100 Kanal Spam'den Uçtu . Sizde Durum Nedir

• Kullanıcı rserin75
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Spamdan benimde 5-6 tane para getiren kanalım kapanmış hepsi tek adsense bağlıydı.Kanalın bitanesini kapatırken "Adsense sil" diye bir şey vardı onu işaretlemeden kanalı sildirmiyordu google+ üzerinden.Eğer Adsense hesabınızı silmezseniz 24 saat içinde biz sileriz gibi bir ibare vardı.Sil diyerek kanalı sildim adsensem şu an sağlam duruyor içerideki kazançlarım gider mi ya da adsense kapatılır mı ?
Bunlar Nerede yazıyor. Resimli olarak anlatsan iyi olur.

Spamdan benimde 5-6 tane para getiren kanalım kapanmış hepsi tek adsense bağlıydı.Kanalın bitanesini kapatırken "Adsense sil" diye bir şey vardı onu işaretlemeden kanalı sildirmiyordu google+ üzerinden.Eğer Adsense hesabınızı silmezseniz 24 saat içinde biz sileriz gibi bir ibare vardı.Sil diyerek kanalı sildim adsensem şu an sağlam duruyor içerideki kazançlarım gider mi ya da adsense kapatılır mı ?

Hocam kanalı sildikten sonra adsenseye tekrar giriş yapabiliyorsan, anladığım kadarıyla adsense ile kanalın mail adresleri farklı o yüzden bir sıkıntı olacağını sanmıyorum bil hassa benimde başıma gelmişti bu olay.

Arkadaşlar bot kullanıyorum kolayıma geliyor mail satın alıyorum.Ne yapacağımı şaşırdım.Bot kullanmayın mail satın almayıp zor olmaz mı vds kullanıyorum ama sadece vds

1 kere onaylı kanallar satın aldım , hepsi kapandı video yüklediklerim ve yüklemediklerim bile. Ama kendi açtığım kanallar teliften kapanıyor sadece durduk yere patlamıyor hiçbir zaman.

Merhaba Arkadaşlar
Bugün 100 kanalım birden Spamdan kapandı.

sizde Durum Nedir . Genel Bir Durum mu yoksa . Yanlızca bende mi var :(

Kanallari ben açtım 1 yildir açtığım gibi. Yalnizca fark 20 mail 100 alt kanal olmasi .

köylü biri samanı arabasına yüklemiş ve akşam saatlerinde yola koyulmuş , köyüne doğru giderken diğer köyünden kişiler yanından geçerken sormuş ? hemşom neden bu öküzle çekiyorsun bunca samanı demiş !! oda siz yolunuza bakın memnunum demiş!! öle diyince köylüler şaşırmış neden öle diyosun çok atla çekersen daha iyi yol alırsın demişler adama , adam onca atım olsa sizin gibi samanmı çekerdim demiş , hem öküzümde bende memnunuz o çekdiğiniz saman o atları anca doyurur , bizim samanımız benim öküzümü de benide doyurur demiş.

yani aslında fazla olması yada kalabalık olması işleri dahada sıkıntılı bir hale sokabiliyor demek istemiş şimdi senin durumda böyle bişe çok at çok saman misali , ve bunların idaresi demek.

Hocam kanalı sildikten sonra adsenseye tekrar giriş yapabiliyorsan, anladığım kadarıyla adsense ile kanalın mail adresleri farklı o yüzden bir sıkıntı olacağını sanmıyorum bil hassa benimde başıma gelmişti bu olay.

Aynen hocam kanal alt kanaldı ve mail adresi farklıydı.Diğer kapanan kanallarımda böyle bir uyarı çıkmamıştı bende şaşırdım.Şu an sağlam duruyor ve kazançlarda artış var adsensede yani para kazanma aktif inşallah bir şey olmaz...

Çok şükür bir tane bile kapanan kanalım yok.
mail alma şekli en büyük sebep bu bence.

Son düzenleme:
bu ara çok şükür bendede kapanma yok.şu kanalların kapanması,önümdeki tek etken.partner agırlıklı çalıştıgım için ünlem sorunum yok.çalıştıgım kategoriler çizgi film,film tarzı riskli içerik degil.telif riski düşük içeriklerde çalışıyorum,1 yılda nerdeyse telifden kapanan kanalım 3-5 tane.izlenim konusundada sorunum yok ama gel gör ki bi süredir kanalların kapanması yüzünden dogru dürüst iş yapamaz olduk.

Genel olarak zaten ayın 16 -17 sinden sonra kapanmalar çok nadir oluyor ama 1-15 arası her an herşey olabiliyor dikkatli olmak lazım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri