ben Azeriyim.toplam 4 adsensem banlandi simdiye kadar(2 eski pinli,1i pini yola cikmis,1i pinsiz)
Azerisin de azerbaycanda mı oturuyorsun?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben Azeriyim.toplam 4 adsensem banlandi simdiye kadar(2 eski pinli,1i pini yola cikmis,1i pinsiz)
Benim bulgaristan bankalı orda açılmış oranın adresiyle teyit edilmiş bulgar isimli 1 senelik adsensimde banlandı eylülde, geçtiğimiz günlerde yine bulgar isimli bulgar adresli ordan açılan yine banlandı işin içinde ne var ben çözemedim ...
Olay Türkiye ye mahsus bir sey degil bence,Benimde almanya adsensem banlandi 2 tane
ban değilde hesapların spama düşmesi can sıkıcı
toplu kapanma yaşayan adsenseme boş kanal bağladım 2 gündür sağlam spama düşmüş müdür?
Sabah kanallarımın hepsi kapanmış, adsense hesabına girebiliyorum ama adsenseye kanal bağlamak istediğimde
Bir Google ürününe erişilemiyor
diyor, bu ne saçmalık böyle adsense banlansa nasıl girebiliyorum panele.
benim adsense lere de böyle diyordu.Sabah kanallarımın hepsi kapanmış, adsense hesabına girebiliyorum ama adsenseye kanal bağlamak istediğimde
Bir Google ürününe erişilemiyor
diyor, bu ne saçmalık böyle adsense banlansa nasıl girebiliyorum panele.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.