Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ekli dosyayı görüntüle 698
Trabzon/Merkez şimdi babam almış postacıdan getirdi saolsunama merak ettiğim bişey var hesapta 40 dolar civarında kesinleşmiş kazanç var bunu 100 doları geçince mi ödeyecekler yoksa ilk kazancım olduğu iiçin 40 dolar verirler mi ?
hocam kasım ayıyla beraber 100$ oluyo bu kasım 15 gibi kesinleşip ayın 21 inde mi bankaya geçecek acaba ?Kesinleşmiş kazanç 100$ olmadan geçmeden ödeme yapılmaz dostum.
hocam kasım ayıyla beraber 100$ oluyo bu kasım 15 gibi kesinleşip ayın 21 inde mi bankaya geçecek acaba ?
ben ikinci pini istedim.şimdi bu pin ödeme tarihinden (22 si sanırım) sonra gelirse ödemem sonraki ayamı kalacak ?
bu konuda bilgisi olan varmı ?
Google'nin insafına kalmış ama 100$'ı geçtiyse ve ay sonuna birkaç gün kaldıysa Google ay sonunda yatırabiliyor.
Erzurum hala gemedi. yeni istek mi yapayım bekleyeyimmi bilemedim. Yeniden pin isteyince eski pin gelirse onu girsek olurmu
2. pini istediğimizde 1. pin iptal olmuyormu ?
Pinim az önce gelmişkapıdan çıkıyordum asker dedi postan var anında postan var diyince google dedim
İlk pin mutluluğu işte
![]()
Bende Eruzumdaym geleli 1 hafta oldu 12 ekim pini.
Ekli dosyayı görüntüle 698
Trabzon/Merkez şimdi babam almış postacıdan getirdi saolsunama merak ettiğim bişey var hesapta 40 dolar civarında kesinleşmiş kazanç var bunu 100 doları geçince mi ödeyecekler yoksa ilk kazancım olduğu iiçin 40 dolar verirler mi ?
Kırklareli - Lüleburgaz. İlk Pinim. 12 ekimde oluşturulmuş ama ne gelen var ne de giden![]()
Bu gün itibari ile yeniden gönderilmesini istedim. Sanırım o da gelmiyecek ve kimlik doğrulamaya kalacağım.
15 inden sonra girersen eskiden yatmıyordu para... benım başıma gelmişti.. ama şimdi sistem değişikliğine gitti google geçen ay... pini giriyorsun ödemeye kadar şansın oluyor yani +7 geldi diye biliyorum... yazdıgın doğru 15+7 =22 oluyor... eskiden tam tersi... not: bu durumda 6 saat ulkeler arası farkıde hesaplaya bilirsin... 15 + 7 + 6 saat![]()
kimlikle doğrulamıştım ama pini yinede göndermişler istanbul sultanbeyli bu gün elime ulaştı yani 25 günde geldi
3. pin isteği gerçekleştikten hemen sonra kimlikle doğrulama yapılabiliyomu
daha ilk istediğimde kimlik gönderdim kabul ettiler ahahah![]()
bendemi denesem acaba.kimlik gönderme dışında extra bişey yaptınızmı.ya da sizin gibi pin beklemeden kimlikle doğrulatan başka arkadaş varmı.ona göre bende deneseydim
Benim pin ne zaman gelecek acaba şu pin işinide halletsem tamamdır bu iş
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.