100.000 Plaket Ödülü Ve Teşekkür

severall

Kayıtlı Üye

Özgün kanallarımdan biri 2 ay evvel 100.000 abone barajını geçmişti.1 ay önce ödülünüzü alın bildirimi geldi.Ayın 3'ünde kargoya verilen plaket 3 gün sonra yani ayın 6'sı cuma günü bana ulaştı.R10'da bu foruma görmesem bu işe bu kadar asılmazdım o yüzden bu foruma bir teşekkürü borç bilirim hepinizden Allah razı olsun umarım dileyen herkes ödüle sahip olur.

Ödül hakkında;

100.000 aboneyi geçtikten max. 1 ay sonra kontrol panelinde ''ödülünüzü alın'' diye bir ibare belirliyor.Oradaki kodla beraber yönergeleri takip ederek başvuruyu yapıyorsunuz.Burada en önemli kısım yeni sistemle beraber ödülünüz adı kısmını sizin belirliyor olmanız.Yani 100.000 aboneli özgün kanalınızın plaketini kendi adınız yazılı bir şekilde getirtebiliyorsunuz ben şahsen böyle yaptım.Başvurudan 3 hafta sonra kanalın mailine kargoya verildiğine dair bir mesaj düşüyor ve ordan ups kargo takiple ödülünüzün durumunu öğrenebiliyorsunuz.

Tekrar forum ahalisine çok teşekkür ediyorum, kalın sağlıcakla...

Son düzenleme:
Hayırlı olsun hocam umarım 1 Milyonu da görürsün :)

Hayırlı olsun hocam.Darısı tüm özgün arkadaşların başına.

kanalı merak ettim şimdi :D hayırlı olsun

Hayırlı olsun dostum gelmiş sonunda. :) Güzel bir anı oluyor gerçekten. Değeri paha biçilemez. :)

forum olarak özgüne döneceğiz gibi görünüyor.

spam kanalda 75k abonem var biraz kassam bende plaket alabilir miyim acaba? :D inceleme sonucunda kanalı kapatmasınlarda plaket verme ayağına :D

sen milyarr milyon :D Hayırlı olsun. tebrik ederim. İnşallah daha çok görecek bu plaketlerden ytpara..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri