12 Aralık Pinleri

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Pin 2 gün önce geldi arkadaşlar,3.adsense'i de pinledim.Bu ay 2 adsense daha pinlemeyi düşünüyorum,eskişehire çabuk geliyor pinler.Eğer eskişehirde tanıdığınız varsa adresi orayı verin bence.

Pin 2 gün önce geldi arkadaşlar,3.adsense'i de pinledim.Bu ay 2 adsense daha pinlemeyi düşünüyorum,eskişehire çabuk geliyor pinler.Eğer eskişehirde tanıdığınız varsa adresi orayı verin bence.
hayırlı olsun kardesim bu pin oalyı tam olarak ned,r bende 1 tane hesap var buna o zımbırtı alsam daha almama gerek varmı bu konularda hiç bilgim yok 0 dan başladım

evet benimde bugün gelmiş pinim arkadaşlar . :) hemen girdim ama acaba hesaptaki para yatarmı ki banka hesabıma bugün ayın 15ii :D . istanbul beylikdüzünde oturuyorum bu arada pin bekleyenlere bilgi amaçlı söyliyim dedim.

not: çok sevinçliyim :D :D :D

evet benimde bugün gelmiş pinim arkadaşlar . :) hemen girdim ama acaba hesaptaki para yatarmı ki banka hesabıma bugün ayın 15ii :D . istanbul beylikdüzünde oturuyorum bu arada pin bekleyenlere bilgi amaçlı söyliyim dedim.

not: çok sevinçliyim :D :D :D

darısı başımıza :D

Mekan Adana Hala pin beklemekte :(
bi önceki adsensem ölmüştü (geçersiz tıktan) galiba şu pini beklerken bende ölecem :D:D:D (vasiyetimdir 1.630 tl kesinleşmişim var o parayla forumdaki arkadaşlara 1 aylık bot dağıtın) :D:D:D

12 Aralık pini bir türlü adresime ulaşmayınca PTT'ye gittim. Barkod numarası olmadığı için buradan yardımcı olamayacağını, ptt dağıtım merkezine gitmem gerektiğini söyledi. Oradaki personel saolsun baya ilgilendi, bulunduğum adrese kimin posta dağıttığını bir kaç telefon görüşmesi sonrası öğrenip adamı aradı.

Adam google zarfının yanında olduğunu bir kaç saate bırakacağını söyledi ve eve gittiğimde pin posta kutumdaydı.

Bu tarz zarflar, gereksiz ekstre gibi algılanıyormuş (kayıtsız, basit bir adwords indirimi gibi göründüğü için) ve postacının keyfine göre süre uzuyor. Elinde o binanın vs. zarfları birikmedikçe uğramayacakmış yani adam nasolsa alınıp yırtılacak bir ekstre diye :)

12 Aralık pini bir türlü adresime ulaşmayınca PTT'ye gittim. Barkod numarası olmadığı için buradan yardımcı olamayacağını, ptt dağıtım merkezine gitmem gerektiğini söyledi. Oradaki personel saolsun baya ilgilendi, bulunduğum adrese kimin posta dağıttığını bir kaç telefon görüşmesi sonrası öğrenip adamı aradı.

Adam google zarfının yanında olduğunu bir kaç saate bırakacağını söyledi ve eve gittiğimde pin posta kutumdaydı.

Bu tarz zarflar, gereksiz ekstre gibi algılanıyormuş (kayıtsız, basit bir adwords indirimi gibi göründüğü için) ve postacının keyfine göre süre uzuyor. Elinde o binanın vs. zarfları birikmedikçe uğramayacakmış yani adam nasolsa alınıp yırtılacak bir ekstre diye :)

Postacıyı bulup bu zarf gelir gelmez getir sana yemek ısmarlıycam dicem yarın :D

ben önemsiz gibi göründüğünü düşünmüyorum ya benim oturduğum ev şehrin biraz daha dışında kalan villaların konumlandığı her villanın arasında 5 er dakikalık yürüme mesafesi olduğu bir yerdeyim. postacı taaa bizim eve kadar bile gelip getirdiyse herkeze gelebilir. yinede allah razı olsun postacımdan :D :D :D :D

Çok şanslı bir memura denk gelmişsin benim gittiğim dosyaya baktı yok dedi çektim geldim :(

hayırlı olsun kardesim bu pin oalyı tam olarak ned,r bende 1 tane hesap var buna o zımbırtı alsam daha almama gerek varmı bu konularda hiç bilgim yok 0 dan başladım
20 tl kesinlesen kazancın olursa pin yola cıkar.pin girmeden ödeme alamassın.1 ay icinde gelir.youtuber'ların baş belası.

20 tl kesinlesen kazancın olursa pin yola cıkar.pin girmeden ödeme alamassın.1 ay icinde gelir.youtuber'ların baş belası.
anladım bu pın tek seferlik bir işlem dimi birde bu ödemeyi paypal a attırma sansımız varmı ?

Benimde Pin Gelmedi Halen Ya... 2.adsense bekliyorum.. SAKARYA

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri