- Web sitesi
- www.uguragdas.com.tr
Merhaba arkadaşlar youtube`da 31 Oca 2012 tarihli açılan ve bir çok kişiyi kendine hayran bırakan youtube kanalımı satıyorum.
Kanal Adı : P.m
Fiyat : Teklif Usulü
Kanal : Hayatı, interneti vs. eleştiren videolar çekilerek tamamen özgün şekilde videolar ile sürdürülüp, tüm aboneleri ve izlenimleri organik şekilde yükselmiştir.
Günlük İzlenimi : En düşük ortalama 1,300 / 1,500
En son çekilen video : 6 Ay önce ( videolar atılırsa gösterim ve gösterim sayısı da artacaktır )
Topluluk kuralları : İyi durumda
Telif hakkı ihtarları : İyi durumda
Content ID hak talepleri : İyi durumda
Okul sebebi ile artık video çekemiyorum, kanalı alacak kişiler, bu şekilde video çekmesi durumunda çook daha yükseleceğine eminim. Yahut siz kendinize göre kanal gidişatını belirleyebilirsiniz.
Not : Ciddi alıcılar p.m istesin.
Kanal Adı : P.m
Fiyat : Teklif Usulü
Kanal : Hayatı, interneti vs. eleştiren videolar çekilerek tamamen özgün şekilde videolar ile sürdürülüp, tüm aboneleri ve izlenimleri organik şekilde yükselmiştir.
Günlük İzlenimi : En düşük ortalama 1,300 / 1,500
En son çekilen video : 6 Ay önce ( videolar atılırsa gösterim ve gösterim sayısı da artacaktır )
Topluluk kuralları : İyi durumda
Telif hakkı ihtarları : İyi durumda
Content ID hak talepleri : İyi durumda
Okul sebebi ile artık video çekemiyorum, kanalı alacak kişiler, bu şekilde video çekmesi durumunda çook daha yükseleceğine eminim. Yahut siz kendinize göre kanal gidişatını belirleyebilirsiniz.
Not : Ciddi alıcılar p.m istesin.
Son düzenleme: