100 Civarı Kanal Uçmuş

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
2 gün önce benimde seri şekilde geçen hafta açtıgım tüm kanallar kapandı.kanallardan sanırım 4 tanesi videoyap baglıydı digerleri vds den yükleme yapılmış 30 video altı +20 dakika üzeri olan kanallardı.Adsense baglanmamıştı daha beklemedeyken gittiler.Ortak yanlarıda yok yani sadeece vds aynı ip di.Kanallara portable mozilladan giriş yapıyordum cerez çakışması olmasın diye.

2 gün önce benimde seri şekilde geçen hafta açtıgım tüm kanallar kapandı.kanallardan sanırım 4 tanesi videoyap baglıydı digerleri vds den yükleme yapılmış 30 video altı +20 dakika üzeri olan kanallardı.Adsense baglanmamıştı daha beklemedeyken gittiler.Ortak yanlarıda yok yani sadeece vds aynı ip di.Kanallara portable mozilladan giriş yapıyordum cerez çakışması olmasın diye.

Aynen ben de seri üretim yaptığım kanalların alayı gitti.

Kanalları satın mı almıştınız ?

[MENTION=9020]Alex[/MENTION] kapanan kanalların kategorisine dikkat ettin mi?

Benimde dün bir çok kanalım kapandı, ama kapanan kanallar aynı kategoride açtığım kanallardı.

Sende de böyle bir durum var mı?

Bu google ne garip bi psikopat yaa tavrını koy hiç verme ya da sonuna kadar aç kapılarını bu Nazlı durum canımı sıkıyor

tertemiz editli videoların olduğu onaysız kanal bile uçmuş. genel temizlik.

Dün manuel olarak video ortası reklamlarına girdigim kanalım ucmuş diger kanallar arasında 300 video olan 900 video olan kanallarım bile sapa saglam duruyor

video ortası reklam girdiğin yerin altında Gösterim sonrası reklamlar var, Video bitince gösterilen reklamlar. Onlarıda işaretledin mi ?

arkadaslar video ortası girilen kanallar kesinlikle gidiyor 60 yakın video girdim ya hızlı girmekte yada video ortası reklamları acınca piskopatlar kanalı ucuruyor bizzat denemelerimde cıkan sonuç

video ortası reklamları her zaman macroya girerim bütün kanallarım 10 dk üstüdür ve hepsinde orta reklamlar vardır. Uzun süredir herhangi bir sorun yaşamıyorum.

[MENTION=9020]Alex[/MENTION] kapanan kanalların kategorisine dikkat ettin mi?

Benimde dün bir çok kanalım kapandı, ama kapanan kanallar aynı kategoride açtığım kanallardı.

Sende de böyle bir durum var mı?

yok kategori ile ilgisi yok, ben çok çeşit kategori çalışıyorum, hepsi kapandı

kapanan arkadaşlar mailleri kendimi açıyor yoksa satın mı alıyorsunuz?

ilginç olan 800 tane video bastıgım kanal duruyor ama 100 videolu kapanmıs.Adsensenin banı gibi bu kapanmalarda şans sanırım

Forumda o kadar reklamını yaparsan nazar değer işte.
bak adamın doğru düzgün mesaj girişi bile yok evinin tapusunun resmini koyuyor ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri