$105.98 Ödeme Kesinleştiğinde Ne Kadar Olur?

• Kullanıcı yigit1907
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

yigit1907

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar geçen ayın toplam kazancım adsense panelinde $105.98 bu rakam kesinleştiği zaman belirli bir miktar düşüyor ne yazık ki bildiğiniz gibi.. sizce kesinleştiği zaman ödeme sınırının üzerinde kalır ve bu ay sonu ödeme alır mıyım? :p

edit: kapanan veya para işareti giden kanalım olmadı hiç

Adsense genelde %15-25 arası kesiyor %20 kestiğini varsaysak 21$ keser.Para kazanması devre dışı kalan kanalın, teliften kapanan kanalın varsa onların parasını da alamazsın.

O rakam kesinleşmiş kazançta gözükmüyorsa büyük ihtimal bir sonraki ay ödemeyi alacaksınız

Benim 360$ vardı, 178$ kesinleşmiş kazanç yazıyor şu an :)

Hazır konu varken bende bir soru sorayım :D şimdi bu kazançlar kesinleşiyor ama kesinti oluyor örnek kesinti 20tl oldu diyelim bir sonraki ay o 20tl bize geliyor mu yoksa google cebe mi atıyor ?

0.80 ile carp genelde bu kadar para kesınlesır

---------- Mesaj saat 13:07:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:06:09 civarında gönderildi. ----------

Hazır konu varken bende bir soru sorayım :D şimdi bu kazançlar kesinleşiyor ama kesinti oluyor örnek kesinti 20tl oldu diyelim bir sonraki ay o 20tl bize geliyor mu yoksa google cebe mi atıyor ?

o kesinti durumu tık geçersizliği hesaplamadaki + -ler falan yuzunden oluyor belki bir nevi google partner kanal gibi kesintı yapıyor kendıne :D sorunun cvbı olarak kesilen para geri gelmez

---------- Mesaj saat 13:08:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:07:12 civarında gönderildi. ----------

Benim 360$ vardı, 178$ kesinleşmiş kazanç yazıyor şu an :)

paralar kesinlesmedı ne kesınlesmısınden bahsedıyorsun arkadasım acbaa? kesınlesme olayı 10 ile 15 arası olur

---------- Mesaj saat 13:07:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:06:09 civarında gönderildi. ----------

o kesinti durumu tık geçersizliği hesaplamadaki + -ler falan yuzunden oluyor belki bir nevi google partner kanal gibi kesintı yapıyor kendıne :D sorunun cvbı olarak kesilen para geri gelmez

---------- Mesaj saat 13:08:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:07:12 civarında gönderildi. ----------

paralar kesinlesmedı ne kesınlesmısınden bahsedıyorsun arkadasım acbaa? kesınlesme olayı 10 ile 15 arası olur

anladım o zaman haklı yere kesiyormuş şimdi adem gelir sitende yada youtube de reklamlarına bol bol tıklar sonra google de onu verecek mi tabi kesecek, teşekkürler hocam :)

herkesin dedigine bakma ağzı olan bilip bilmeyen konuşuyor . 1500 dolardan 0,12 cent kesiginide bilirim 150 dolardan 100 dolar kestiğinide bilirim . Belli olmuyor yani

anladım o zaman haklı yere kesiyormuş şimdi adem gelir sitende yada youtube de reklamlarına bol bol tıklar sonra google de onu verecek mi tabi kesecek, teşekkürler hocam :)

ılk baslarda kesılen paralar koymuyorda zamanla anlarsın ne demek ısteddıgımı :D benım sadece bu ay 100 $ kesim oldu

%15-%20 arası kesilir.
kapanan kanalı olmadığını söylüyorsun.
%15 kesse 16-17$ gibi birşey keser.
( tabi rakamlar değişiyor, kafasına göre kesiyor bunlar benim varsayımlarım sadece)

sonuçta bu ay 100$ altı kalacaksın vede ödeme alamayacaksın.
Kesin olan tekşey bu.
:D

hay Allah moralim bozuldu ya, o kadar sevinmiştik :D neyse belkide az birşey keserde küçük bir umut olsa da alırız 100 doları :D

Bu ay'dan bahsetmiyorum 2 3 ay önceki ilk ödememden bahsediyorum ben 2 3 ay önceki

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri