100 gmaili 10 dolara satıyor biri

• Kullanıcı furkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı

furkan

Yasaklanmış
mrb arkadaşlar yabancı birisi var Türk değil
100 gmaili 10 dolara satıyor
sizce güvenilir mi

---------- Mesaj saat 16:38:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:33:46 civarında gönderildi. ----------

reklam olmasın diye link falan vermiyorum
bir site var siteden adamın skypesini ekledim
translate kullanarak biraz konuştum neyse sizce güvenilir mi

Sadece yabancı biri satıyor diye güvenilir dememizi bekliyorsan güvenilmez :)

Daha önce satış yapmışmı alanlar varmı alanların yorumları nasıl vs bu bilgiler önemli .

Birkaç tane al test et sonra yüzer al olma mı

Boşver arkadaşım Elin gavuruna güven olmaz.
Size kurtarma Maili ve kurtarma Mail şifresini veriyormu
Hadi onu verdi diyelim Kurtarma Telini verecekmi
hadi onuda verdi diyelim vereceği numarayı kullanamiyacağınız için istediği zaman sizden hesapları geri alabilir diye düşünüyorum.
Bu benim düşüncem. Almayın demiyorum Alında demiyorum :)

öncelikle hesaplar tel onaylımı sonra proxy ilemi açılmıs yoksa modeme res atılarak mı sonra herhangi bir programlamı açılmıs yoksa hepsi manuel mi açılmıs sonra tel onaylıysa telefon numaraları hangi sistemle çalısıyor sonra kurtarma mailini veriyormu :) bunları sorun satıcıya cevaplar sizi tatmin ederse 10 dolar bişey değil en kötü ihtimalle 20 liranız gider diyecem de işin aslı öyle değil hesapları alırsınız onlarla çalısırsınız 5 10 gün sonra bi bakarsınız hepsi gümler 20 lira artı emeklerinizde gider :) ucuz etin yahnisi olmaz tanesi 50 krstan burada satanlarda var 30 lira fazla verin temiz olsun bence :)

adamı sorgulaman lazım. en ucuza arıyorsan 100 hesabı 1dolara verende var. açıyor hepsini 1 iple , hesapların ömrü 1 gün oluyor.

fiverr de 60 tanesini 5 dolar dan satıyorlar, yorumların hepsi de pozitif, ama bu hesaplardan ancak gecici olarak kullanmak uzere alınır, eger kanalı uzun sure kullanmak istiyorsanız, butun bilgileri elinizde olması her zaman en iyisidir.
merak edenler için link : make you usa pva 60 GmailAccount - fiverr

İlk önce bir tane alın.Bi kaç gün bakın bakalım sorun çıkıyor mu diye.Öyle hemen 100 tane almayın bence.

ben fiverrdan daha önce aldım,3-4 ay oldu hala kullanıyorum.adamdan hesapları aldıgımda kurtarma bilgilerini filanda vermişti onları girip kendime göre düzenlemiştim.ama 50-60 tane degildi benimki 15-20 taneydi,5$ a...

Mail satışı olan kimse botla açıyorum proxy kullanarak açıyorum demez, Herkes %100 gerçek numara ile manuel olarak gerçek bilgiler kullanarak açıyorum diyor :) bir arkadaşın dediği gibi alışveriş yapıp test ederek gerçek cevaba ulaşmak en mantıklısı. Zamanında bende bir kaç kişiden denedim ama hepsi hüsran çıktı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri