#11 Erkeğe(De) Şiddete Hayır

• Kullanıcı EmreYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
On numara olmuş emeğine sağlık [MENTION=15361]EmreYT[/MENTION]

Son düzenleme:
görüldüğü gibi pek müdahale eden yok, millet şaka sanıyor, Türkiye burası kim inanır böyle bişeye :)
ama ilk durumda malum millet kanıksamış artık, her yerde o tip hayvanatlar, bir yerde şahit olunca anında ben de müdahale ederim, sonra bu videoya 3. bir kısım eklenir, ben o adamı döverim :D

benim önümde kadın erkeği döverken müdahale eden olursa ben de onu döverim :d ne güzel ibretlik sahneler yaşıyoruz ne bozuyosun der girişirim :d

fon müziği dışında her şey harika hocam. tebrikler, başarılarınızın devamını diliyorum.

ikizlertv gizza'da :) videoalrınızı merakla bekliyorum hocam 3-5 aya fenomen olcaksınız hissediyorum :)

[MENTION=15361]EmreYT[/MENTION] hocam izmir deyim gelin buradanda güzel şeyler çıkar bende oynıcam ama :D sabahları
boyozla çaylar benden :) yolun düşerse bekleriz Bornovadayım ben

Son düzenleme:
cok kötü videolar yapmaya başladın...

video yine çok iyi

Kanalda Facebook linki olarak kendi kişisel linkini vermişsin kanalının fan sayfası yokmuydu :)

Kızda sende çok başarılısınız emre. Sadece müziklerde sorun var. Seni dövdüğü sahnelerde böyle duygusal müzik yerine daha kavga tarzı müzik olursa daha iyi olur. Videolarda müzik o kadar çok önemli ki. İzleyiciyi yakalaması lazım. Kızın dayak yediği sahnede duygusal müzik ondan sonra senin dayak yediğin sahnedede hareketli bir müzik harika olabilir.

Ben bu videonun avrupa çekilmiş versiyonunu izledim.Kadına şiddet uygulanırken 10 kişiden 1,2 kişi müdahele ediyordu oda sadece uyarıyordu sözle.Bizde görünce gerçekten gurur duydum.Her kadına müdahele ettiğinde millet üstüne kapanıp yere yatırıyor seni.Devam ettirirsen dayak bile atarlar adama.Bence bu bizim halk olarak çok daha duyarlı olduğumuzu gösteriyor.Kadının erkeğe şiddet göstermesine gelince bence insanların müdahele etmemelerinin sebebi tamamen bir kadının bir erkeği dövüp zarar verebileceğini düşünmüyorlar.Erkeğin bilerek kadından yakını olduğu için dayakk yediğini ve müdahele etmediğini düşünüyorlar.Videodaki bayan gerçekten öyle ufak tefek tokatla değil tekme tokat allah ne verdiyse girişse onada müdahele ederlerdi:)Sonuç olarak Avrupa'dan baya öndeyiz duyarlılık konusunda.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri