100 Civarı Kanal Uçmuş

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Kader kısmet birazda - dünkü kıyımda kaybım yok, ama olmayacğaı anlamına gelmez.
Malum ! geçmek için çok kurcalıyoruz Yt'yi.

вєякαη;678321' Alıntı:
Bende 4 aydır kapanan kanalım olmadı tam gaz devam

Aman Berkan hocam, herkes yazsın ama sen yazma. Üzülüyorsun sonra, nazar değiyor sana :)

Başka bir konuda sordum ama halen aklımı kemiriyor bu durum. Tekrar sormak zorunda hissettim kendimi.

Öncelikle gelen mail :
3cb8989e0ed01a2958750aaf5fad58d9.png

3 farklı kanala geldi.

İlk kanalı direk gmail ile sildim. Adsenseye bağlı normal bir kanaldı.

Diğer kanal güzel kazandırıyor diye onu quiz'e bağladım.

3. kanal ise 2 yıldır açık olan içine 1 tane bile yüklenmemiş adsense'nin ana mail kanalı.

Adsense mailini silip bu kanalı da gmaili dahil komple sildim.

Bu yaptıklarım sizce yanlış mı ? Daha iyi çözümler var mı ?

Yoksa yeterli mi ?

Şuan hep bunu düşünüyorum ne olacak diye.

Şuan 26.10.2014'ten bugüne ne açsam süpürmeye başladı beni allahsız YT :D

Vayy sende yakalandın yani nasıl bir yol izliyor dun acaba :)

HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi

Aynen benimde kanallarım gitmiş. Bu mac adresi değiştiren program vardı verebilecek olan varmı ?

Dün açtığım 9 kanal ve eskilerden kazandirmayan 2 çöp kanal gitti, durmak yok spama devam :)

20.10.2014 tarihi sonrası açılan 17 tane kanal kapandı spamdan, sadece 3 gün 30'ar tane video atıldı. Yani işlemle ayın 23. den sonra bitti ve hiç giriş yapılmadı. Spam'dan kapandı

Benımde videoma ..... biri baş adları yabancı ama son adı türkçe olan .... bu videonun çalıntı olduğu bılıyomuydunuz yazmıs Yok bilmiyorduk başın göğe erdimi 2gundur telefon dorulama olayı ile urasıyorum cınler tepemde bu sınırle bu yanımda bır yerde olsa kendımı kaybedıp 100yılda da hapıs yatacaığımı bılsem tekme tokat girişeceğım Bu youtube de sırf boyle gıcıklık ıcın flag ıcın dolasan tonla adam var

bende diyorum 2 3 gündür neler oluyor diyorum kafayı yedim 3 gündür yaptığım kanalların hepsini kapattılar

Aynen benimde kanallarım gitmiş. Bu mac adresi değiştiren program vardı verebilecek olan varmı ?

Change Mac Adress Programın adı.

---------- Spam Engelliyici 20:52 ---------- Önceki Mesaj 20:51 ----------

20.10.2014 tarihi sonrası açılan 17 tane kanal kapandı spamdan, sadece 3 gün 30'ar tane video atıldı. Yani işlemle ayın 23. den sonra bitti ve hiç giriş yapılmadı. Spam'dan kapandı

30 da fazla geliyo artık sanırım.

her bir kanalda 30 tane video mu vardı yoksa her kanala günde max 30 üzeri videomu atıyordun ?

Geçmiş olsun. Geçen hafta 1 bugün de 1 kanal kapandı. 1. si satın alıp kenarda beklettiğim izlenme almayan bir kanaldı. Bugün giden de videoyapta komple kanal kopyala emri ile günlük otomatik 10 video attığım bir kanaldı. Hata nerde diye düşünürken tek aklıma gelen videoyapın yükleme saatinde kanalda oturum açmış bulunmamdı sanırım.

вєякαη;678448' Alıntı:
her bir kanalda 30 tane video mu vardı yoksa her kanala günde max 30 üzeri videomu atıyordun ?

Günlük 30da sınırlamıştım 3 gün attım 30*3=90 video oluyor bir kanalda

Bu yazımdan sonra daha değişcek :D 2 3 ay önce bi kanalımım bilgilerinde sprun oldu ana maile giremedim alt maile girebiliyodum. Kanalı silmem gerekti yoksa adsense çöp olacaktı.eyvah yandım dedimm tabi bi ark fikir verdi bana. Videoyap a bağladım kanalı bastım 200 300 video spamdan kapanmıştı ertesi gün kanalıda silmedim o gün bugün adsense temize çıktı :D

bu güzel teknik miş kardeş kapatmak istedimiz kanalları böyle kapatırız..

Benim kanallar sadece telifden kapanırdı.Gecen gün 1 kanalımı partnere sokayım dedim 2-3 sonra kanal kapandı onun kapanmasıyla tüm kanallarım gümledi.Adsense çalışdığım vakitlerde hiç boyle birşey olmazdı.Partner den mi acaba oldu kapanmalar düşünmeye başladım.Biraz saçma gibi geldi bana hinede aklıma bunlar geliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri