuyu okudun mu? Geliyor işte.
Spam demek doğru olmaz bu kanala. Yani spamın anlamına göre değişir tabii de. Kanal önceden 1 kere kapandı 100.000 abone olduğumda, sonra incelediler ve geri açtılar. Demek ki youtube şartlarını ihlal etmiyorum. Şimdi plaket yollayacaklarında bu sefer izlenim, abone, hile var mı diye bakmışlardır. O da yok. Artık kanalı sadece karaktersiz insanların sahte flagları kapatır sanırım. Onu da geri açtırırım diye düşünüyorum. Şu an bir topluluk uyarısı var zaten o karaktersizler yüzünden.
Konuyu okudun mu? Geliyor işte.
Spam demek doğru olmaz bu kanala. Yani spamın anlamına göre değişir tabii de. Kanal önceden 1 kere kapandı 100.000 abone olduğumda, sonra incelediler ve geri açtılar. Demek ki youtube şartlarını ihlal etmiyorum. Şimdi plaket yollayacaklarında bu sefer izlenim, abone, hile var mı diye bakmışlardır. O da yok. Artık kanalı sadece karaktersiz insanların sahte flagları kapatır sanırım. Onu da geri açtırırım diye düşünüyorum. Şu an bir topluluk uyarısı var zaten o karaktersizler yüzünden.
İçerik senin değilse tamamen sana ait değilse spamdır.
İçerik senin değilse tamamen sana ait değilse spamdır.
O spamın sendeki anlamı dostum. Eğer spam olsaydı, Youtube kanalımı açmaz ve bu ödülü yollamazdı. Bir sürü süreçten incelemeden geçiyor sonuçta. Youtube spam kanallar yasak diyor sonuçta.
Spamın bendeki anlamı, günde birden fazla kanal açıp içine çok fazla video yüklemek. Sendeki anlamı özgün olmayan her şey spamdır. Her neyse, sonuç olarak kanalım özgün değil o kesin, ama youtube şartlarını da ihlal etmiyor. Ödülüm geliyor.![]()
Benim şuan 68 kanalım var aktif bunların 59unda 2şer 3er video var ama spamdan kapanıyor niye kapanıyor o zaman ? Ayrıca spam kanalını da daha önce açtırmış çok arkadaş var şans işi.
Seni mi kıracağım hocam tamam senin kanallarla benim kanal aynı evet.
Tebrik eden herkese tekrar teşekkürler.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.