100 video attım 96 $ yandı

• Kullanıcı ErdoganUrcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
valla ben eminim arkadaşım... herkes birşey söylüyor senin için demiyorum yanlış anlama kuru laf kalabalığı... bir kanal da ünlem furyası başladımı arkası geliyor. önce 200 vide atıyorsun hepsi dolar ... sonra attıkça tek tük ünlem derken 3 yada 4 gün sonra her attıgın ünleme dönüşüyor. yt seni spam kanal olarak algılıyor ve yeni attıgın her video ünlem oluyor bir süre sonra .... ha dersen ben ticari hakkı kanıtladım ondan sonra videolarda oynama yapınca oluyor eyvallah. ama ünleme yakalanan bir kanala istediğn kadar videoyu değiştir yine aynı ... 45 kanalım var hepsinde aynı... Sadece yeni açılan kanallarda sıkıntı yok ...Kim ne derse desin

EDİT: ünlem furyasına yakalanmış kanalda videoyu %100 değiştirdim ses kıstım karanlık yaptım sonuç : İŞLENME BİTMEDEN ÜNLEM....

Aynen katılıyorum dostum. Özgün videonu da yüklesen ünlem çat yanıyor.

vds ile yükleme yapıyorum ben ve tek seferde 100-200 yükleme yaptıydım
2 yol denedim aynı kanala.
1. yolda 1-2 ünlem aldım.
2.yolda ise çoğu ünlem geldi.
ardından 1. yol ile tekrar denedim aynı şekilde 1-2 ünlem geldi yada gelmedi 100 video da
bugün kanalı adsense bağladım akşam basacam 300 video bakalım kaçı yancak

vds ile yükleme yapıyorum ben ve tek seferde 100-200 yükleme yaptıydım
2 yol denedim aynı kanala.
1. yolda 1-2 ünlem aldım.
2.yolda ise çoğu ünlem geldi.
ardından 1. yol ile tekrar denedim aynı şekilde 1-2 ünlem geldi yada gelmedi 100 video da
bugün kanalı adsense bağladım akşam basacam 300 video bakalım kaçı yancak

Hocam o 1. Yolu söyleseydin iyiydi :D

Arkadaşlar bir ünlem aldıysanız ve onu kanıtlayamazsanız o kanal üzerinde devamlı ünlem gelme durumu olacaktır.Yeni kanallar açıp bir günde ne eklediyseniz odur o kanalın son videoları.Sonra yeni bir kanal daha açıp devam ediceksiniz..Söz konusu burda google'nin hesapları çoğaltma amacı olduğunu düşünüyorum..Üye arttırımı gibi bir durum vs.

söylicem hocam merak etmeyin bugün bir test daha yapacam sadece sizi yanıltmak istemiyorum :) inşallah oda başarılı olurda kurtuluruz şu illetten kanal yeni bu arada

Valla benim yeni meni dinlemiyor dolar işareti göreye hasret kalmışım :D

Arkadaşlar bir ünlem aldıysanız ve onu kanıtlayamazsanız o kanal üzerinde devamlı ünlem gelme durumu olacaktır.Yeni kanallar açıp bir günde ne eklediyseniz odur o kanalın son videoları.Sonra yeni bir kanal daha açıp devam ediceksiniz..Söz konusu burda google'nin hesapları çoğaltma amacı olduğunu düşünüyorum..Üye arttırımı gibi bir durum vs.
mantıklı

Bir şey sorcam genel bir soru bunun için konu açmaya değmez :D

Bu gün ? kalma süresi diğer günlere göre daha uzun sanki ne dersiniz?

bugün video atmadım hocam bir şey diyemem :D

Video yükleyen yok mu :D
Başka aceba koca formda :) ? her videoda normalden 5 kat daha uzun bekliyor F5 yapsanızda.. Eskisi gibi diyesim geliyor ama diyemiyorum ! yüzünden

Ekleme: 10 Video soru işaretinde yaklaşık 5-6 dk bekledi ve sonuç 10 tane $ :D

Video yükleyen yok mu :D
Başka aceba koca formda :) ? her videoda normalden 5 kat daha uzun bekliyor F5 yapsanızda.. Eskisi gibi diyesim geliyor ama diyemiyorum ! yüzünden

Ekleme: 10 Video soru işaretinde yaklaşık 5-6 dk bekledi ve sonuç 10 tane $ :D

ünlem halledilir sorun değil de benim pin mevzusu canımı sıktı baya eşiği geçtik pin çıkmadı yola bea

ünlem halledilir sorun değil de benim pin mevzusu canımı sıktı baya eşiği geçtik pin çıkmadı yola bea

pin yola çıktı yaazmıyorsa adensede nisanda yola çıkar mayısta pin gelir girersin mayıs sonu 200 geçtiyse paran yatar :) Kanalları para kazanmaya kapattırmayıp çalışmaya devam. Pin eninde sonunda halledilir içinde biriken para zaman aşımına uğrayacak hali yok,toplu şekilde para alırsın belki ve inş :)

pin yola çıktı yaazmıyorsa adensede nisanda yola çıkar mayısta pin gelir girersin mayıs sonu 200 geçtiyse paran yatar :) Kanalları para kazanmaya kapattırmayıp çalışmaya devam. Pin eninde sonunda halledilir içinde biriken para zaman aşımına uğrayacak hali yok,toplu şekilde para alırsın belki ve inş :)
hocam 200 ü çooktan geçtim 5 günde xxxx 4 haneli miktar kazandım bir video patladı kesinleşen tutar 21.64 TL ama şansıma tükürim pinim yola çıkmadı

pin gelmedıyse 2. pin ısteme hakkını kullan oda gelmezse 3, ve kımlık onayı

hocam yola çıkmadı bile bırakın gelmeyi :) herkeste çıktı benimki kaldı öyle :D

Olayı çözdüm, ünlem çıkan kanallarda önce mesela 100 video üzerinden konuşayım 50-60 tane $ işreti yanıyor. Bir dahakine 30'a falan düşüyor, sonraları 100'den 3-5 $ işareti kalıyor ve son olarak kanal püüüfffff uçuyor ve ne atsan ünlem. Şu an kullanamadığım 3. kanalım oldu.

ünlem yüzünden :mad:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri