11.000 Aboneli Türkçe Kanalımı Satıyorum

xxTuRKuaZxx

Kayıtlı Üye
Kanal Adı : (Satış Sonrası)
Kanal Kategorisi : Eğlence
Kanal Dili : (Türkçe) Kısa Videolar
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 12 Aralık 2012
Abone Sayısı : 11.188
izlenim Sayısı : 18.950.995
Kanalınızda UYARI Var mı : YOK
Kanalınızın Günlük Kazancı : 5,50 $
Bağlı olduğu partner: Quiz
İstenen fiyat: 3.000 TL (Fiyat Güncellenmiştir)

Arkadaşlar Kanalı Satmamım Nedeni Artık Özgüne Geçiş Yapacağımdandır. Uzunca Bir Müddet Var Olan Türkçe Kanallarım ile İlgilenemediğimden Durmasının da Manasının Olmadığını Düşündüm. Abone Sayısı Gayet iyi Olduğundan Proje Olarak Kullanılabileceğini Düşünüyorum. Lütfen Değerlendirmelerinizi Ona Göre Yapın...

Eğlenceli ve Telif Riski Düşük Fenomen Videoları İlk Yüklediğiniz Taktirde Kanal Kazancınızı Arttırabilir ve Kanala Ödemiş Olduğunuz Parayı Kısa Sürede Finanse Edebilirsiniz... Kanalın Bağlı Olduğu Dashboarda Az Gelirli Bir İki Yabancı Kanal Daha Var. Alan Arkadaşa Bu Kanalları da Vereceğim. Almayı Düşünen Arkadaş İstanbul'da Olduğu Taktirde Elden Teslim Edebilirim. İstanbul Dışı Olan Arkadaşlar ile de Ortadaki Güven Sorununu Kaldırabilmek Amaçlı Forum Yönetiminden Herhangi Bir Arkadaşı Hakem Tayin Edebiliriz. Kanalın Analytics Değerleri Aşağıdaki Fotoğraflardaki Gibidir.

Not: Yanında Vereceğim Kanalların Birinin Aylık Geliri 20$ Diğeri ise 60$ Civarındadır.

PM Aracılığı ile Ulaşabilirsiniz...
0NWOvB.png

Jk8PRQ.png

O98QYD.png

5mEWPL.png

Son düzenleme:
görüntülenmeye bak verdiğim paraya bak yemin ediyor küfür eder gibi .. hayırlı satışlar bu arada :)

Eğer bu kadar aboneli ama kazançsız tr kanalın vs varsa hocam ilgilenebilirim. hayırlı satışlar.

Eğer bu kadar aboneli ama kazançsız tr kanalın vs varsa hocam ilgilenebilirim. hayırlı satışlar.

Valla Ne Demek İstediğini Tam Olarak Anlayamasam da Sanırım Başka Kanalı Kast Ediyorsun. Şayet Öyleyse Bu Şekilde Bir Kanalım Daha Var. Onunda Abone Sayısı 17.200 Aboneli Freedom da Bulunan Bir Kanalım Var. Yalnız Onda Bir Topluluk İhtarı Var. Gerçi Bir Kaç Güne Süresi Dolup Kalkacak. Şayet O Şekilde İlgilenirsen Görüşelim Arkadaşım...

quiz olmasaydı güzel kanal :(

Daha Düne Kadar Millet Quiz Olmayan Kanalı Almazken şimdi Quiz Olması Yıldırıyor İnsanları :) Gerçek Olan Şu ki Quizde Olması Sorun Teşkil Etmeyeceğini Düşünüyorum...

o izlenim 40 dakika videolar, ingilizce olacaktı.
giphy.gif

hayırlı satışlar hocam :)

Ahhh Ahh Keşke Olaydı :) Teşekkür Ederim...

ah bu kanal yabancı dil olaydıda göreydim bu kanalın istatistğini...

Quizin darbelerinden sonra inş satış yapabilirsin hocam :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri