12 Aralık Pinleri

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Pin gelmeyen arkadaşlar büyük ihtimalle pininiz PTTde sizi bekliyor :)Bende 2 gündür gelecek diye bekliyorum bugün gittim kendim aldım postaya kalsa kimbilir ne zaman gelecek

dostum ben gittim bügün benden posta takip numarası istediler.
siz ne diyerek aldınız ülke felan ne söylediniz

dostum ben gittim bügün benden posta takip numarası istediler.
siz ne diyerek aldınız ülke felan ne söylediniz

Sadece ismimi söyledim adıma gelen posta varmı diye mahalle falan sordular baktılar sabah yok dediler postacı dagıtımdaymış saat 16.00dan sonra ugrayın dediler gittim baktılar direk verdiler bişey istemediler

Pin'im geldi beyler sonunda babam postahaneden almış süpriz yaptı :)

Tam 15 inde girdim Pin'i bakalım bu ay ödeme alabilecek miyiz

Benim 12 aralikta cikan pin yok 2.yi istedim ama gene yok izmirdeyim

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bursa'ya geldi PİN bugün

15'inden 15'ine tam 1 ayda geldi.

Az önce pttden geldim sordum barkod dedi bilmiyorum dedi yardımcı olayım dedi isim soyisim aldı dosyaya baktı öyle bir isim yok dedi postacıda şansa ordaydı :D onada sordu böyle bir zarf yok dedi sinirden gittim yani :( Asıl sormak istediğim arkadaşlar 3.pini şubatın 1inde istesem hemen kimliğin fotosunu çekip yollasam onaylarlarmı?

izmire gelmedimi daha gelen var mı ?

Az önce pttden geldim sordum barkod dedi bilmiyorum dedi yardımcı olayım dedi isim soyisim aldı dosyaya baktı öyle bir isim yok dedi postacıda şansa ordaydı :D onada sordu böyle bir zarf yok dedi sinirden gittim yani :( Asıl sormak istediğim arkadaşlar 3.pini şubatın 1inde istesem hemen kimliğin fotosunu çekip yollasam onaylarlarmı?
dostum bu pin tebligatsız bir zarf oldugundan deftere falan kaydı tutulmaz.o yüzden bir yere bakıp gelmedi demesi için bölge bölge ayrılan zarfların içine bakması gerekir.

artık gelmezse şubat ın ilk haftası kimlik yollarız onaylanır.yapacak bir şey yok.

evet bende bekliyorum... ilk mektup pıni yola çıktı amageç gelıyor genelde 6 hafta buluyor ortalama...

dostum bu pin tebligatsız bir zarf oldugundan deftere falan kaydı tutulmaz.o yüzden bir yere bakıp gelmedi demesi için bölge bölge ayrılan zarfların içine bakması gerekir.

artık gelmezse şubat ın ilk haftası kimlik yollarız onaylanır.yapacak bir şey yok.

Bak onu bilmiyordum tebligatsız olmasını iyi oldu öğrenmem çok sağol :) inşallah nasip kısmet işi öyle yapmayı düşünüyorum.Ama şöyle birşeyde var adsensi kontrol ettim bir yeri hatalı girdimmi diye baktımki posta kodunu istanbul posta kodu olarak girmişim sorun olurmu bilmiyorum tekrar düzelttim bulunduğum mahallenin posta kodunu yaptım.

Diyelim ki pin 20 Ocakta geldi ve pini girdim. Aralık ayındaki kazancım ocak ayında ödenir mi yoksa 15 ocaktan sonra pin girdiğim için ödeme şubata mı kalır?

dostum pın ev adresıne mı gelıyo yoksa postaneye mi geliyor tam anlamıs degılım
bırde geldıgıne dair her hangı bır haber verılıyomu

1 . adresi eve 2. adresi farkli yere 3.yude dukkana istedim 3ündende ses yok ptt ye gittim hic biri yok 3 .ü gelse bari

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri