Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
вєякαη;678321' Alıntı:Bende 4 aydır kapanan kanalım olmadı tam gaz devam
Aman Berkan hocam, herkes yazsın ama sen yazma. Üzülüyorsun sonra, nazar değiyor sana![]()
Aynen benimde kanallarım gitmiş. Bu mac adresi değiştiren program vardı verebilecek olan varmı ?
20.10.2014 tarihi sonrası açılan 17 tane kanal kapandı spamdan, sadece 3 gün 30'ar tane video atıldı. Yani işlemle ayın 23. den sonra bitti ve hiç giriş yapılmadı. Spam'dan kapandı
20.10.2014 tarihi sonrası açılan 17 tane kanal kapandı spamdan, sadece 3 gün 30'ar tane video atıldı. Yani işlemle ayın 23. den sonra bitti ve hiç giriş yapılmadı. Spam'dan kapandı
вєякαη;678448' Alıntı:her bir kanalda 30 tane video mu vardı yoksa her kanala günde max 30 üzeri videomu atıyordun ?
Bu yazımdan sonra daha değişcek2 3 ay önce bi kanalımım bilgilerinde sprun oldu ana maile giremedim alt maile girebiliyodum. Kanalı silmem gerekti yoksa adsense çöp olacaktı.eyvah yandım dedimm tabi bi ark fikir verdi bana. Videoyap a bağladım kanalı bastım 200 300 video spamdan kapanmıştı ertesi gün kanalıda silmedim o gün bugün adsense temize çıktı
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.