12.10.2015 Adsense Ban

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ban
bizim mersin de bir embesil var anlatmadık kimse bırakmadı. kekoları topladı başına herkese aynı mantık:

"youtup işi öyle böyle değil yatarak para kazanılıyo. misal botla 1000 kanal basarız her biri 1 dolar bıraksa günlük 1000 dolar eder oooo zengin olduk.." sen sistemi böyle çöpe çevirirsen, sokaktan adam toplayıp bu işe sokarsan işte böyle önce quizi eline verirler sonra adsenseyi.... artık asgari ücretle iş bakar kendine.

kurunun yanında yaş da yanar. günde bin tane kanal basan beyinsiz, doyumsuz, sevimsiz leş kargaları yüzünden millet ekmeğinden oldu. hayvanlık parayla pulla mı? eski sefil hayatlarına geri dönsünler artık yapacak bir şey yok. kafasını kullanan, nitelikli youtuberler az çok özgünün ekmeğini yiyip konuları izlemekle yetiniyor zaten.

Son düzenleme:
bizim mersin de bir embesil var anlatmadık kimse bırakmadı kekoları topladı başına herkese aynı mantık.

"youtup işi öyle böyle değil yatarak para kazanılıyo. misal botla 1000 kanal basarız her biri 1 dolar bıraksa günlük 1000 dolar eder oooo zengin olduk.." sen sistemi böyle çöpe çevirirsen, sokaktan adam toplayıp bu işe sokarsan işte böyle önce quizi eline verirler sonra adsenseyi.... artık asgari ücretle iş bakar kendine.

hayır kendilerine üzülmem fakat efendi gibi az öz spam yapıp evine ekmek götüren, okuyan adamlar vardı :) hiçbir zaman spam gelirini aylık 10k'nın üzerine çıkarmadım bu işin uzun sürebilmesi için. ama insanoğlu doyumsuz.

müdür biz yolumuzu buluruz şu kaos ortamı bir geçsin. biz çalışkan üretken adamlarız dolayısıyla biz değil onlar düşünsün.

hayır kendilerine üzülmem fakat efendi gibi az öz spam yapıp evine ekmek götüren, okuyan adamlar vardı :) hiçbir zaman spam gelirini aylık 10k'nın üzerine çıkarmadım bu işin uzun sürebilmesi için. ama insanoğlu doyumsuz.

toplu kapanma yaşayan adsenseme boş kanal bağladım 2 gündür sağlam spama düşmüş müdür?

Geçmiş olsun

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Saolun hocam 3 kanal bağlıydı adsensemde haftalık 1 video atarım kanala her kanalımda max 3 tane videom vardı ne bot ne başka brşey nede izlenim bastım ama anlamadım nasıl oldu sahte tıktan banlandım ya biri aşırı tıklama mevzusu yaptı yada adsensenin botu önüne geleni banlıyor

Saolun hocam 3 kanal bağlıydı adsensemde haftalık 1 video atarım kanala her kanalımda max 3 tane videom vardı ne bot ne başka brşey nede izlenim bastım ama anlamadım nasıl oldu sahte tıktan banlandım ya biri aşırı tıklama mevzusu yaptı yada adsensenin botu önüne geleni banlıyor
Hocam kazanç adsense açtığın günden itibaren yüksek miydi? 20+?

Hocam kazanç adsense açtığın günden itibaren yüksek miydi? 20+?

adsensemin ilk günkü kazancı 1 lira idi hocam diğer gün 3 e çktı sonra tkrar 2 tl düştü son 2 gündür 15-25 arasında oynuyordu ama ufak ufak artışa geçmişti ki bende bir problem çıkmaması için ufak ufak çalışıyordum

adsensemin ilk günkü kazancı 1 lira idi hocam diğer gün 3 e çktı sonra tkrar 2 tl düştü son 2 gündür 15-25 arasında oynuyordu ama ufak ufak artışa geçmişti ki bende bir problem çıkmaması için ufak ufak çalışıyordum
Ben yüksek kazançla ilgili olduğunu düşünmeye başladım.yüksek dediğim günlük 20 tl ve üstü. 20 tl üstü kazananlar gitti düşük kazananlar duruyor

Ben yüksek kazançla ilgili olduğunu düşünmeye başladım.yüksek dediğim günlük 20 tl ve üstü. 20 tl üstü kazananlar gitti düşük kazananlar duruyor

Bir anda yükselmedi hocam son 2 günde özellikle 20 lira gibi kazanıyordum videolarımdan ufak ufak yükseldi kazançlarım ama bilemiyorum dediğiniz olabilir mi

benim bir adsense 20 lirayı geçmedi hala ayakta:D ama o da banlanır gibi geliyor.:)

ban değilde hesapların spama düşmesi can sıkıcı

Fixle hocam 16-17. reklam aralarını azalt :D

ben artık reklam arası veya telifle değil ülke banı olduğunu düşünüyorum. çünkü başka forumlarda hiçkimse bahsetmiyor. başka çözümler arıyorum.

Şimdi Azeri bir arkadaşla görüştüm.Azerbeycan'da herhangi bir toplu banlanma olayları yokmuş.

Şimdi Azeri bir arkadaşla görüştüm.Azerbeycan'da herhangi bir toplu banlanma olayları yokmuş.
o zaman yurtdışı adsense açıp yurtdışı banka hesabı açmak lazım. yakında yurtdşı pinli adsense satışı yapalım. banka hesabınıda siz açarsınız artık :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri