B
Bonna
Guest
Pin 2 gün önce geldi arkadaşlar,3.adsense'i de pinledim.Bu ay 2 adsense daha pinlemeyi düşünüyorum,eskişehire çabuk geliyor pinler.Eğer eskişehirde tanıdığınız varsa adresi orayı verin bence.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hayırlı olsun kardesim bu pin oalyı tam olarak ned,r bende 1 tane hesap var buna o zımbırtı alsam daha almama gerek varmı bu konularda hiç bilgim yok 0 dan başladımPin 2 gün önce geldi arkadaşlar,3.adsense'i de pinledim.Bu ay 2 adsense daha pinlemeyi düşünüyorum,eskişehire çabuk geliyor pinler.Eğer eskişehirde tanıdığınız varsa adresi orayı verin bence.
1 . adresi eve 2. adresi farkli yere 3.yude dukkana istedim 3ündende ses yok ptt ye gittim hic biri yok 3 .ü gelse bari
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
nezamandan berı beklıyorsun
evet benimde bugün gelmiş pinim arkadaşlar .hemen girdim ama acaba hesaptaki para yatarmı ki banka hesabıma bugün ayın 15ii
. istanbul beylikdüzünde oturuyorum bu arada pin bekleyenlere bilgi amaçlı söyliyim dedim.
not: çok sevinçliyim![]()
![]()
![]()
bi önceki adsensem ölmüştü (geçersiz tıktan) galiba şu pini beklerken bende ölecemMekan Adana Hala pin beklemekte![]()
12 Aralık pini bir türlü adresime ulaşmayınca PTT'ye gittim. Barkod numarası olmadığı için buradan yardımcı olamayacağını, ptt dağıtım merkezine gitmem gerektiğini söyledi. Oradaki personel saolsun baya ilgilendi, bulunduğum adrese kimin posta dağıttığını bir kaç telefon görüşmesi sonrası öğrenip adamı aradı.
Adam google zarfının yanında olduğunu bir kaç saate bırakacağını söyledi ve eve gittiğimde pin posta kutumdaydı.
Bu tarz zarflar, gereksiz ekstre gibi algılanıyormuş (kayıtsız, basit bir adwords indirimi gibi göründüğü için) ve postacının keyfine göre süre uzuyor. Elinde o binanın vs. zarfları birikmedikçe uğramayacakmış yani adam nasolsa alınıp yırtılacak bir ekstre diye![]()
12 Aralık pini bir türlü adresime ulaşmayınca PTT'ye gittim. Barkod numarası olmadığı için buradan yardımcı olamayacağını, ptt dağıtım merkezine gitmem gerektiğini söyledi. Oradaki personel saolsun baya ilgilendi, bulunduğum adrese kimin posta dağıttığını bir kaç telefon görüşmesi sonrası öğrenip adamı aradı.
Adam google zarfının yanında olduğunu bir kaç saate bırakacağını söyledi ve eve gittiğimde pin posta kutumdaydı.
Bu tarz zarflar, gereksiz ekstre gibi algılanıyormuş (kayıtsız, basit bir adwords indirimi gibi göründüğü için) ve postacının keyfine göre süre uzuyor. Elinde o binanın vs. zarfları birikmedikçe uğramayacakmış yani adam nasolsa alınıp yırtılacak bir ekstre diye![]()
20 tl kesinlesen kazancın olursa pin yola cıkar.pin girmeden ödeme alamassın.1 ay icinde gelir.youtuber'ların baş belası.hayırlı olsun kardesim bu pin oalyı tam olarak ned,r bende 1 tane hesap var buna o zımbırtı alsam daha almama gerek varmı bu konularda hiç bilgim yok 0 dan başladım
anladım bu pın tek seferlik bir işlem dimi birde bu ödemeyi paypal a attırma sansımız varmı ?20 tl kesinlesen kazancın olursa pin yola cıkar.pin girmeden ödeme alamassın.1 ay icinde gelir.youtuber'ların baş belası.
anladım bu pın tek seferlik bir işlem dimi birde bu ödemeyi paypal a attırma sansımız varmı ?
anladım efendim akşam akşam kafanızı şişirdim kusura mayın yardım larınız için çok teşekkür ederimpp attırma şansın yok,pin bir seferlik.
anladım efendim akşam akşam kafanızı şişirdim kusura mayın yardım larınız için çok teşekkür ederim
teşekkür ederim pm gönderildine demek kardeşim.Ne zaman istersen bi pm uzağındayım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.