100.000 Abone Ödülü Kazandım - Silver Play Button

• Kullanıcı dervegider
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Şimdi ben şunu merak ettim bu kanal özgün değil spam kanal bu ödülü alınca kanala etkisi olacakmı kapanma vs. yönünden?

Yüzbin olsa da özgün olmayınca ödül gelmiyor mu

Konuyu okudun mu? Geliyor işte. :)

Şimdi ben şunu merak ettim bu kanal özgün değil spam kanal bu ödülü alınca kanala etkisi olacakmı kapanma vs. yönünden?

Spam demek doğru olmaz bu kanala. Yani spamın anlamına göre değişir tabii de. Kanal önceden 1 kere kapandı 100.000 abone olduğumda, sonra incelediler ve geri açtılar. Demek ki youtube şartlarını ihlal etmiyorum. Şimdi plaket yollayacaklarında bu sefer izlenim, abone, hile var mı diye bakmışlardır. O da yok. Artık kanalı sadece karaktersiz insanların sahte flagları kapatır sanırım. Onu da geri açtırırım diye düşünüyorum. Şu an bir topluluk uyarısı var zaten o karaktersizler yüzünden.

Spam demek doğru olmaz bu kanala. Yani spamın anlamına göre değişir tabii de. Kanal önceden 1 kere kapandı 100.000 abone olduğumda, sonra incelediler ve geri açtılar. Demek ki youtube şartlarını ihlal etmiyorum. Şimdi plaket yollayacaklarında bu sefer izlenim, abone, hile var mı diye bakmışlardır. O da yok. Artık kanalı sadece karaktersiz insanların sahte flagları kapatır sanırım. Onu da geri açtırırım diye düşünüyorum. Şu an bir topluluk uyarısı var zaten o karaktersizler yüzünden.

Her postu okudum hocam:) Ama tebrik etmeyi unuttuk, tebrikler:)

İçerik senin değilse tamamen sana ait değilse spamdır.

[MENTION=12446]dervegider[/MENTION]
aman hocam 2 aya inş telif falan yemezsin. bakarsın plaketi geri isterler. :)
Bu arada tebrikler iyi iş başarmışsın.

O spamın sendeki anlamı dostum. Eğer spam olsaydı, Youtube kanalımı açmaz ve bu ödülü yollamazdı. Bir sürü süreçten incelemeden geçiyor sonuçta. Youtube spam kanallar yasak diyor sonuçta.

Spamın bendeki anlamı, günde birden fazla kanal açıp içine çok fazla video yüklemek. Sendeki anlamı özgün olmayan her şey spamdır. Her neyse, sonuç olarak kanalım özgün değil o kesin, ama youtube şartlarını da ihlal etmiyor. Ödülüm geliyor. :)

Kelime anlamından yola çıkarsak, aynı videonun o veya bu şekilde defalarca yüklenmesi anlamını taşır. Çerçeve süre uzatma vs. gibi şeyler spama girer mi girer. Fakat senin videondan aldığım bir görüntü üzerinde farklı değerlendirmeler yaparsam, özgüne girmesi gerekir. Girmezse aşağıdaki tanımlar anlamsız kalır.

İçeriği sıfırdan üretenler ve yeni bir akım yaratanlar (içerik üreticileri)
Var olan içerikleri geliştirip söz konusu akımı ilerletenler. (içerik geliştiricileri)

Vaybe helal olsun ne diyeyim ben 1-2 K aboneyi buldummu keyiften 4 köşe oluyorum senin gibi bide 100 K olsa halay çekerim :D
Şaka biryana gerçekten tebrikler bu forumdan böyle hediye alan arkadaşları görünce kendim almış kadar seviniyorum .Bol kazançlarl

O spamın sendeki anlamı dostum. Eğer spam olsaydı, Youtube kanalımı açmaz ve bu ödülü yollamazdı. Bir sürü süreçten incelemeden geçiyor sonuçta. Youtube spam kanallar yasak diyor sonuçta.

Spamın bendeki anlamı, günde birden fazla kanal açıp içine çok fazla video yüklemek. Sendeki anlamı özgün olmayan her şey spamdır. Her neyse, sonuç olarak kanalım özgün değil o kesin, ama youtube şartlarını da ihlal etmiyor. Ödülüm geliyor. :)

Benim şuan 68 kanalım var aktif bunların 59unda 2şer 3er video var ama spamdan kapanıyor niye kapanıyor o zaman ? Ayrıca spam kanalını da daha önce açtırmış çok arkadaş var şans işi.

Benim şuan 68 kanalım var aktif bunların 59unda 2şer 3er video var ama spamdan kapanıyor niye kapanıyor o zaman ? Ayrıca spam kanalını da daha önce açtırmış çok arkadaş var şans işi.

Seni mi kıracağım hocam tamam senin kanallarla benim kanal aynı evet. :)

Tebrik eden herkese tekrar teşekkürler. :)

vaaay bee cok guzel duygu olmali. Hayirli ugurlu olsun hocam :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri