100 Civarı Kanal Uçmuş

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Alex

Kayıtlı Üye
Selam beyler,

Son 2-3 günde sizde de toplu spamdan kapanma oldu mu?

Kaç günün emeğini silmiş götürmüş YT yine :)

Son incelememe göre 26.10.2014 sonrası kanalları uçurmuş.
Öncesi şükür sağlam.

Son düzenleme:
Aynen valla şu iki üç gündür kanal kalmadı uçtu hele bugun spam manyagı yaptılar.:D

kanallar 3cx miydi ? 3cx de büyük sorun var diye düşünüyorum bu aralar.

Aynen devam

Size ilginç bir bilgi vereyim;

Editli, video sonuna süre ekleyerek Adsense için hazırladığım kanallardan 2-3 tane kapanma oldu.

Editsiz, partner için direk attıklarımın %90 ı kapandı.

Bu bana ilginç geldi. Tesadüf de olabilir.

---------- Spam Engelliyici 03:53 ---------- Önceki Mesaj 03:52 ----------

:).....

edit:geçmiş olsun benimde 3 gün önce açtıgım kanallar kapandı eskilerde sorun yok

Yok hala ince düşünmüyorum, basa basa devam :)

ya hala bu spamdan kapanmalarda 3cxi sorumlu tutanlar var

2 yıllık youtube tecrübemle şunu söyleyebilirimki 3cxin böyle spamdan kapanmayla uzaktan yakından zerre milim kadar etkisi yoktur

Spamdan kapanmalar, YT'nin bazı tarihlerde yaptığı temizlik bence. Süpürüyor gidiyor.

Çok kazandıran bir kaç kanalım gitmiş 3. taraf topluluk vs. Birde , AZ bişey seri video yükleyince anında Topluluk geliyor

bende 1 adet kanal gitmiş tamamen spam yapıldığı için , kanal değiştirirken MAC,İP,ÇEREZ NE varsa siliyorum haliyle diğer kanallar sağlam.zincirleme patlatamamış youtube.

oldum olası tek bişeye inanıyorum youtube 1 spam kanalı yakalıyor , zincirleme bütün kanalları götürüyor.

bende 1 adet kanal gitmiş tamamen spam yapıldığı için , kanal değiştirirken MAC,İP,ÇEREZ NE varsa siliyorum haliyle diğer kanallar sağlam.zincirleme patlatamamış youtube.

Merhaba hocam mac,ip değiştirmesi nekadar sürenizi alıyor ?

hatta öyleki yaratıcı olmak lazım 1 ay'a en geç
1 bilgisayar - VINN (AVEA)
1 bilgisayar - VINN(VODAFONE)
1 bilgisayar - TTNET
1 bilgisayar - Mobil internet

şeklinde yapacağım Vınnları aldım :D
çin malı android rtelefon al resetle resetle maili ordan al elle sallama numaralarla imei de girebiliyrsun ordan da maillerini aç derim..

geçmiş olsun arkadaşlar. [MENTION=9020]Alex[/MENTION] yt ile yarışıyorsun sen zaten,sen yüzlerce kanal açıyorsun yt onları tesbit edip kapatmaya çalışıyor.100 civarı kanal gitmesi senin için normal bence :)

çin malı android rtelefon al resetle resetle maili ordan al elle sallama numaralarla imei de girebiliyrsun ordan da maillerini aç derim..

Sanal sunucu üstüne Android kurdum genelde ordan alıyorum kanalları , başkalarından da almak lazımki bağlantı olmasın kanal aralarında nolur nolmaz :D ama senin fikir çok iyi

geçmiş olsun arkadaşlar. [MENTION=9020]Alex[/MENTION] yt ile yarışıyorsun sen zaten,sen yüzlerce kanal açıyorsun yt onları tesbit edip kapatmaya çalışıyor.100 civarı kanal gitmesi senin için normal bence :)

Yani, alışığız zaten, yine de o kanalları açtığım geceleri düşününce azcık koyuyor :)

Aynen devam

Size ilginç bir bilgi vereyim;

Editli, video sonuna süre ekleyerek Adsense için hazırladığım kanallardan 2-3 tane kapanma oldu.

Editsiz, partner için direk attıklarımın %90 ı kapandı.

Bu bana ilginç geldi. Tesadüf de olabilir.

---------- Spam Engelliyici 03:53 ---------- Önceki Mesaj 03:52 ----------

Yok hala ince düşünmüyorum, basa basa devam :)

Ben sadece videoyap kullanıyom 4 5 kanal var içlerinde yine 4 5 video sıkıntı yok aksine artıkk taşıyo adsense :D keske spamdan gitse diyecem nerdeyse

Ben sadece videoyap kullanıyom 4 5 kanal var içlerinde yine 4 5 video sıkıntı yok aksine artıkk taşıyo adsense :D keske spamdan gitse diyecem nerdeyse

Spamdan adsense bağlı kanal gidince, kanala tel doğrulaması yapıp siliyor musun, ben de öyle bir takıntı var, silmesem mi acaba :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri