%1001 Ünlem Geçme

• Kullanıcı ligtv39
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
videoyap ünlem sistemiyle 10 video attım 5i geçti 5i kaldı.. şimdi bu konuyu gördüm ve kalan 5 video içinde işlemi yaptım.. sonucu yine burdan yazıcam belli olduğunda :) paylaşım için teşekkürler

edit: maalesef hiçbirinde işe yaramadı hepsi ünlem çıktı yine.. sildim bende mecburen :(

Son düzenleme:
videoyap ünlem sistemiyle 10 video attım 5i geçti 5i kaldı.. şimdi bu konuyu gördüm ve kalan 5 video içinde işlemi yaptım.. sonucu yine burdan yazıcam belli olduğunda :) paylaşım için teşekkürler

edit: maalesef hiçbirinde işe yaramadı hepsi ünlem çıktı yine.. sildim bende mecburen :(

Kanalınız mimlenmiştir.

Paylaşımlar arttıkça anca forum havası gelmeye başladı teşşkürler.

Her attığınız videoya ünlem veriyorsa 15 gün kadar kanalı bekletin sonra bu yöntemi uygulayın tekrar geçer.

yeni başlayan arkadaşların yararlanacağı konu olmuş.eline sağlık

önceden bu konu paylaşılmıştı,sadece bunda süre kesme mevcut,paylaşım için çok teşekkürler,

kanal daha yenı olmasına rağmen atılan vıdeoda unlem verenlerde denedım.30 videodan sadece 2 tanesinde oldu oda şans eseri gibi bişey.

ben bu yöntemi yeni actıgım sıfır kanalda denedim unleme düştü. belkide yeni açılan kanalın biraz beklemesi gerekiyor ve 1 2 tane özgün video atmak gerekiyo ilk başlarda.

buna benzerbi yöntemi başka bi kanalımda denemiştim dolarları yakmıstım ve sürekli böyle yakıyordum sonra bi süre sonra bu şekilde dolarları nı yaktıgım kanallarımın dolar işaretlerinin kendiliğinden kalktığını gördüm...

bazı arkadaşlarda forumda sunu sölemişti bu yöntemler bi nebze işe yaryabilir ama süreklilik arzedince attıgın her video unleme düşer demişlerdi.

sonuc itibari ile bu yöntemlerle %100 olmasada %80 bence yanabilir ama uzun vadede bu tip sıkıntılar doğurdugu da bir gerçek ... demekkki youtube bunun da önlemini alıyor. sürekli kendi panelinden video ile oynayan kırpan sıcaklık arttıran renk ayarları ile oynaıp video atan kanalları imliyor ve kara listesine alıyor..

Arkadaşlar bu işlemi yaptıktan sonra kanallardaki para kazanma işareti kalkan oldumu acaba ?

partnerden atılıp ünleme düşmüş kanalda denedim yine hüsran yine hüsran...
O şekilde bir kanala olması zaten beklenemez. Çünkü kanalın spama düşmüş artık onu sadece partnerde değerlendirebilirsin. Spama düşüp düşmediğinden emin değilsen normal bir özgün video at ve para kazanması açılacak mı açılmayacak mı o şekilde kontrol edebilirsin.

bu taktiği aynı anda 20 videoya birden yapmaya çalıştım, hesap gümledi :D
Video editör ile yapılan işlemler de tıpkı dışardan video yüklüyormuş gibi gördüğü için aynı anda çok fazla videoya işlem yapmayın tehlikeli kanallarda

Arkadaşlar bu işlemi yaptıktan sonra kanallardaki para kazanma işareti kalkan oldumu acaba ?

Ünlem geçme de benim kullandığım taktiklerden birisidir ve %90 oranında başarı sağlamaktayım.

paylaşım için sagol kardesim . bence arkadaşlar oldu olmadı deyip sürekli aynı şeyler hakkında sorular sorup durmayalım. forumu biraz detaylı inceleyin . arkadaş size yöntem söylüyor . şu oldu bu oldu bence o andan sonra youtube ile siz arasında bitiyor.

arkadaşlar kanallarımızda videolar yüklenirken otomotik para kazanma özelliğini kapatıp bu işlemleri yaptıktan sonramı açmalıyız.
ünlem olayından beri youtube'ye çok yabancı kaldım.
yani video yüklenirken para kazanma kapalı yapıp bu işlemleri yaptıktan sonramı videonun para kazanmasını açmamız gerekir.

1 video geçti fakat diğerleri yemedi.
bu yöntemde çöp oldu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri