100 üzeri kanal yapanlar ve kategoriler

Kategori araştrması yapıyor musunuz?

• Rastgele yükleyip, şansımı deniyorum

Oy: 31 40,3%
  • Evet, öncesinde detaylı araştırmalar yapıyorum

Oy: 46 59,7%

• Kullanılan toplam oy
    77

e3fn45fn44

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar özellikle 50-100 ve üzeri kanal çalışanlara soruyorum;

- Rastgele kategori seçimi mi yapıyorsunuz?
- Yoksa kanallar için kategori seçiminde araştırma yapıyor musunuz?

Arkadaşlar özellikle 50-100 ve üzeri kanal çalışanlara soruyorum;

- Rastgele kategori seçimi mi yapıyorsunuz?
- Yoksa kanallar için kategori seçiminde araştırma yapıyor musunuz?

Belirli bir kategori var tabi, ona göre kanallar araştırılır içerik bulunur

Cok kanal her zaman başa bela en fazla 100 kanal saglam içerigin varsa yetiyor artıyorda zaten.

tabi önce kategori bulmak lazım,yardımcı olacaksa ;

car crash,funny iyi kategorilerdir.

Çok kanal iyidir, ne yükleyeceğini bildiğin zaman olayı bitirmiş oluyorsun zaten.

Bazı postlar goruyorum, 20, 50 kanal yeter artar vs. vs. sadece bu konuda da değil başka konularda da okuyoruz zaman zaman...

20, 50 kanal tabiki yeterli olur fakat o işin birazdaha prof. kısmı oluyor, yani kanalın ayakta kalacak şekilde içerik dahilinde olması gerek, yada kanala duzenli periyotlarda besleme yapmak gerek gibi gibi gibi...

Yeni başlayan, yada artık kazancını yukseltmek isteyen kişiler için bu durum ne yazık ki söz konusu olamaz...

Adamakıllı çalışarak bu işten hatrısayılır gelir elde etmek isteyen herkes artık bizahmet mesaisini ayırıp asılmasını iyi bilicek...

Bu kadar toplu kapanmalar, bu kadar sahte telifler, bu kadar flag atan ergen var iken piyasada 30-50 kanal ile olacak iş değil artık...

Şahsen uzun süredir 1K altına hiç düşmedi kanal sayım... (Quiz atana dek...)

Hakkımızda hayırlısı...

Çok kanal iyidir, ne yükleyeceğini bildiğin zaman olayı bitirmiş oluyorsun zaten.

Bazı postlar goruyorum, 20, 50 kanal yeter artar vs. vs. sadece bu konuda da değil başka konularda da okuyoruz zaman zaman...

20, 50 kanal tabiki yeterli olur fakat o işin birazdaha prof. kısmı oluyor, yani kanalın ayakta kalacak şekilde içerik dahilinde olması gerek, yada kanala duzenli periyotlarda besleme yapmak gerek gibi gibi gibi...

Yeni başlayan, yada artık kazancını yukseltmek isteyen kişiler için bu durum ne yazık ki söz konusu olamaz...

Adamakıllı çalışarak bu işten hatrısayılır gelir elde etmek isteyen herkes artık bizahmet mesaisini ayırıp asılmasını iyi bilicek...

Bu kadar toplu kapanmalar, bu kadar sahte telifler, bu kadar flag atan ergen var iken piyasada 30-50 kanal ile olacak iş değil artık...

Hakkımızda hayırlısı...

1 k kanalmı ?? hocam gece gündüz aralıksız çalışıyorsun sanırım.Birde bir insan bin tane kanala ne yükler yav:D

1 k kanalmı ?? hocam gece gündüz aralıksız çalışıyorsun sanırım.Birde bir insan bin tane kanala ne yükler yav:D

1K kanal demedim hocam, altına hiç düşmedim dedim :)

Gece gündüz değil, sabah 00:09 - akşam 18:00 çalışıyoruz...

içerik konusunda sıkıntı çekiyorum diyen kimseye inanmıyorum, içerik bulamamak kadar saçma birşey olamaz bu işte.

Hakkımızda hayırlısı...

Hocam bu kanalları adsense ile kullanmaya kalsak işi yürütemeyiz gibi geliyor en azından çok fazla tecrübesi olmayan ben gibi. Bu konuda da biraz bilgi versen oldukça faydalı olacaktır. Mesela kaç adsense hesabı ya da farklı bir partner gibi..

Hakkımızda hayırlısı...

Mehmet abi olsun Serkan abi olsun bu işi ek iş değil kendi işleri olarak görüyorlar sadece youtube işi değil diğer youtube farklı alandada iş yapıyorlar bu işin ne kadar kıymetli olduğunu biliyorlar diğer sektörlere göre.O yüzden Mehmet abinin 1000 kanalı olmasına hiç hiç şaşırmıyorum.

Allah çalışana verir

Kanal takibi yapmak cok zor birşey değil arkadaşlar.

Piyasada adamakıllı çalışan 1-2 tane kanal takip programı mevcut, yapın kanalınızı her gun 1 kez tüm kanallarınızı kontrol edin...

Telif, eşleşen geleni silin, yada spamdan kapananı...

Adsenseye bağlı "sorunlu" kanal olmadığı sürece para kazanma kapama yada adsensenin spama düşme ihtimalinin cok yuksek oldugunu sanmıyorum...

Mesela 1 gunde adsenseye cok fazla hesap bağlamayın, bunu bizzat tecrube etmiş biriyim, kesinlikle adsenseyi spama sokan ve tum kanalları kapatan bir unsur...

Bu gün mahallenizdeki bakkal amcanızın dükkandaki malzemelerin eksikliğini kontrol edip yenilerini sipariş etmesi nasıl bir iş gerekliliği ise, sizinde hesaplarınızı ve adsenselerinizi aynı titizlik ile takip edip ilgileniyor olmanız aynı derecede iş gerekliliği.

Bu eğer işiniz ise, rıskınızı bu yolla kazanıyorsanız biraz kafa yormak, uğraşmak dikkat etmek gerek.

Piyasada adamakıllı çalışan 1-2 tane kanal takip programı mevcut, yapın kanalınızı her gun 1 kez tüm kanallarınızı kontrol edin...

Telif, eşleşen geleni silin, yada spamdan kapananı...

Hocam burada söylediğiniz şey mesela kanala 1 tane dünya engeli geldi ya da
eşleşen geldi. Bu kanalı komple silelim mi yoksa sadece o videodan kurtulmamız adsense için yeterli mi ?

Hocam burada söylediğiniz şey mesela kanala 1 tane dünya engeli geldi ya da
eşleşen geldi. Bu kanalı komple silelim mi yoksa sadece o videodan kurtulmamız adsense için yeterli mi ?

Ben yuksek sayılı video atmıyorum kanallara, bu yüzden 1 dünya engeli gelse bile o kanalı tamamen silme taraftarıyım.

Yani sildiğim kanalda cok video olmadığı için koymuyor aslında...

Ama 40-50 videolu kanallarda hele ki o videolarda izlendi ise 1 telifli kanalı silmek koyar insana.

Ben ister telif olsun isten eşleşen yada engel, kanala gelen ilk uyarıda o kanalı tamamen siliyorum...

1K kanal demedim hocam, altına hiç düşmedim dedim :)

Gece gündüz değil, sabah 00:09 - akşam 18:00 çalışıyoruz...

içerik konusunda sıkıntı çekiyorum diyen kimseye inanmıyorum, içerik bulamamak kadar saçma birşey olamaz bu işte.

1.000 izlenim alsam kaç para kazanırım
spammi yapiyosun render mi yapıyosun
1 ipden gunde kac kanala yukleme yapiyosun
oha 1k kanalı nerden buldun bot mu var
ben para kazanamıom ne yapmam lazım
1 vds alsam kaç katı para kazanırım
içerik kanal para sıkıntım var bana yardımcı olun mu
seni çok kazanıyo diyolar dogrumu
tarabyada villa aldı diyolar ne ayak

:D:D:D şunların cevaplarini verde herkez rahat etsin pepitom :D

1.000 izlenim alsam kaç para kazanırım
spammi yapiyosun render mi yapıyosun
1 ipden gunde kac kanala yukleme yapiyosun
oha 1k kanalı nerden buldun bot mu var
ben para kazanamıom ne yapmam lazım
1 vds alsam kaç katı para kazanırım
içerik kanal para sıkıntım var bana yardımcı olun mu
seni çok kazanıyo diyolar dogrumu
tarabyada villa aldı diyolar ne ayak

:D:D:D şunların cevaplarini verde herkez rahat etsin pepitom :D

Gel de buraya yüz yüze cevaplayayım bu soruları Harun'um :)

aslında mail satıcılarının youtube işinde olmaları ve 1k kanal olması bana mantıklı gelmiyor... bazı arkadaşlar soruyor katagoriyi nerden buluyosun die cevap belli mail satcısı....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri