100 bin video

• Kullanıcı harekir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

harekir

Yasaklanmış
arkadaslar son 1 ay icerisinde internete sunulan ve youtubeye yuklenmemis cesit cesitli videolar yuklesem yani 1 ayda 100 bin video yuklesem getirisi ne olur tahminice sacmaladiysam kusura bakmayin sadece bir oneri

haber videolarına yüklen 20 50 arası yada daha fazla kanal aç hepsnie yüklen birileri patlar para gelir yani :D kapanırsa aç yeni aç tutanları ayrı köşeye koy felan felan :D
bir çok katagori dene gelir getirir bence sanırsam :D

bir anda yüklemen zaten olmaz.sıkıntı çıkar.10 kanal açıp günlük 20 şer video yükleyebilirsin.2 ay sonra patlamayan kanallardan para kazanmaya başlarsın. tabii olurda arasından bir kaç video uçar yani çok izlenir.o zaman tadından yenmez olur...

sürekli ama düzenli ve az az yükle kardeşim videoları.ve kesinlikle bir kanala değil minumum 10 kanala yükle. sonra dua etmeye başla. kanallar teliften patlamasın diye.

peki sagolun arkadaslar su an 1 kanalla ugrasiyordum ben o zaman bir 20 30 tane acamda kazanirim isallah

Kardeş 100.000 yazarken kolay yazılıyoda yaparken biraz gerebilir 1 ayda 100.000 yükledin hadi bunların telif li olanlar engelli olanlar hepsini gectim 100.000 video yu para kazanmaya nasıl aktif edicen. Mantıklı şeyler düsünün arkadaslar. 10 Tane kanal ac her gün güncelle 10 ar video at sağlam ufak ufak kazanmaya baska sonra çözersin yavaş yavaş

Her videonun adam gibi etiketlenmesi lazım 100.000 öyle mnote un dediği gibi yazıldığı kadar kolay değil.
Ayrıca spam a düşersin hiçbir videon 1 gram izlenmez. Öyle 1 anda yüklenme kanallara.

Ayrıca youtube da olmayan demişsinde youtube da olmayan video 100 bin tane bulamazsın.
Tabi ben 3.taraf telif hakkı yada topluluk ihtarı yemeyecek olan videolardan bahsediyorum.

Kardeş 100.000 yazarken kolay yazılıyoda yaparken biraz gerebilir 1 ayda 100.000 yükledin hadi bunların telif li olanlar engelli olanlar hepsini gectim 100.000 video yu para kazanmaya nasıl aktif edicen. Mantıklı şeyler düsünün arkadaslar. 10 Tane kanal ac her gün güncelle 10 ar video at sağlam ufak ufak kazanmaya baska sonra çözersin yavaş yavaş

hocam bi kanala o kadar video yğklemek mantıklı değil tamamda olmaz diye irşey yok 2-3 günde rahat 10k video yükledim ben bi faydası olmadı 10 kanalda 6sı kapandı o ayrı mesele

Dostum Nerde Çokluk Orda Bokluk Derler.Bosver Sen Fazla Videoyu Adam gibi video yükle ama az yükle

arkadaşlar benim şu anki sorunum adam gibi video bulmakta bana kaynak gösterecek arkadaşlar varmı lütfen yardım edin şu an googleye yeni yuklenmiş habrelerden yukledim 8 9 tane sadece 15 tıklama falan almış bu gün sadece 50 izleme ve 1 tık almışım lütfen yardım edin benim sağlam kaynak bulmam lazım

hocam bi kanala o kadar video yğklemek mantıklı değil tamamda olmaz diye irşey yok 2-3 günde rahat 10k video yükledim ben bi faydası olmadı 10 kanalda 6sı kapandı o ayrı mesele

Benimde dün 24 tane kanalım kapandı boş kanallarda kapandı tam olarak çözemedim aynı ip ten baglandıgım tüm kanallar gitti. Artık Dikkat ediyorum. Dün biraz yüklendim ama en fazla 200 video attım aynı ipten millet 1000 er 1000 er yüklüyo

ya benim az ama sağlam video kaynağı bulmam lazım bana yardım edecek arkdaşlar yokmu ilk kazancımın yarısını ona bile gönderebilirim bana kazandıran bir yer taktik bişey göstersin

mnote haklısın hocam benmde dilim yandı daha dikkatl davranıyorum harekir bende pek bişey bilmiyorum ama bildiğim kadar yardımcı olurum skype: vendeee

gönderdim kardeşim ben günde 10 15 dolar kazansam yeterli arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

Her videonun adam gibi etiketlenmesi lazım 100.000 öyle mnote un dediği gibi yazıldığı kadar kolay değil.
Ayrıca spam a düşersin hiçbir videon 1 gram izlenmez. Öyle 1 anda yüklenme kanallara.

Ayrıca youtube da olmayan demişsinde youtube da olmayan video 100 bin tane bulamazsın.
Tabi ben 3.taraf telif hakkı yada topluluk ihtarı yemeyecek olan videolardan bahsediyorum.

aynen kanallara kız gibi davranın. :D

100.000 VİDEO hemde youtubede bulunmayan?

Yüklediğin an youtubeye ortak olursun :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri