100K üzeri aboneli kanalların olayı nedir?

Rewossky

Administrator
Web sitesi
www.ytpara.com
Selam arkadaşlar, özgün içerik üretiyorum ama içeriklerimi çalanlar oluyor. Onlara telif attığımda her zaman kaldırılıyordu. Lakin 100k ve üzeri olanlara attığımda genel olarak ya ek bilgi istiyorlar ya da red ediliyor vs.

Onun dışında çok kez de 100k üzeri kanalların artısı olduğundan bahsedenler oluyordu, bu kanalların artısı nedir, neden yt ayrıcalık sunuyor onlara?

Şu adamın forumda yardım etmediği 1 kişi yoktur ama bi soru sormuş bilenler yanıtlasın bir zahmet :)

Telif konusunda birşey olduğu sanmıyorum hocam

Bugüne kadar 100den fazla ihtar atmışımdır, red veya ek bilgiye düşen 2 tane oldu ve 2si de 100k üzeri kanallardı. Bugüne kadar 20 30k olan kanallarda vs hiç sıkıntı olmadan içeriklerim kaldırıldı, 100k üzeri olanların hepsi sorun yarattı, normal değil.

Bence sebebini bilenler de bildiğini sanıyor. Bir yerden duyuluyor ve o şekilde kabul ediliyor.

Selam arkadaşlar, özgün içerik üretiyorum ama içeriklerimi çalanlar oluyor. Onlara telif attığımda her zaman kaldırılıyordu. Lakin 100k ve üzeri olanlara attığımda genel olarak ya ek bilgi istiyorlar ya da red ediliyor vs.

Onun dışında çok kez de 100k üzeri kanalların artısı olduğundan bahsedenler oluyordu, bu kanalların artısı nedir, neden yt ayrıcalık sunuyor onlara?

En başta da belirttiğiniz gibi telif olayı bir faktör. 100k kanallara telif atılamıyor yada atılırsa ek bilgi istiyorlar. Onun için öncelikle sahte telif atmak mümkün değil.

100k kanallara etkileşim daha çabuk oluyor ve bu kanallarda eğer spam da yapsanız kazandığınız paradan silinme olmuyor. Aynı içeriği ufak kanallarda yaparsanız kapanma riski çok daha yüksek ve örnek 10.000 TL kazandınız kesinleşmede bi bakıyorsunuz 3.000 TL kesinleşmiş. Bu da büyük bir faktör.

Ve şu da var spam içerik yaptınız para kazanma kapandı diyelim telifli videoları silerek eski orjinal videolar ile kanalın para kazanmasını açmak daha kolay oluyor.

Yani 4 madde ana sebep;
1) sahte telif
2) önerilene düşmesi yükek
3) kazanç kesintisi
4) PK kapanan kanalın geri açma

Başka faktörler de var ama ana faktörler bunlar.

YOUTUBE NEDEN BU KANALLARA AYRICALIK TANIYOR DİYORSUNUZ BİRDE. BU HER KESİMDE BU ŞEKİLDE DEĞİL Mİ? MESELA BANKAYA GİTTİNİZ SIRA ALIYORSUNUZ TC NUMARANIZI GİRDİĞİNİZDE BANKADA YÜKLÜ PARANIZ VARSA VEYA KURUMSAL İSENİZ VEYA YATIRIM MÜŞTERİSİ İSENİZ SIRA NUMARASI BİLE SİZE ÖNCELİKLİ TANIMLANIYOR :) :) :)

BOL KAZANÇLAR...

Son düzenleme:
En başta da belirttiğiniz gibi telif olayı bir faktör. 100k kanallara telif atılamıyor yada atılırsa ek bilgi istiyorlar. Onun için öncelikle sahte telif atmak mümkün değil.

100k kanallara etkileşim daha çabuk oluyor ve bu kanallarda eğer spam da yapsanız kazandığınız paradan silinme olmuyor. Aynı içeriği ufak kanallarda yaparsanız kapanma riski çok daha yüksek ve örnek 10.000 TL kazandınız kesinleşmede bi bakıyorsunuz 3.000 TL kesinleşmiş. Bu da büyük bir faktör.

Ve şu da var spam içerik yaptınız para kazanma kapandı diyelim telifli videoları silerek eski orjinal videolar ile kanalın para kazanmasını açmak daha kolay oluyor.

Yani 4 madde ana sebep;
1) sahte telif
3) kananç kesintisi

YOUTUBE NEDEN BU KANALLARA AYRICALIK TANIYOR DİYORSUNUZ BİRDE. BU HER KESİMDE BU ŞEKİLDE DEĞİL Mİ? MESELA BANKAYA GİTTİNİZ SIRA ALIYORSUNUZ TC NUMARANIZI GİRDİĞİNİZDE BANKADA YÜKLÜ PARANIZ VARSA VEYA KURUMSAL İSENİZ VEYA YATIRIM MÜŞTERİSİ İSENİZ SIRA NUMARASI BİLE SİZE ÖNCELİKLİ TANIMLANIYOR :) :) :)

BOL KAZANÇLAR...
Yapmayın hocam tikli 2010 tarihli tam özgün kanalıma 1 tane spam video attım neyidiği belirsiz bir mail adresinden telif yedim 3 sefer itiraz ettim mahkemeyi bile gözönüne aldım red yedi yeterli bilgi yok diye adamlar karşıya bildirim bile göndemedi. [email protected] telif atan mail adresi bu kanalım 120k aboneli tikli ve tam özgün kanal, bugünde tekrarlayan içerikten para kazanma kapandı. Yetkiliyle canlı görüştüm politika ihlalin var telifli video tekrarlayan içeriğe girer dedi. İzlenme etkileşim konusundada aynı 10k kanala video atıyorum daha fazla önerilene ve etkileşime giriyor. Bence Türkiyeye karşı bi ayrı yaptırım var.

---------- Spam Engelliyici 22:23 ---------- Önceki Mesaj 22:14 ----------

690k aboneli kanal hocam resim ekliyorum etkileşime bakın. bu videolar milyon milyon izleniyordu bu kanalda aboneler ordan gelme ve aynı kategori video yükledim. zamanında 2017 de 1 günde 145k para kazandırdı 2 video
https://hizliresim.com/rgoto86

Son düzenleme:

Yani 4 madde ana sebep;
1) sahte telif
3) kananç kesintisi

BOL KAZANÇLAR...

Dediklerinizi çok kez duymuştum ama yakın zamana kadar pek kulak asmamıştım. Taa ki 100k üzeri 2 kanala telif atana kadar, adamların kanallarında full spam videolar var ama pk halen açık, kendi videolarıma telif attım, karşı bildirim geldi anında. Uzun lafın kısası dediklerini tecrübe etmiş oldum.

Yapmayın hocam tikli 2010 tarihli tam özgün kanalıma 1 tane spam video attım neyidiği belirsiz bir mail adresinden telif yedim 3 sefer itiraz ettim mahkemeyi bile gözönüne aldım red yedi yeterli bilgi yok diye adamlar karşıya bildirim bile göndemedi. [email protected] telif atan mail adresi bu kanalım 120k aboneli tikli ve tam özgün kanal, bugünde tekrarlayan içerikten para kazanma kapandı. Yetkiliyle canlı görüştüm politika ihlalin var telifli video tekrarlayan içeriğe girer dedi. İzlenme etkileşim konusundada aynı 10k kanala video atıyorum daha fazla önerilene ve etkileşime giriyor. Bence Türkiyeye karşı bi ayrı yaptırım var.

---------- Spam Engelliyici 22:23 ---------- Önceki Mesaj 22:14 ----------

690k aboneli kanal hocam resim ekliyorum etkileşime bakın. bu videolar milyon milyon izleniyordu bu kanalda aboneler ordan gelme ve aynı kategori video yükledim. zamanında 2017 de 1 günde 145k para kazandırdı 2 video
https://hizliresim.com/rgoto86

Sorun yaşamış olabilirsiniz ama bu herkesin aynı zorluğu yaşadığı anlamına gelmiyor. Spam atmışsınız ama kanalınız tekrarlayan içerikten gitmiş dediğinize göre, ayrıca 100k üzeri kanalların pk gitmeyecek denmiyor, ayrıcalıkları var deniliyor ki bu da apaçık ortada. Günümüzde spam yapan kanalların neredeyse tamamı 100k ve üzeri kanallardır.

Ben de spam çalışırken 100k üzeri kanallarla çalışırdım en büyük avantajı şu ki pk kapanma süresi çok uzun. Spam kanallarda bazen bir günde pk kapanır ama bunlarda süre bir iki ay.
Aklıma gelen avantajları yazayım.

Pk geç kapanması
Kanalın spamdan kolayca kapanmaması. Flagcı vietnamlılara karşı kalkan oluyor :)
Youtube aramalarında daha üst sıralarda çıkması, googlede indexlenmesi seoya katkı...
Adsensenin kesinleşme ve işleme girme olasılığının daha yüksek olması.
Özellikle tikliyse sahte telifçilere karşı kalkan gibi korunmuş olması ( Kesin koruma yok vietnamlılar her türlü atar ama daha çok uğraşmaları gerekir ve hepsini yt kabul etmez )

ya arkadaşlar spam nedir? beni bu konuda aydınlatabilecek varmı :)

Dediklerinizi çok kez duymuştum ama yakın zamana kadar pek kulak asmamıştım. Taa ki 100k üzeri 2 kanala telif atana kadar, adamların kanallarında full spam videolar var ama pk halen açık, kendi videolarıma telif attım, karşı bildirim geldi anında. Uzun lafın kısası dediklerini tecrübe etmiş oldum.

Sorun yaşamış olabilirsiniz ama bu herkesin aynı zorluğu yaşadığı anlamına gelmiyor. Spam atmışsınız ama kanalınız tekrarlayan içerikten gitmiş dediğinize göre, ayrıca 100k üzeri kanalların pk gitmeyecek denmiyor, ayrıcalıkları var deniliyor ki bu da apaçık ortada. Günümüzde spam yapan kanalların neredeyse tamamı 100k ve üzeri kanallardır.
Test edin hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri