Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu gelen pinler eylül pini olabilir mi ? 15 gunde ekim pini geldiyse samsuna mükemmel.
ekim pinleri. hazirandan beri 2 haftada geliyor pinler, max 3 hafta
Ben hala agustos pininin gelmesini bekliyorum. Adres postane sadece. Sizce postane adresliler yola mi cikmiyor artik.
Ben hala agustos pininin gelmesini bekliyorum. Adres postane sadece. Sizce postane adresliler yola mi cikmiyor artik.
yok hocam olay %70 şans %30 da pin ülkeye girdikten sonra ptt'nin işleyişi.. postane adresi derken posta kutusu mu yoksa direk postane mi?
Posta kutusu degil. Sadece postane. Acaba ayni isim ve soyisim yuzunden mi gelmiyor. Yani 4 tane ayni isimde adsensem var.
bu ayın başında 2. defa istediğim agustos pinleri geldi
k.maraş
Hocam Eylül olmasın o ? Eylülde çıkanı ekim başında istiyoruz ya ondan sordum. Bende de durum aynı gelen giden yok.
yok hocam agustos 2. pin istemedim baya bekledim gelir diye , gelmeyince bu ayın 4-5 i gibi agustos 2. pini istedim, bugün geldi
hocam posta dagıtım yerinimi arıyorsunuz bulundugunuz ilçenın postanesini mi ?postaneyi aramıştım bir kaç gün önce telefon numaramı almışlardı dönüş yapalım size diye 5 tane bekliyordum 3 tanesi gelmiş aradılar az önce gün içinde bırakacaklarını bildirdiler evi aradım para verin dedim biraz bahşiş olarak yanlış anlamaz heralde yada bahşiş verdim diye dimisoyisimleri bilsin ki gelince getirme hevesi olsun
Yer istanbul krtl
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.