%100 cpu cs:go

Lydios

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Intel Core i5-3210M (3M Cache, 2.50 GHz, Turbo Boost ile 3.10 GHz e kadar )
15.6" HD LED HD 1366x768, 16:9 geniş ekran
nVidia Geforce GT635M 2GB DirectX 11
8GB DDR3 1600 Mhz (2x4GB)
250 GB SSD

Bu bilgisayarda neler oluyor anlamıs deilim cs go atıyorum pc kasıyor lol atıyorum pc kasıyor daha yeni macununu ben sıktım 6 ay oldu olmadı leptop oldugundan oyle kolayca acıp sıkmada yapamıyoruz.CPU 100 de yuz kullanıyor arkada uygulamada acık deıl bunun sorunu nedir ?

Bilgisi olan arkadaslar lütfen fikirlerinizi söylerseniz ona göre en kötü ihtimalle bilgisayarcıya gidicek

virüs yemiş olabilirsin veya bir program işlemciyi sömürüyordur. pc reset at boş bir şekilde bak bakalım işlemci yüzde kaç

Virüs yemişsin format çözüm oluyor.

Nvidia sürücü güncellemeleri baya bir etkiliyor. Güncel mi sürücüler ?

Ayrıca geforce experience ile cs:go optimizasyonu yapabilirsiniz.

bütün sürücüleri güncelle ben çözümü bu şekilde sağladım

virüs yemiş olabilirsin veya bir program işlemciyi sömürüyordur. pc reset at boş bir şekilde bak bakalım işlemci yüzde kaç

bilgisayara yeni format attım virus olamaz.Dediginiz gibi reset attım islemciyi sömüren bisi yok fakat com surraget adlı bisi var %25 yiyor suan hic bisi yokken

---------- Spam Engelliyici 18:21 ---------- Önceki Mesaj 18:20 ----------

Virüs yemişsin format çözüm oluyor.

Format attım hocam virus deil bu galiba com surrogate diye bisi var

---------- Spam Engelliyici 18:22 ---------- Önceki Mesaj 18:21 ----------

bütün sürücüleri güncelle ben çözümü bu şekilde sağladım

sürücülerim güncel ama eksik driverlerim varmı ondan suphelenıyorum ssdyi yeni aldıgım ıcın problem oldu o biraz eksik driverlara nasıl bakarım bilmiyorum ama ekran kartı felan güncel

---------- Spam Engelliyici 18:22 ---------- Önceki Mesaj 18:22 ----------

Nvidia sürücü güncellemeleri baya bir etkiliyor. Güncel mi sürücüler ?

Ayrıca geforce experience ile cs:go optimizasyonu yapabilirsiniz.

ndvia güncel hocam

Intel Core i5-3210M (3M Cache, 2.50 GHz, Turbo Boost ile 3.10 GHz e kadar )
15.6" HD LED HD 1366x768, 16:9 geniş ekran
nVidia Geforce GT635M 2GB DirectX 11
8GB DDR3 1600 Mhz (2x4GB)
250 GB SSD

Bu bilgisayarda neler oluyor anlamıs deilim cs go atıyorum pc kasıyor lol atıyorum pc kasıyor daha yeni macununu ben sıktım 6 ay oldu olmadı leptop oldugundan oyle kolayca acıp sıkmada yapamıyoruz.CPU 100 de yuz kullanıyor arkada uygulamada acık deıl bunun sorunu nedir ?

Bilgisi olan arkadaslar lütfen fikirlerinizi söylerseniz ona göre en kötü ihtimalle bilgisayarcıya gidicek
Elinde farklı bi harddisk varsa onu dene..

Bende bu sorun masaüstü pc de olmuştu ''Sistem Boşta İşlemi' ' pc ye zarar veriyordu Knight bile kasıyordu düşün :)

makineye kendi temiz bir iso ile format at herhangi birşey kurmadan bak bakayım işlemcinin durumu ne. %25 götürüyor dediğin şeyin virüs olma olasılığı var

kendi iso format derken hocam o format nasıl oluyo pc windows 7 suan korsan cd ama simdi format atarsam topluca driver yukluyemiyorum tek tek yuklemek zorundamı kalırım

---------- Spam Engelliyici 18:48 ---------- Önceki Mesaj 18:47 ----------

Bende bu sorun masaüstü pc de olmuştu ''Sistem Boşta İşlemi' ' pc ye zarar veriyordu Knight bile kasıyordu düşün :)

cözüm neydi :D

kendi iso format derken hocam o format nasıl oluyo pc windows 7 suan korsan cd ama simdi format atarsam topluca driver yukluyemiyorum tek tek yuklemek zorundamı kalırım

---------- Spam Engelliyici 18:48 ---------- Önceki Mesaj 18:47 ----------

cözüm neydi :D

nette vardı windows la bişiler yapılıyordu ben beceremedim format filan da işe yaramıyınca çöpe attım kasayı

Hocam o zaman driverpack solutiondan online bi tarama at. driver güncelle eğer sorun geçmezsse işletim sistemini değiştir.

suan format attım lenovo servisi aradım onlar yükledi driverleri güncelleştirmeli dediginiz programla yaparım suan windows uptade edıyor suan hic bi kasma felan yok Com sutragate illetide yok ilerleyen dakikalarda haber ederim hocam tesekkur ederim ilginiz içinde Allah Razı Olsun ...

suan format attım lenovo servisi aradım onlar yükledi driverleri güncelleştirmeli dediginiz programla yaparım suan windows uptade edıyor suan hic bi kasma felan yok Com sutragate illetide yok ilerleyen dakikalarda haber ederim hocam tesekkur ederim ilginiz içinde Allah Razı Olsun ...

hocam naptın sorunu cozdun mu acaba ? benim kardeşiminde pc si casper 8gb rm 635m ekran kartı i5 işlemcisi var ama cs go oynarken aşırı kasıyor pc si format felan attık cozulmedi sen cozebıldın mi ?

hocam naptın sorunu cozdun mu acaba ? benim kardeşiminde pc si casper 8gb rm 635m ekran kartı i5 işlemcisi var ama cs go oynarken aşırı kasıyor pc si format felan attık cozulmedi sen cozebıldın mi ?

format attım hocam simdi birazdaha rahatladı oyunun ayarları düşürüp oynasın benimde bazen sis felan atıldıgında kasıyo onun dısında kasma yapmıyor suanlık pc cok ısınıyor mu sizin ?

format attım hocam simdi birazdaha rahatladı oyunun ayarları düşürüp oynasın benimde bazen sis felan atıldıgında kasıyo onun dısında kasma yapmıyor suanlık pc cok ısınıyor mu sizin ?

ayarlar sonda zaten ama hani bu sisteme gore orta ayarlarda rahat oynaması lazım aynen sis atılınca onda da kasıyormuş :D yok ısınmıyor galiba .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri