- Web sitesi
- www.wutuwutu.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
geçmiş olsun hocam bizimki de kapanmıştı 1 haftaya yaklaştı daha dönüş yapılmadı.
senin kanalını biliyorum. bende yorumda bulunmuştum. sen partnerine başvurduysan muhakkak açılır hatalı değilse. Benim kanalım adsenseye bağlı kardeş.
Geçmiş olsun, İnşallah açılır.
Eğer açtıramazsan forumdaki Networklerden birine girebilirsin, onlar sana yardımcı olabilirler.
Özgün kanalda artık en iyisi network gibi durmaya başladı adsensenin ne yapacağı kestirilmiyor artık.
Hiç yoktansa partnerler senin haklarını daha iyi koruyabilirler.
hocam özgünün yanın da spam da yapıyormuydunuz
Arkadaşlar kanalımla ilgili daha dün youtube görevlisi alp beye yazdım dedim. Kanal büyüyor popular olma yolunda saldırı olabilir kanalı korumak istiyorum dedim. Bu sabah 8 de kalktım bi baktım benim kanal askıya alınmış. Sebebinde tek bi video var.
kanal linkim bu:
https://www.youtube.com/channel/UC2j3SdKMNgte1_dOYVVKYlw
video linkim bu:
http://www.youtube.com/watch?v=zXB9OR7nz1U&feature=youtu.be
Daha dün kapanmaya sebep olan videonun tüm yasal ve ticari sorumluluklarını elektronik imza ile doğruladım 5-6 saat geçiyor onaylayalı.
5-6 saatte bir video spam nedeniyle nasıl kapanır. Nasıl spam olabilir.Video patlamış 2 günde 40k izlenim almıştı. Supporta yazdım açıklama yapmaya falan çalıştım. özgün bi kanalımın kapandığını ilk defa görüyorum. Kanalı 1 video için komple askıya almışlar. Supporta itiraz etmek dışında yapabileceğim birşey varmı. Forumda birebir iletişime geçen kişiler olduğunu duymuştum. Eğer yardım edebilecek arkadaşlar varsa yardımlarını beklerim. Sabah sabah bıçak gibi saplandı. yemin ederim youtube den soğudum.
Kanal adsenseye bağlı: Adsense deki diğer 2 kanalıma hiçbirşey olmamış.
[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocama bi basvur eminim seni dogru yonlendirebilecektir iyi calismalar dilerim...
Geçmiş olsun hocam, umarım kısa sürede açılır.
Benim özgün kanalımın da dün para kazanma özelliği kapatılmış adsenseye bağlı diğer bir kanaldan dolayı. Abonem az olduğu için yeni kanal açtım onunla devam ediyorum.
Ama senin abonen fazla heralde, kesinlikle açılması lazım kanalının...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.