%100 Organik Aboneli Kanal Satsam Talep Olur Mu?

• Kullanıcı BlackRam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

BlackRam

Yasaklanmış
Merhaba arkadaslar,

türkce ve yabanci kanallarima sürekli abone kasiyorum. Organik calisan arkadaslarin iyi bir baslangic yapabilmeleri icin aboneli kanallara ihtiyaclari var.
Sizce böyle bir hizmette bulunsam talep olur mu?
Öncelikle söylemem gereken fazla kisiye kanal satisi yapamam cünkü fazla kanal kasacak durumum yok. Peki nasil ve ne kadar zamanda kasiyorsun derseniz...

-Kastigim abone 5-20k arasidir. Tamamen organiktir (isteyerek ve bilerek abone oluyorlar).
-Yaklasik 1-4 ay arasinda kasiyorum. Bazen patlama oluyor bazen yavas artiyor abone sayisi.
-Kanaldaki videolardan toplam görüntüleme 500k ve 3 milyon arasi oluyor.
-Kanallarin 200-1500 dolar arasi aylik kazanci oluyor. (sadece abone gerekliyse videolari silip kazanci sifira indirebilirim)
-Kanallarim Partnerdir ve simdiye kadar Awe dahil hicbirinden ödeme aksamadi. (Kanitlayabilirim.) Son zamanlar cogunluk Quiz calisiyorum.

Kategorimi söylemiyorum. Benim kategorim böyle olucak buna göre abone kas derseniz bunu malesef yapamam. Her kategoriye göre abone kasabilseydim zaten paraya ihtiyacim olmazdi ve bu konuyu acmazdim.
Sadece abonelerin hangi ülkeden geldigini, yas kitlesini vs. bilgileri verebilirim. (Yabanci abonelerimin %85'lik gibi bir kismi Amerikadir.)

Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.

Edit: Yabanci abonelerin %95 i Abd, kalani ingiltere, Meksika ve Kanadadir.
Edit2: Arkadaslar kendimce fiyat araligi belirledim. Lütfen bu fiyat konusunda pahali, abarti olmus veya uygun vs. fikrinizi belirtin.

5k Türk Abone icin 300-700 dolar arasi.
5k Yabanci Abone icin 500-800 dolar arasi.

Son düzenleme:
Organik çalışıyorum.. Özgün çalışıyorum... Kaliteli spam yapıyorum..

Bana nasıl bir teklif sunabilirsiniz... Aboneli kanalları ne kadara, hem abone hem de içinde video olan kanalları ne kadara satıyorsun hocam..

Organik çalışıyorum.. Özgün çalışıyorum... Kaliteli spam yapıyorum..

Bana nasıl bir teklif sunabilirsiniz... Aboneli kanalları ne kadara, hem abone hem de içinde video olan kanalları ne kadara satıyorsun hocam..

Hocam size ne kadar aboneli kanal gerekli. Aboneler türk mü yabanci mi olmali?

videolu kanalı kaça satiyosun peki? veya videoların telifli sanırım , abone yapıp öyle veriyorsun diye düşünüyorum?

Merhaba arkadaslar,

türkce ve yabanci kanallarima sürekli abone kasiyorum. Organik calisan arkadaslarin iyi bir baslangic yapabilmeleri icin aboneli kanallara ihtiyaclari var.
Sizce böyle bir hizmette bulunsam talep olur mu?
Öncelikle söylemem gereken fazla kisiye kanal satisi yapamam cünkü fazla kanal kasacak durumum yok. Peki nasil ve ne kadar zamanda kasiyorsun derseniz...

-Kastigim abone 5-20k arasidir. Tamamen organiktir (isteyerek ve bilerek abone oluyorlar).
-Yaklasik 1-4 ay arasinda kasiyorum. Bazen patlama oluyor bazen yavas artiyor abone sayisi.
-Kanaldaki videolardan toplam görüntüleme 500k ve 3 milyon arasi oluyor.
-Kanallarin 200-1500 dolar arasi aylik kazanci oluyor. (sadece abone gerekliyse videolari silip kazanci sifira indirebilirim)
-Kanallarim Partnerdir ve simdiye kadar Awe dahil hicbirinden ödeme aksamadi. (Kanitlayabilirim.) Son zamanlar cogunluk Quiz calisiyorum.

Kategorimi söylemiyorum. Benim kategorim böyle olucak buna göre abone kas derseniz bunu malesef yapamam. Her kategoriye göre abone kasabilseydim zaten paraya ihtiyacim olmazdi ve bu konuyu acmazdim.
Sadece abonelerin hangi ülkeden geldigini, yas kitlesini vs. bilgileri verebilirim. (Yabanci abonelerimin %85'lik gibi bir kismi Amerikadir.)

Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.

Hayırlı işler. Arkadaş güvenilirdir işini sağlam yapıcağından şüpheniz olmasın bahsettiği gibi yüksek sayıda aboneyi kasabilme kapasitesine sahiptir.

abone satımı yasaktı sanırım

Abone satımı sadece partnere sokmak amacıyla yasak yani 10 10 abone satışı yapmak yasak bu konu için yasak söz konusu değil

hocam 20k aboneli boş kanal için isteğin fiyat nedir

Hocam fiyat listesi 5k - 10k - 15k ve aboneleri hangi icerige gore cekiyorsunuz

fiyatları yazsanız hocam ona göre düşünsek bizde yabancı 5k 10k arası

Hocam o halde 10 K kanal fiyatı alabilir miyim.. Türk ve yabancı içi ayrı ayrı...

videolu kanalı kaça satiyosun peki? veya videoların telifli sanırım , abone yapıp öyle veriyorsun diye düşünüyorum?

Kazancina ve abonesine göre fiyat cikartabilirim. Videolarim arada eslesen aliyor ki bunun kanala bir zarari yok. Belli bir süreden sonra siliyorum.

Hayırlı işler. Arkadaş güvenilirdir işini sağlam yapıcağından şüpheniz olmasın bahsettiği gibi yüksek sayıda aboneyi kasabilme kapasitesine sahiptir.

Abone satımı sadece partnere sokmak amacıyla yasak yani 10 10 abone satışı yapmak yasak bu konu için yasak söz konusu değil

Güzel yorumlarin icin tesekkür ederim. ;)

---------- Spam Engelliyici 03:07 ---------- Önceki Mesaj 03:05 ----------

Arkadaslar daha önce ciddi düsünmedim o yüzden fiyat listesi cikartmadim. ilgi oldugu icin simdi düsünüp türkce ve yabanci bos kanala fiyat listesi cikartacagim. Bana biraz zaman verin konuya en kisa zamanda yazacagim.

---------- Spam Engelliyici 03:09 ---------- Önceki Mesaj 03:07 ----------

Hocam fiyat listesi 5k - 10k - 15k ve aboneleri hangi icerige gore cekiyorsunuz

Burda icerigimi paylasamam sadece Abonelerin hangi ülkeden geldigini, yas kitlesini vs. bilgilerini verebilirim. Zaten konumda da yazmistim.

%100 Amerika-İngiltere civarından 5K başına fiyat pm alabilir miyim?

Yaş aralığı da belirleyebiliyor musun?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri