%100 Türk %100 Organik Ve Aktif Kullanıcılar-SayfaBeğeni,Abone,DurumBeğeni ve Liste Çekimi-Kampanya!

• Kullanıcı Hidu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret

Hidu

Kayıtlı Üye
Kaliteyi uygun fiyata arıyorsanız doğru yerdesiniz...

Selamlar
%100 Türk %100 gerçek kullanıcı çekimi yapıyorum müşteri memnuniyeti benim için önemli para kazanacağıma insan kazanmayı tercih ederim.Ayrıntıya girecek olursam günlük kasım hızım minimum 15k dır zaten daha fazlası facebook tarafından spam olarak algılanabilir.Çekim yaptığım kullanıcılar profil resimleri olan hergün facebookta vakit geçiren gerçek kullanıcılardır.Çekilen kullanıcılardan ne kadar geri dönüş alırım diye lütfen bana sormayın bunun cevabını ancak siz verebilirsiniz paylaşım yaptığınız konu içerik ne kadar ilgi çekici olursa o kadar çok geri dönüş alırsınız.Konuya ilgili bu makaleyi okumanızı tavsiye ederim : http://sosyalmedya.co/girisimciler-icin-facebook-yonetimi/

Fiyatlar​
5000 Kullanıcı >>>> 5 TL [ 5000 Hediye ]
10000 Kullanıcı >>>> 10 TL [ 10000 Hediye ]
20000 Kullanıcı >>>> 20 TL [ 20000 Hediye ]

Bu fiyatlar ve hediyeler ilk 15 kişiye referans oluşması amacıyla düzenlenmiştir.Daha yüksek sayıda çekimlerim mevcuttur lütfen pm yoluyla özel fiyat isteyin​

Ödeme Yöntemleri:
Paypal/İş Bankası/Tuttur.com

Forum Dışı İletişim :
Msn : [email protected]
Facebook : Halil İbrahim Durmaz

size güvenebilirmiyiz ? daha önce üstünüze alınmayın böyle yazan çok kişi vardı ben aldım 2 kez bu hataya düştüm ve pişman oldum

sen simdi tam olara ne yapiyosun aciklarsan dusunurum ben be bu youtubu isinde daha yeniyim :))

sen simdi tam olara ne yapiyosun aciklarsan dusunurum ben be bu youtubu isinde daha yeniyim :))

byseotoll isimli arkadaşa özelden referans gönderimi yapıldı.

seytan777 kardeşim yaptığım işin youtube ile pek alakası yok yabancı üye çekimi yaptırıp yüklediğiniz videoları orada paylaşabilirsiniz bu size hit kazandırır ancak ben türk üye çekimi yapıyorum ve türkiyede reklam gösterilmediğinden bi kazanç elde edemezsiniz.

referans alabilirmiyim. gerçi bize yabancı üye lazım ama eğer uygunsa çalışabliriz.

referans alabilirmiyiz veya alanlar geri dönüşleri yazabilir mi

sayfa linklerini özelden gönderirseniz referans çekim yaparım.

sayfa linkinden kastınız kendim facebook sayfam mı :9

Eyer mutabık olursak bu 20000 Kullanıcı >>>> 20 TL [ 20000 Hediye paketi almak istiyorum..

sayfa linkinden kastınız kendim facebook sayfam mı :9

Eyer mutabık olursak bu 20000 Kullanıcı >>>> 20 TL [ 20000 Hediye paketi almak istiyorum..

üye çekimi yaptıracağınız sayfa nın linki gerekli sadece linki gönderin 500 kullanıcıyı gectikten sonra ödemeyi yaparsanız 500 kullanıcı sizin için referans olur ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri