pynrs
Yasaklanmış
evet şuan test ödemem yapılmış 2.34 tl olarak .banka ziraat bankası.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2 hesap birden pin istedim onay liraları yatırıldı pinlerde yola çıktı bakalım ne zaman gelicek gelecek aya anca gelir gibi![]()
Ekim 12'den itibaren evlere ulaşmaya başlıyor 15-16 sına kadar girebilirsen ekimde ödeme alırsın
Benim 12 eylul'de gonderilen pin eski adresime gitti, o ev ile daha kontagim yok. Onun icin mecburen yeni pin isteyecegim. Yeni pini en erken hangi tarihte ve ne sekilde isteyebilirim?
o civarda tanıdığın birine rica et. sana pini telefonla falan okur.
benim tahmini kazanç 18 dolar kesinleşmiş kazanç 0,17$ dolar sizce normalmi bu kesinleşmiş kazanç 10 $ oluncamı gelecek pin ?
evet 12 ekim de çıkar
ama kesinleşmiş kazanç 0,17 çıkarmı yinede pin ?
O evde yasayan adamla konusmuyorum, bir pin icin ona minnet etmek istemiyorum. Yeniden pin isteme nasil siz onu anlatin bana lutfen.
bir saat önce pinim elime geçti
İL: Mardin/Kızıltepe
Darısı başınıza![]()
bir saat önce pinim elime geçti
İL: Mardin/Kızıltepe
Darısı başınıza![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.