12 Ekim Pinleri

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Arkadaslar Azerbaycana ne zaman gelir sizce? :/

Ekli dosyayı görüntüle 698
Trabzon/Merkez şimdi babam almış postacıdan getirdi saolsun :) ama merak ettiğim bişey var hesapta 40 dolar civarında kesinleşmiş kazanç var bunu 100 doları geçince mi ödeyecekler yoksa ilk kazancım olduğu iiçin 40 dolar verirler mi ?

Kesinleşmiş kazanç 100$ olmadan geçmeden ödeme yapılmaz dostum.

hocam kasım ayıyla beraber 100$ oluyo bu kasım 15 gibi kesinleşip ayın 21 inde mi bankaya geçecek acaba ?

Hocam ekim ayının kazançları, Kasım 12-15 arası kesinleşir ve 21-25 arası yatar. Kasım ayının kazançları da Aralık 12-15 arası kesinleşir ve 21-25 arası yatar. Tabii 100$(200 TL) eşiğini geçmesi halinde.

Erzurum hala gemedi. yeni istek mi yapayım bekleyeyimmi bilemedim. Yeniden pin isteyince eski pin gelirse onu girsek olurmu

sıkıntı olmaz hocam.

---------- Mesaj saat 22:10:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:10:03 civarında gönderildi. ----------

2. pini istediğimizde 1. pin iptal olmuyormu ?

olmuyor hocam 1-2-3 bu pinlerin hepsi aynı :D

---------- Mesaj saat 22:11:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:10:34 civarında gönderildi. ----------

Pinim az önce gelmiş :D kapıdan çıkıyordum asker dedi postan var anında postan var diyince google dedim :) İlk pin mutluluğu işte :)

Hayırlı olsun.O Mutluluğu daha biz tadamadık ama hadi bakalım :)

---------- Mesaj saat 22:11:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:11:17 civarında gönderildi. ----------

Bende Eruzumdaym geleli 1 hafta oldu 12 ekim pini.

Erzuruma 1 hafta mı oldu geleli :eek:
şans yok arkadaş şans.

bu konuda bilgisi olan varmı ?

15 inden sonra girersen eskiden yatmıyordu para... benım başıma gelmişti.. ama şimdi sistem değişikliğine gitti google geçen ay... pini giriyorsun ödemeye kadar şansın oluyor yani +7 geldi diye biliyorum... yazdıgın doğru 15+7 =22 oluyor... eskiden tam tersi... not: bu durumda 6 saat ulkeler arası farkıde hesaplaya bilirsin... 15 + 7 + 6 saat ;)

Ekli dosyayı görüntüle 698
Trabzon/Merkez şimdi babam almış postacıdan getirdi saolsun :) ama merak ettiğim bişey var hesapta 40 dolar civarında kesinleşmiş kazanç var bunu 100 doları geçince mi ödeyecekler yoksa ilk kazancım olduğu iiçin 40 dolar verirler mi ?

ilk kazanç felan yok :D 200 TL olmadığı sürece yatıyor para içeride :)

---------- Mesaj saat 22:13:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:13:09 civarında gönderildi. ----------

Kırklareli - Lüleburgaz. İlk Pinim. 12 ekimde oluşturulmuş ama ne gelen var ne de giden :)
Bu gün itibari ile yeniden gönderilmesini istedim. Sanırım o da gelmiyecek ve kimlik doğrulamaya kalacağım.

Aynen ben de kimliğe kalıcam yüksek ihtimalle bu yüzden de ödeme sarkacak aralığa :S

---------- Mesaj saat 22:17:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:13:31 civarında gönderildi. ----------

15 inden sonra girersen eskiden yatmıyordu para... benım başıma gelmişti.. ama şimdi sistem değişikliğine gitti google geçen ay... pini giriyorsun ödemeye kadar şansın oluyor yani +7 geldi diye biliyorum... yazdıgın doğru 15+7 =22 oluyor... eskiden tam tersi... not: bu durumda 6 saat ulkeler arası farkıde hesaplaya bilirsin... 15 + 7 + 6 saat ;)

Bu konuda emin misiniz hocam? Çünkü henüz test eden olmadı diye biliyorum.

Benim pin ne zaman gelecek acaba şu pin işinide halletsem tamamdır bu iş

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri