12 Ağustos Pinleri

yan adsensem gecen ay pini girdikten 2 gün sonra ban yemişti. Ban yiyen adsensemin 2. pini bugun geldi :D kocaeli banlı hesabın pini geliyor diğer hesapların gelmiyor :D

bir sorum olacak banka bilgilerini pinden sonra mı girelim pinden önce mi ? Ufak bi ödeme geliyor ya onu soruyorum dostlar.

postacımı aradım varmı diye malesef......... benım bu haftada gelmeyecek belli oldu :(( illaki gelcek bugun dedım.. bana dediği bazen merkes bekleme noktalarında kalıyor mektuplar.. merkezler dağıtılabilir ama merkez harici noktalar beklemede iç dağıtımda olabilir dedi..... neyse bir dağaki ay artık...

yarın eve geçip soracağım güvenliğe umarım gelmiştir benimkide :D

postacımı aradım varmı diye malesef......... benım bu haftada gelmeyecek belli oldu :(( illaki gelcek bugun dedım.. bana dediği bazen merkes bekleme noktalarında kalıyor mektuplar.. merkezler dağıtılabilir ama merkez harici noktalar beklemede iç dağıtımda olabilir dedi..... neyse bir dağaki ay artık...

Bir dahaki aya kaldık zaten bende şubeye sordum birşey bildikleri yok isme sorgulama yapamıyorlar takip numarası falan istedi.. Beklemekten başka çare yok..

Ankaranın göbeğindeyiz pin gelmiyor.. Ankarada pin gelen kimse var mı ?

takip no denen şeu örnek : RC640325422CN buna denıyor takip no, ama kagolarda var takıp no: kargonuza birnumara verılıyor. ABD den çıkışta bu kot basılıyor, kargo alıcısına bu kot bıldırılıyor, sonrasından sende ptt kargodan takip no sorgulamadan bu koda bakarak postan nerelerde nerede en son işlem gormuş izliyorsun... ama bizim mektuplarda takip no felan yok... isim soy isim... düz mektup

Sorsan ne olacak dostum takip no istiyorlar.. Ben umidi kestim artik gelmesin..

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Kardeş bende geçenlerde 2.pini istedim umutsuzluğa kapılma benim pinim gelmedi ama gelicek kimsenin parası google kalmaz eninde sonunda o pin geliyor
Benim sorum şu yarın postaneler açık mı bunu biliyormusun çünkü ben diğer adsense için sorduğumda cevap verdiler bana yarın açık mı postaneler

yarın merkezlerde açık olması gerek, şuan evde değilim ama umarım gelmiştir :( hatay / iskenderun yarın geçicem eve gelmişse yazarım konuya

Şu pin geldi yazılarını görünce ve her posta kutusuna bakıp pinin gelmediğini görünce deliriyorum takıntı oldu.. Gelende yazmasın bundan sonra :)

---------- Mesaj saat 19:51:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:44:32 civarında gönderildi. ----------

Bugün bitti zaten yarın dağıtım oluyor mu yani yarın posta kutumda bu pini görme ihtimalim % ?

hatay / iskenderun gelmedi hala beyler :/ acaba bugün dağıtılma olasılığı var mı tüküreyim ya umudu kestim böyle saçmalık mı olur 2 aydır pin bekliyorum 2 tane kesinleşmiş kazanç var daha 1 kuruş para alamadık..

hatay / iskenderun gelmedi hala beyler :/ acaba bugün dağıtılma olasılığı var mı tüküreyim ya umudu kestim böyle saçmalık mı olur 2 aydır pin bekliyorum 2 tane kesinleşmiş kazanç var daha 1 kuruş para alamadık..

aynı sıkıntı bendede var 2kesinleşmiş kazanc var ama alamıyorum :( bugün zannetmiyorum ama ben haftaya kesin gelir gözüyle bakıyorum :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri