100 adet onaysız kanal

• Kullanıcı Lastwisher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı

Lastwisher

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar elimde 100 adet onaysız kanal var, hepsi ip değiştirerek cookieler temizlenerek açılmıştır.

50 tl den satılıktır, ilgilenen arkadaşlar pm atabilirler.

(fiyat revize edilmiştir)

Son düzenleme:
Hocam ben size 100 tane 50 tl ye vereyim siz 100 e satin .d :)

Arkadaşlar piyasasını araştırmadım açıkçası, ben onaylı kanallar 1.5 onaysızlar 1 tl den satılıyor diye biliyordum, benim bildiğim gmail hesabı (youtube a bağlanmamış şekilde) 0.5 tlden satılıyor, yanlış ise düzeltin lütfen.

---------- Spam Engelliyici 16:16 ---------- Önceki Mesaj 16:07 ----------

Bu arada bunlar Gmail hesabı değildir, hepsinin kanalları vardır. sanıyorum orada bir karışıklık olmuş.

Arkadaşlar piyasasını araştırmadım açıkçası, ben onaylı kanallar 1.5 onaysızlar 1 tl den satılıyor diye biliyordum, benim bildiğim gmail hesabı (youtube a bağlanmamış şekilde) 0.5 tlden satılıyor, yanlış ise düzeltin lütfen.

---------- Spam Engelliyici 16:16 ---------- Önceki Mesaj 16:07 ----------

Bu arada bunlar Gmail hesabı değildir, hepsinin kanalları vardır. sanıyorum orada bir karışıklık olmuş.
kanalların olması bişeye yaramaz onemli olan telefon dogrulaması olan kanaldır sen gmaili acmıssın youtube girip oturum açmıssın kanal olusdurmussun aynı isimle ama buna gerek yok :) onemli olan kanalın telefon dogrulamasını yapman gerek yoksa 50 krs yaparsan 1 tl :)

Ok üstadım, öğrendiğim iyi oldu, madem gmail hesabı istiyorsunuz oluşturulmamış, onun ilacı bende, 1-2 gün içerisinde gmail satışını aktif hale getiririm. Ben kanal açılmış işinize yarıyor diye düşünmüştüm.

Normal gmail açma konusunda zaten benim kendi bir yöntemim var, 1000 tane 1000 tane olarak satabilirim.

Boşuna uğraşmış olduk tek tek kanal açarak, önemli değil.

Bu elimdekileri o zaman 0.5 tl den vereyim, önümüzdeki maçlara bakalım :)

100 tanesi 50 tl olmuştur.

Tamamı satılmıştır arkadaşlar. Youtubesuz kanal satışına yakında başlayacağız. İyi çalışmalar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri