100.000 aboneli kanalım kapandı

Senin itirazlarının hiçbirisi googleye veya yt ye ulaşmadı.boşa zaman kaybetmişin.
çunku sen %90 alt kanal kullanıyorsun. itiraz edince ana mailinden gidiyor iletişim haberin yok.. çıkış yapıp alt kanalının mailinden giriş yapıp googleye öyle itiraz etmelisin..
geçmiş olsun.

Başta öyle yapmamıştım sonra o mailden girip itiraz ettim. :) teşekkür ederim tekrar itirazda bunu dikkate başta alacağım.

adamın 100.000 aboneli fabrika gibi kanalı gitmiş hala bu ayın ödemesini alırsın alamazsın onun hesabını mı yapıyorsunuz? geçmiş olsun kardeşim. inşallah açılır kanalın.

Gecmis olsun. Ozgun olmayan ve baska partnerlere bagli olan kanallar icin bisey yapamiyorum malesef. Partner firmanizla iletisime gecerseniz daha iyi olur ama zoomin boyle seyleri kulak arkasi ediyor diye biliyorum. Umarim acilir kanaliniz.

Yazdım zaten açtırmak için, anında yanıt geldi. Hesabınız açıldı diye heyecanlandırdı beni ama baktım kapalı. Otomatik yanıtmış. Hesap feshedilmesiyle ilgili olan yerden yazdım ama adamlar şifremi unuttum gibisinden bir şey algılayıp hesabınız açık girebilirsiniz diyor.

Ben de Tarsusluyum bu arada. :)

Kardeşim çok geçmiş olsun. Bende tarsus girne mah.

sonuç ne oldu hocam ? [MENTION=12446]dervegider[/MENTION]

25 gün boyunca itiraz ettikten sonra kanalı açtılar hem de aynı itiraz metnini defalarca yollamış olmama rağmen. Otomatik yanıt geliyormuş yani okuyanın insafına bağlı. İtiraz etmekten korkmayın kanala güveniyorsanız. :)

25 gün boyunca itiraz ettikten sonra kanalı açtılar hem de aynı itiraz metnini defalarca yollamış olmama rağmen. Otomatik yanıt geliyormuş yani okuyanın insafına bağlı. İtiraz etmekten korkmayın kanala güveniyorsanız. :)
ben itiraz etmekten bıktım onlar hayır demekten bıkmadı :D

Hocam gozunuz aydin.. aboneler videolar hepsi yerindeydi degilmi acilinca? Para kazanma ne durumda?

ben itiraz etmekten bıktım onlar hayır demekten bıkmadı :D

Ben de ümidimi yitirmiştim ama eminsen youtube kurallarını ihlal etmediğinden (gerçi o kuralların sınırını bir çizemiyorlar ama) günün farklı saatlerinde İngilizce ve Türkçe yolla. :)

---------- Spam Engelliyici 00:47 ---------- Önceki Mesaj 00:46 ----------

Hocam gozunuz aydin.. aboneler videolar hepsi yerindeydi degilmi acilinca? Para kazanma ne durumda?

Aynen aynen hepsi yerindeydi. 3-4 gün videolar aramalarda falan çıkmadı, sonra onlar da yerine oturdu. Para kazanma sıkıntısı da yok zoomin'e bağlıydı devam ediyor.

Valla ben full spam yaptığım için itiraz etmeye korkuyorum :D Senin adına sevindim hocam bol kazançlar .

Özgün değildi ama spam da değildi, özenle hazırladığım videolardı ve günlük 500 civarı abone geliyordu. Bugün topluluktan kapandı mailini aldım 1 yıldan sonra...

Siz siz olun hiçbir zaman kanalınıza güvenmeyin. :) 103.000 abone olmuştu en son, içinde 10 milyon izlenimli eşleşen alan bir video vardı. Toplam kanal izlenmesi 22 milyondu. Youtube hiç acımıyor ve hiç incelemeden direkt kapatıyor. Bugüne kadar spam hiç yapmadım, bot vds kullanmadım. :)

Önemli: 25 gün boyunca durmadan itiraz maili yolladım hepsini reddettiler, açmayacağız dediler. Yılmadım aynı metni defalarca yolladım 1 ay sonra açtılar kanalı. Aynı metni yolladım, ama açtılar. :)

Gözünüz aydın.

Kanalın 100.000 aboneden sonra kapanması ilginç olmuş, Bazen 100.000 aboneyi geçen kanallara rozet veriyorlar. Siz de barajı geçince dikkatlerini çekip kapattılar sanırım.

Aynı metinle açtırmanız da komik olmuş :D

20k abonesi varda çat diye sildim gmaili keşke itiraz edeydik :D

B1mEIz9IIAAtvI2.jpg

Artık şöyle birşey gelir yakın zamanda hocam haydi geçmiş olsun :)

Hırsınız ve azminizden dolayı kutlar hocam seni, hadi geçmişler olsun. :)

tebrik ederim hayırlı olsun cok sevinmişindir :)

Benimde 80.000 aboneli kanalım 2 ay önce kapandı topluluktan. Nerden ne şekilde mail attınız hocam yardımcı olur musunuz bende şansımı deneyeyim

Benimde 80.000 aboneli kanalım 2 ay önce kapandı topluluktan. Nerden ne şekilde mail attınız hocam yardımcı olur musunuz bende şansımı deneyeyim

https://support.google.com/accounts/contact/suspended?p=youtube&rd=1

Tıkla buraya, bilgileri gir. Daha sonra de ki kanalım işte çok iyiydi aylardır yönetiyordum ama birden başka insanlar sahte flag atarak kanalımı kapattırdılar. Amaçları ne bilmiyorum ama benim kanalımda hiçbir sorun yoktu, youtube politikalarına aykırı hiçbir şey yapmadım ama sahte flag atarak kapattırmışlar kanalımı açılmasını istiyorm. Bunu türkçe ve ingilizce şekilde yazıp değişik saatlerde yollayın her yanıt geldiğinde. Değiştirin metni tabii biraz uydurdum şu an ben. Sahte flagtan kapandıysa öyle deyin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri