12.10.2015 Adsense Ban

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ban
Benim bulgaristan bankalı orda açılmış oranın adresiyle teyit edilmiş bulgar isimli 1 senelik adsensimde banlandı eylülde, geçtiğimiz günlerde yine bulgar isimli bulgar adresli ordan açılan yine banlandı işin içinde ne var ben çözemedim ...

bulgaristan lokasyonlu adsenseni bulgaristan ip'esiyle girmeliydin. sadece adres yetmez banka da oradan olacak. her şeyin oradan olacak. esasında adsense ödediği iban lokasyonuna bakar.

Benim bulgaristan bankalı orda açılmış oranın adresiyle teyit edilmiş bulgar isimli 1 senelik adsensimde banlandı eylülde, geçtiğimiz günlerde yine bulgar isimli bulgar adresli ordan açılan yine banlandı işin içinde ne var ben çözemedim ...

Olay Türkiye ye mahsus bir sey degil bence,Benimde almanya adsensem banlandi 2 tane

Hayir hocam,Almanya adsensesi icin özel alman vps,Türkiye adsensesi icin tr vps kullandim hep.

insan gerçek özgürlüğü korkmamaya başladığı zaman tadar.

Şaka gibi ya önce geçersiz etkinlikten kapanmadı diyolar şimdi mail gelmiş hesabınız geçersiz etkinlikten kapandı diye mail atıyorlar. Şu anda sürekli bot gibi mail atıyo adamlar bana bende sürekli itiraz ediyorum hesap devre dışı bırakıldı mail sayısı 4 oldu o robot cevaptan vazgeçene kadar devam :D

ekosistemi bozdunuz ondan hesabınızı kapattık diyor birde. ekosistem ne gardaş ? ozon tabakasını mı deldik ? hayvan türlerinin neslini mi bitirdik ?

Son düzenleme:
sacmalik gercekten adamlar kafalarina göre

Son düzenleme:
Kapanmalardan sonra 3 Adsense açmıştım. 3`ü de açık ve 2 tanesi de yüksek kesinleşti.(Maddi açıdan her ne kadar zor günler geçirsekte ve son 2 ayda sıfır bir araba paramız kalsa da -Quiz+Adsense- Umut fakirin ekmeği deyip çalışıyoruz :) )

Eskiden de çok titiz çalışıyordum ama kapanmalardan sonra bir kaç şeyi değişik yaptım. Madde madde yazayım belki faydamıza olur forumda.

1- Kanala video atmadan önce Ülke ayarını Türkiye yapıyorum.
2- Satın aldığım kanal veya açtığım kanalın Google Profiline girip Şehir, Ülke gibi yerleri kesinlikle Türkiye yapıyorum.
3- Eskiden video atmadan önce veya sonra farketmez kanalın para kazanmasını açar sonra video atardım. Şimdi ise videoları atıp en az 24 saat bekledikten sonra para kazanmayı açıyorum ( Büyük bir kaybınız olmaz )

3 Madde Adsense bağlamadan önceydi. Adsense bağlama aşamasında da aşağıdakileri yapıyorum.

4- Bağlarken token yöntemini kullanıyorum. Forumda konusu vardı en iyi yollardan birisi.
5- Bağlama aşamasında bize bağladığımız kanalın içerik dilini soruyor. Eskiden hangi dilse onu seçerdim şimdi bunu da Türkçe yapıyorum. Default olarak burası ne yüklediyseniz içeriğe göre İngilizce,İspanyolca ve Portekizce falan geliyor. Ben içerik dilini Türkçe yapıyorum. ( Belki herkes böyle çalışıyordur ama ben böyle çalışmıyordum )

* İçerik dilini Türkçe yaptığım için herhangi bir sorun yaşamadım.

Velhasılı; forumda [MENTION=15970]ilyas[/MENTION] kardeşimiz kadar bu işe kafa yoran ve bir şekilde analiz eden başka kardeşimiz yok. Bazı forum üyelerinin tuzu kuru, bazıları sallamıyor bazıları da amaaan be diyor :) ( [MENTION=11216]ubus56[/MENTION] seni anmadan geçemezdim kardeşim.. )

Dilerim faydası olmuştur. Bu dediklerimi deneyen ve banlanan varsa belki bir önemi kalmaz ama strateji anlamında belki bir fikir verebilir.

** Not: Bir adsensete deneme yapmak için 20-30 ağır telif içerikli kanallar yükledim gün be gün kapandı vs vs. Ben de spama düşecek mi diye kanalları silmedim ellemedim yine de spama düşmedi. Adsense spama düşme olayı kesinlikle multi ile alakalı kanımca..

**Not2: Her adsense için Orjinal Win7 kurulu ayrı ayrı bilgisayarlardan kontrol ediyorum. Bir pcye windows kurduktan sonra adsense harici başka bir giriş yapmıyorum.

Son düzenleme:
tamanes

ıyı guzel yazmıssın da ilyas kardesım gıbı bızlerde çözüm üretmeye çalısıyoruz ve herkesin elinden geleni yaptiginada inanıyoruz ama hala bi çözüm yok.

Quiz darbesinden sonra açtıgım hollanda lokasyonlu adsense ayakta. 5 veya 6 kanal bağlamıştım. yaklaşık 2 haftadır da hiç bi kanal ayakta değil. Yüksek kazanç birikti henüz pin gelmedi banka bilgilerinide girmedim. 12 eylülde yola çıktıgı yazıyor fakat 2-3 gün önce yeni pin istedim. Almanya ipsiyle açıldı adsense şuan tatil için türkiyeye geldim tr ipsi ile de giriyorum. İnşallah bi sıkıntı çıkmaz.. Tahminimce rastgele sallıyor kapanmaları. Çünkü almanyada yaşayan bi arkadaşımında 2 adsensesi eylülde uçtu.
Eylül ayında yüklü miktarda adsense ödemesi alan varmı aramızda türk bankasına ?

Son düzenleme:
[MENTION=8554]Battal[/MENTION] , [MENTION=14364]Trainer[/MENTION] evet Azerbaycanda oturuyorum.

Sabah kanallarımın hepsi kapanmış, adsense hesabına girebiliyorum ama adsenseye kanal bağlamak istediğimde
Bir Google ürününe erişilemiyor

diyor, bu ne saçmalık böyle adsense banlansa nasıl girebiliyorum panele.

Sabah kanallarımın hepsi kapanmış, adsense hesabına girebiliyorum ama adsenseye kanal bağlamak istediğimde

Adsense kanalıda kapanmış demekki,adsenseyi bşka maile taşı sorun halleolur...

benim adsense lere de böyle diyordu.
yönetici mailini değiştirdim. diğerini yöneticiden kaldırdım.

şimdi kanal bağlayabiliyorum. ama ertesi gün bağladığım kanal spamden kapanıyor:D
bir çözüm bulursan bana da haber et.:confused:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri