%100 özgün kanalım Askıya alındı yardım istiyorum

• Kullanıcı elfida
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

elfida

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.wutuwutu.com
EDİT:

öncelikle konuma yazan açılması için şans dileyen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Kanalım incelendi ve açıldı çok şükür. Bundan sonrası yola devam arkadaşlar.

Son düzenleme:
Benim yarı özgün bir kanal ilk kıyımda kapanmıştı. İlk itiraz sonucu açılmıştı. İtiraz et hocam olumsuz cevap gelirse tekrar itiraz et..

Geçmiş olsun hocam.Çocuk kanalı değilmiydi bu.Tüm hakları aldığınızı onaylayıp kapatmak çok saçma olmuş.

Gecmis olsun kardeşim, bana kalirsa bir teknik sorun olmuştur ve yakinda düzelecektir; Moralini bozma, forumda konuyla ilgilenebilecek birkaç kişi vardi, sanirim yakinda birseyler yapacaklardır;

İtiraz et birgün sonra açılacaktır geçen hafta aynı olay başıma geldi ve açtırdım benimde aynı bu konu gibi konum vardı

Geçmiş olsun, İnşallah açılır.
Eğer açtıramazsan forumdaki Networklerden birine girebilirsin, onlar sana yardımcı olabilirler.
Özgün kanalda artık en iyisi network gibi durmaya başladı adsensenin ne yapacağı kestirilmiyor artık.
Hiç yoktansa partnerler senin haklarını daha iyi koruyabilirler.

Geçmiş olsun, İnşallah açılır.
Eğer açtıramazsan forumdaki Networklerden birine girebilirsin, onlar sana yardımcı olabilirler.
Özgün kanalda artık en iyisi network gibi durmaya başladı adsensenin ne yapacağı kestirilmiyor artık.
Hiç yoktansa partnerler senin haklarını daha iyi koruyabilirler.

bunu kesinlikle yapacam hocam.

Arkadaşlar temennileriniz için tek tek hepinize teşekkür ederim.

---------- Spam Engelliyici 14:21 ---------- Önceki Mesaj 14:18 ----------

hocam özgünün yanın da spam da yapıyormuydunuz

7-8 aydır uzaktan yakında spamla alakam yok kardeş.

Arkadaşlar kanalımla ilgili daha dün youtube görevlisi alp beye yazdım dedim. Kanal büyüyor popular olma yolunda saldırı olabilir kanalı korumak istiyorum dedim. Bu sabah 8 de kalktım bi baktım benim kanal askıya alınmış. Sebebinde tek bi video var.

kanal linkim bu:
https://www.youtube.com/channel/UC2j3SdKMNgte1_dOYVVKYlw

video linkim bu:

http://www.youtube.com/watch?v=zXB9OR7nz1U&feature=youtu.be

Daha dün kapanmaya sebep olan videonun tüm yasal ve ticari sorumluluklarını elektronik imza ile doğruladım 5-6 saat geçiyor onaylayalı.

5-6 saatte bir video spam nedeniyle nasıl kapanır. Nasıl spam olabilir.Video patlamış 2 günde 40k izlenim almıştı. Supporta yazdım açıklama yapmaya falan çalıştım. özgün bi kanalımın kapandığını ilk defa görüyorum. Kanalı 1 video için komple askıya almışlar. Supporta itiraz etmek dışında yapabileceğim birşey varmı. Forumda birebir iletişime geçen kişiler olduğunu duymuştum. Eğer yardım edebilecek arkadaşlar varsa yardımlarını beklerim. Sabah sabah bıçak gibi saplandı. yemin ederim youtube den soğudum.

Kanal adsenseye bağlı: Adsense deki diğer 2 kanalıma hiçbirşey olmamış.

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocama bi basvur eminim seni dogru yonlendirebilecektir iyi calismalar dilerim...

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocama bi basvur eminim seni dogru yonlendirebilecektir iyi calismalar dilerim...

sabah yazdım sağolsun geri dönüş yaptı kardeş. gerekenleri yaptığını söyledi yılbaşı olacağı için bikaç gün aksayabilir dedi. Benimde tek umudum şuan o. Temennilerin için teşekkür ederim.

Geçmiş olsun hocam, umarım kısa sürede açılır.
Benim özgün kanalımın da dün para kazanma özelliği kapatılmış adsenseye bağlı diğer bir kanaldan dolayı. Abonem az olduğu için yeni kanal açtım onunla devam ediyorum.
Ama senin abonen fazla heralde, kesinlikle açılması lazım kanalının...

Geçmiş olsun hocam, umarım kısa sürede açılır.
Benim özgün kanalımın da dün para kazanma özelliği kapatılmış adsenseye bağlı diğer bir kanaldan dolayı. Abonem az olduğu için yeni kanal açtım onunla devam ediyorum.
Ama senin abonen fazla heralde, kesinlikle açılması lazım kanalının...

bugün dönüş yaptılar çok şükür. incelemeye alınmış en kısa sürede döneceklerini söylediler. inşallah açılacak kardeş. iyi temennilerin için teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri