10k Onay Bozuldu mu?

• Kullanıcı Feritings
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Feritings

Yasaklanmış
Merhabalar, en son sahte izlenmeli özgün kanalım için 28 Eylül tarihinde onay istemiştim fakat kanalım hala onay sürecinde. Bozulmuş olabilir mi? Siz de yaşadınız mı? Yoksa hiçbir zaman düzelmeyecek mi? :confused::confused:

48 saatte onay almayan genelde red yiyor ama beklemekten başka çare yok

benim her zaman 4. günde cevap geliyor. bana denk gelen: videoda çerçeve varsa 4. günde red iyip spamdan kapanıyor. videolar tam ekransa 4. günde onay alıyor.

Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler, hiç böyle 1 hafta gibi onay almayıp sonra red alan yada direk kanalı kapatılan oldu mu?

Önceden para kazanması açılmış kanalım 5 gün bekleyiş sonucunda onaydan geçmişti.

Para kazanması önceden açılmış 10k izlenim üstü kanal direk adsenseye bağlanıp onay alması gerekirken onay almadı incelenmede 2 gündür youtube herşeyi kapatıyor böle böle arkadaş ama [MENTION=45281]irun[/MENTION] hocam aynı durumdayız 5 gün sonucunda onay almış neyse bekleyelim o zaman

onay süresi 24 -48 saat olanlar % 85 kabul.. süres uzadıkça, red yeme olasılık artıyor. son zamanlar red olan kanallar malesef çoğaldı ve coğalıyor. aynı sektorlerde bile bu durum böyle

Hocam bu gün iyi haberi aldım. Yarın özgün tarzı özgün kanalım bugün onaylandı. Video başı 5 ila 1k olmak üzere kanalda 50 bine yakın sahte izlenim vardı, onaydan geçti ALLAH'a şükür.

Hocam bu gün iyi haberi aldım. Yarın özgün tarzı özgün kanalım bugün onaylandı. Video başı 5 ila 1k olmak üzere kanalda 50 bine yakın sahte izlenim vardı, onaydan geçti ALLAH'a şükür.

kaç gün sürdü bende 36 saattir onaylama gelmedi bakalım red yeme yolunda devam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri