100k Aboneli Kanal Satiyorum..

Raphael

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar,

100k aboneli, ayda 7-10 milyon arasi izlenimli, aylik 1500-2000$ arasi kazancli kanal satisa cikartsam almak isteyen olur mu?
Abonelerin cogunlugu Abd, yabanci dil icerikli. Awesomeness networke bagli ama awe diye sakin ön yargi yapmayin simdiye hep ödeme aldim, gecikme bile olmadi ayrica awe sahibi yada calisani bilmiyorum skype adresimi istedi 3 gün önce ayda 10 milyon görüntüleme aldigim icin iletisime gecmek istedi. Ekledim fakat yazmayim yazmasini bekliyorum agirdan aliyorum :)

neyse fazla uzatmadan kanalin acaba ederi nedir? almak isteyen var midir?
Not: neden 7-10 milyon izlenim olupta gelir bu kadar az diye sorucak olursaniz. Videolarin cogunlugunda eslesen var hicbir zarari yok abone artisi oldugu icin silmiyorum.

Ayrica bircok kanalim oldugundan aboneli yüklenipte kazanci yada abone, izlenim arttirmiyorum. Istesem suanki verilerinin 2 katina cikartirim zor degil.
Kanal 2 yilliktir.

PqA7YO.jpg

Son düzenleme:
Hayırlı satışlar.
Partner awe olduğu için satışın çok zor olacağı kanaatindeyim. Keşke başka bir partnerde olsaydı hocam. Bu haysiyetsiz partner yüzlerce insanı mağdur etti bu forumda. Heran ödeme yapmayı kesebilir, ve çok komik gerekçeler sunabilir. Gene de umarım satışın gerçekleşir.

Hayırlı satışlar.
Partner awe olduğu için satışın çok zor olacağı kanaatindeyim. Keşke başka bir partnerde olsaydı hocam. Bu haysiyetsiz partner yüzlerce insanı mağdur etti bu forumda. Heran ödeme yapmayı kesebilir, ve çok komik gerekçeler sunabilir. Gene de umarım satışın gerçekleşir.

Evet hocam haklisiniz. Awe bircok kisiye ödemeleri yapmadi fakat benim bu satmis oldugum kanalimda 1 kere bile aksatmadi bunun resimlerini paylasip kanitlayabilirim. Yillardir ödedigi seyi neden birden kessin ki? 2 senden uzun zamandir Awede kanal sanirim sözlesme süresi gecti ve partnerlikten cikartabilirim kanali ama buna olumlu bakacaklarini sanmiyorum. Bana 2 kere mail atip iletisime gectiler sanirim kendi cikartlarina göre kullanmak isticekler ki banada iyi secenekler sunacagina eminim. Parker diye bir calisani beni Skype dan ekledi yazmasini bekliyorum :)

Partneri dışında kanalın bahsettiğiniz verileri çok iyi. Eminim ilgilenen çıkacaktır kanalınızla. Ama awe'den kurtarmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. :)

Merhaba arkadaslar,

100k aboneli, ayda 7-10 milyon arasi izlenimli, aylik 1500-2000$ arasi kazancli kanal satisa cikartsam almak isteyen olur mu?
Abonelerin cogunlugu Abd, yabanci dil icerikli. Awesomeness networke bagli ama awe diye sakin ön yargi yapmayin simdiye hep ödeme aldim, gecikme bile olmadi ayrica awe sahibi yada calisani bilmiyorum skype adresimi istedi 3 gün önce ayda 10 milyon görüntüleme aldigim icin iletisime gecmek istedi. Ekledim fakat yazmayim yazmasini bekliyorum agirdan aliyorum :)

neyse fazla uzatmadan kanalin acaba ederi nedir? almak isteyen var midir?
Not: neden 7-10 milyon izlenim olupta gelir bu kadar az diye sorucak olursaniz. Videolarin cogunlugunda eslesen var hicbir zarari yok abone artisi oldugu icin silmiyorum.

Ayrica bircok kanalim oldugundan aboneli yüklenipte kazanci yada abone, izlenim arttirmiyorum. Istesem suanki verilerinin 2 katina cikartirim zor degil.
Kanal 2 yilliktir.

Merhaba kolay gelsin, detaylar için özelden görüşebilir miyiz.

eşleşenli kategoride nasıl paranı her ay alıyorsun hayret. Bize içerik sizin değil ödeme yapmıyoruz dediler. Hemde kategorinin telif yeme ihtimali olmadığı halde. Hatta 1 ay önceye kadar kategoriye eşleşen bile gelmiyordu 1 aydır başladı.

30 haziranda tam 1 senedir aweden paramı alamıyor olacağım.

plaketi almış satıyor şimdide :D adam zirveyi yaşamış

aylık 7 milyon izlenime 1500 dolar vermesi çok azmış ya :D kısa videolar herhalde çünkü benim aylık 200k lık kanal 1000 dolar veriyorda :D

Merhaba kolay gelsin, detaylar için özelden görüşebilir miyiz.

Tabiki, pm atiyorum.

---------- Spam Engelliyici 13:59 ---------- Önceki Mesaj 13:58 ----------

100k abonede plaket aldınız mı :D ?

Hayir daha almadim :) yeni ulastim 100k ya yakinda alabilirim.

---------- Spam Engelliyici 14:02 ---------- Önceki Mesaj 13:59 ----------

eşleşenli kategoride nasıl paranı her ay alıyorsun hayret. Bize içerik sizin değil ödeme yapmıyoruz dediler. Hemde kategorinin telif yeme ihtimali olmadığı halde. Hatta 1 ay önceye kadar kategoriye eşleşen bile gelmiyordu 1 aydır başladı.

30 haziranda tam 1 senedir aweden paramı alamıyor olacağım.

Valla hocam aweyi yerden yere vurdunuz ama ben haber calisiyordum ve haber kanallarina dahi ödemelerimi aliyordum. Telifli ve topluluk olan kanallara. Bence awenin istemedi asiri spamdi. Ayrica benim kanali kaybederse istatistiklerinde düsme olur o yüzden ödemeyi yaparlar.

---------- Spam Engelliyici 14:04 ---------- Önceki Mesaj 14:02 ----------

istediğiniz fiyatı ve kanal url gönderirmisin pm den.

Kafamda bir fiyat yok sadece satabilir miyim, talip olur mu diye konu actim ve kanalin ederini size sormak istedim. Ayrica url de paylasmayi düsünmüyorum :)

---------- Spam Engelliyici 14:08 ---------- Önceki Mesaj 14:04 ----------

aylık 7 milyon izlenime 1500 dolar vermesi çok azmış ya :D kısa videolar herhalde çünkü benim aylık 200k lık kanal 1000 dolar veriyorda :D

O sekilde benimde kazandigim kanallarim var ama her kategori farklidir. Her kategori farkli kazandirir, videolar uzun degil evet, 4-10dk arasi. Bu kanaldaki asil amac abone kasmakti ve Youtube'da abone demek güc demektir.

özgün olmadan bu rakama ulaşmak takdite şayan.aylık 2000 dolar geliri varsa buraya kadar geldiyse kapanma riski diğer spam kanallara kıyasla çok az olmalı o yüzden 15 bin dolar eder

özgün olmadan bu rakama ulaşmak takdite şayan.aylık 2000 dolar geliri varsa buraya kadar geldiyse kapanma riski diğer spam kanallara kıyasla çok az olmalı o yüzden 15 bin dolar eder

Kanal simdiye kadar telif ihtari almadi. 1 Topluluk vardi oda benim yüzümdendi. Süresi doldu ve kalkti. Bir hile, hurda yapilmadigi sürece kapanacagini sanmam.

Hayırlı satışlar. Merak ettim ne kadara satılacağını, eğer satılırsa ya da teklifler gelirse bana da bilgi verirseniz sevinirim. Piyasayı öğrenelim. :)

hayırlı satışlar fakat anlamadıgım konu ( bazı uyanık geçinenler ) kanalın url sini talep ediyor kanal satışında url verilmez kendini uyanık sananlara selamlar

Altın yumurtlayan tavuk kesilmez bence ama tabiki de kanal sizin hayırlı satışlar hocam

Olur mu hocam aylık 1000-2000 dolar kazandırıyor ise 15.000$ ile siz bir yıllık kazancını yazmışsınız bence 150 bin $ eder, kanal satış konularına bir bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.

Bu arada bu günlerde satarsa kanalı 300 bin$ istemeli malum güncellemeler falan ortalık karışık o bakımdan...

:(:eek:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri