%100 özgün kanal kapandı!

• Kullanıcı Sonk4qy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji
benimde özgün kanalım kapanmıstı iwocan hocam saagolsun kanalı actırdı ve onun partnerine bagladık allah razı olsun kendisinden

direk erdal abiye koşun hocam. kendisi fazlasıyla yardımcı olacaktır eminim :) zaten hollandada kendisi gerekirse zoomin'e gider yani..

hocam faceden konuştuk ilgileniyor kendisi , ama pek ümütlenme dedi.
kanal benim değil ama çok sevdiğm beğendiğim bir abinin o da hiç anlamıyor yt işinden.

---------- Spam Engelliyici 18:17 ---------- Önceki Mesaj 18:17 ----------

@iwocan hocam yardımcı olur musun?

---------- Spam Engelliyici 18:18 ---------- Önceki Mesaj 18:17 ----------

benimde özgün kanalım kapanmıstı iwocan hocam saagolsun kanalı actırdı ve onun partnerine bagladık allah razı olsun kendisinden

hocam iwocan ben etiketleme çalıştım ama etiketlenme olmadı size zahmet etiketler misiniz veya konuya davet eder misiniz.

---------- Spam Engelliyici 18:25 ---------- Önceki Mesaj 18:18 ----------

@iwocan hocam yardımcı olur musunuz

Geçen hafta pazartesi aynı durum benim başımada geldi.Sahte flagtan kapatıldı ve uzun uğraşlar sonucu açtırdım.Uğraşın özgün ve topluluk kurallarına aykırı bir durum yoksa açılır [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] aşırı ilgili bir abimiz bende onunla kontakt kurmuştum sağolsun ilgilendi onunlada temas kurman iyi olur

Önce bi sakin ol acele etmene hiç gerek yok. %100 özgün kanal youtube kurallarına aykırı gelmiyorsa o kanalı kimse kapatamaz. itirazınıza 3 gün içinde geri dönüş yaparlar. Eğer yapmazlarsa 10k ya yakın abonesi varmış illaki supportla konuşmuştur. Konuşmadıysada Support.google nin daha önceden gmailine attığı maile yanıt olarak mesaj gönder yeni mesaj yaza tıklamıcan göndermez. gelen maile yanıtla ile cevap vercen. orda güzelce tüm sebeplerini açıkla eğer ilgilenmek istiyorsan flagda bulunanında tespit edilmesini söyle. Videonun kendine ait olduğuna dair kanıtların varsa bikaç da resim çek yolla. bi kaç saate dönerler. Eğer yine dönmezlerse bir yanıt daha gönder Youtube görevlisi Esra hanım ile daha önce konuşmuştuk yaz o zaman detaylı incelerler.

arkadaş bana da yardımcı oluyor sağ olsun.

bu kanal çok önemli bir kanal çoğuu kişi de mutlaka görmüştür bu kanalı ama isim vermem.

---------- Spam Engelliyici 18:38 ---------- Önceki Mesaj 18:36 ----------

Önce bi sakin ol acele etmene hiç gerek yok. %100 özgün kanal youtube kurallarına aykırı gelmiyorsa o kanalı kimse kapatamaz. itirazınıza 3 gün içinde geri dönüş yaparlar. Eğer yapmazlarsa 10k ya yakın abonesi varmış illaki supportla konuşmuştur. Konuşmadıysada Support.google nin daha önceden gmailine attığı maile yanıt olarak mesaj gönder yeni mesaj yaza tıklamıcan göndermez. gelen maile yanıtla ile cevap vercen. orda güzelce tüm sebeplerini açıkla eğer ilgilenmek istiyorsan flagda bulunanında tespit edilmesini söyle. Videonun kendine ait olduğuna dair kanıtların varsa bikaç da resim çek yolla. bi kaç saate dönerler. Eğer yine dönmezlerse bir yanıt daha gönder Youtube görevlisi Esra hanım ile daha önce konuşmuştuk yaz o zaman detaylı incelerler.

değerli yorumunuz için teşekkürler hocam, esra hanımala nasıl iletişime geçebiliriz telefon numarası falan var mı

özel numarası değil zaten çalıştığı kurumun numarası yani iletişim için

kardeşim youtube 10k lık özgün kanalının sorununu telefonda dinlicek kadar umursar mı sence? ingilzce olsa yurtdışı numaraları var googlenin ara ulaş diyecem ama kanalın türkçe. Sen dediklerimi uygula zaten kanalın açılacak. Çok heyecanlısın anlıyorumda beklicen yani yapacak bişeyin yok hiç bekleyemiyosan levent teki google şubeye git. Orda görüş esra hanımla. google den bak istanbul şubesinin adresine. şu özgün çalışanları anlayamıyom zaten. Özgün çalışacak insan yasal haklarını , + kullanıcı haklarını , + larını bilmesi lazım. Araştırın biraz kardeş ileride büyük sıkıntılar çekersiniz emekleriniz boşa gitmesin.

kardeşim youtube 10k lık özgün kanalının sorununu telefonda dinlicek kadar umursar mı sence? ingilzce olsa yurtdışı numaraları var googlenin ara ulaş diyecem ama kanalın türkçe. Sen dediklerimi uygula zaten kanalın açılacak. Çok heyecanlısın anlıyorumda beklicen yani yapacak bişeyin yok hiç bekleyemiyosan levent teki google şubeye git. Orda görüş esra hanımla. google den bak istanbul şubesinin adresine. şu özgün çalışanları anlayamıyom zaten. Özgün çalışacak insan yasal haklarını , + kullanıcı haklarını , + larını bilmesi lazım. Araştırın biraz kardeş ileride büyük sıkıntılar çekersiniz emekleriniz boşa gitmesin.

hocam kanal benim değil bir abinin o da hiç anlamıyor ondan ben ilgileniyorum açmak için , hocam esra hanım sizi tanıyormu , tanıyyorsa isminizi verebilirmisiniz sizin isminizi iletiriz
Türkiye

Google Istanbul
Google Advertising and Marketing Ltd Sti
Tekfen Tower
Buyukdere Caddesi No: 209 Kat:9
34394 Istanbul

Son düzenleme:
Eger bir kanal partnere bagliysa, o kanal ile alakali tum islemleri Partner sirketinin yapmasi gerekiyor. Google calisanlari mudahale edemezler..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri