arkadaslar son 1 ay icerisinde internete sunulan ve youtubeye yuklenmemis cesit cesitli videolar yuklesem yani 1 ayda 100 bin video yuklesem getirisi ne olur tahminice sacmaladiysam kusura bakmayin sadece bir oneri
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kardeş 100.000 yazarken kolay yazılıyoda yaparken biraz gerebilir 1 ayda 100.000 yükledin hadi bunların telif li olanlar engelli olanlar hepsini gectim 100.000 video yu para kazanmaya nasıl aktif edicen. Mantıklı şeyler düsünün arkadaslar. 10 Tane kanal ac her gün güncelle 10 ar video at sağlam ufak ufak kazanmaya baska sonra çözersin yavaş yavaş
hocam bi kanala o kadar video yğklemek mantıklı değil tamamda olmaz diye irşey yok 2-3 günde rahat 10k video yükledim ben bi faydası olmadı 10 kanalda 6sı kapandı o ayrı mesele
Her videonun adam gibi etiketlenmesi lazım 100.000 öyle mnote un dediği gibi yazıldığı kadar kolay değil.
Ayrıca spam a düşersin hiçbir videon 1 gram izlenmez. Öyle 1 anda yüklenme kanallara.
Ayrıca youtube da olmayan demişsinde youtube da olmayan video 100 bin tane bulamazsın.
Tabi ben 3.taraf telif hakkı yada topluluk ihtarı yemeyecek olan videolardan bahsediyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.