100.000 Abone Ödülü Plaketim Geldi

• Kullanıcı dervegider
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Hayırlı olsun.
Bu altına benziyor ya 100.000'de gümüş gelmiyor muydu :D

Fotoğraflarda altın gibi çıkıyor ama gerçekte rengi gri. Işık sürekli altın rengine çeviriyor camdan dolayı galiba.

çok merak ettim manevi değeri tartışılmaz fakat maddi bir değeri varmı acaba bilgin var mı ?

Ben de çok merak ettim, araştırdım yabancı kaynakları ama bilen yok kimse umursamıyor galiba değerini. İnce bir şey yandan bakınca çok dolu dolu bir play butonu değil ve hafif. Gümüşün gramı 1 lira falan. 250 gram olsa 250 lira. Pek değeri yok gibi görünüyor. :)

Fotoğraflarda altın gibi çıkıyor ama gerçekte rengi gri. Işık sürekli altın rengine çeviriyor camdan dolayı galiba.

Ben de çok merak ettim, araştırdım yabancı kaynakları ama bilen yok kimse umursamıyor galiba değerini. İnce bir şey yandan bakınca çok dolu dolu bir play butonu değil ve hafif. Gümüşün gramı 1 lira falan. 250 gram olsa 250 lira. Pek değeri yok gibi görünüyor. :)

aynen o civardır herhalde kimse satmayı düşünmediği için araştırmamıştır, böyle manevi bir şeyi satmak olmaz

hayırlı olsun kanal özgünmüydü

hayırlı olsun , sevindim ilk defa böyle konular açılıyor sayende.

Bize de altınbaştan takı seti gönderecekler, en iyi spammer diyerekten. :D
Hayırlı olsun.

Hocam tebrik ederim aylık kazancını sakıncası yoksa özelden belirtirmisin..

Hayırlı olsun hocam. Darısı tüm forumun başına :)

plaketin yanında hediye kuruyemiş felan bişi göndermemişler mi :) kuru kuru mu gelmiş

hayırlı olsun bu arada acaba full spam kanallara da gönderiyorlar mı :)

Hocam kanalınız adsense mi yoksa partner mi ?

birde iletişim adresinizi nasıl buldular gmaille siz mi verdiniz?

dilerseniz cevaplamaya bilirsiniz işte merak kediyi öldürür bizi süründürür :)

2 hafta önce konusunu açmıştım yola çıktı diye, 2-3 ayda gelecek yazıyordu. Amerika Indianapolis'ten yola çıkıyor, ben de 2 ayı bulur diyordum. Ama 15 gün içinde geldi bugün. Çok heyecanla açtım paketi. Sizle de paylaşmak istedim. :)

Yüzümün nette görünmesinden pek hoşlanmadığımdan ve size de görüntü kirliliği yaşatmamak için kendimi de sansürledim ama o benim. :)

2WgPQMH.jpg

Bensiz plaketi görmek isteyenlere (Yansımada yine ben varım :p ) http://i.imgur.com/SqKYpW0.jpg

Darısı hepinize. Kolay gelsin. :)

Not: Lütfen kanalla ilgili sorular sormayın, yardımcı olamayınca üzülüyorum. %100 özgün kanal değil ama Youtube'un şartlarını ihlal etmeyen bir kanal. Türkçe de değil.

Hocam kanalınız adsense mi yoksa partner mi ?

birde iletişim adresinizi nasıl buldular gmaille siz mi verdiniz?

dilerseniz cevaplamaya bilirsiniz işte merak kediyi öldürür bizi süründürür :)

Partner ama bunun bir etkisi yok adsense de olsa fark etmezdi. İletişim adresimi bulmadılar direkt Youtube Kontrol Paneline bildirim gelmiş, bakmasam görmezdim yani arada kontrol ediyordum. Orada yazıyordu işte kodunuz geldi girip adresinizi yazın diye girip adresimi falan verdim kendim yazdım yani.

içindeki play tuşu altınmı açıp baksana :)
Bu 100.000 abone, yani gümüş olan. Camı çıkmıyor yoksa çıkartıp ellerdim kesin. :) 1 milyonda altın veriyorlar.

plaketin yanında hediye kuruyemiş felan bişi göndermemişler mi :) kuru kuru mu gelmiş

hayırlı olsun bu arada acaba full spam kanallara da gönderiyorlar mı :)

Yok kuru kuru gelmiş ama böyle kuruluğa can kurban. :) Bir de not yazmışlar işte 100.000 abone çok büyük bir şey hediyemizle kutlamamızı kabul edin falan diyerek İngilizce.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri