12 Eylül pinleri

• Kullanıcı pynrs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Hocam 20 Günde Geldi Bugün 5 Pin Aynı Adrese GEldi Yan Dükkan 5 Tane dükkanb adresi vermiştim postacıyı gördüm tek tek dükkanlara giricekti dedim gel bakıyım babahepsi benim :D

Vay be konuyu 2013 te açmıştım. Pini hatta çöp kutusundan bulmuştum :D

hocam senin konun yüzünden gittim posta kutusuna baktım binaın çöp kutusunu karıştırdım :D 2013 konusuymuş ya :( // NOT: Benim pinim gelmedi daha ;(

Son düzenleme:
2 ade pin gelecekti bugün saat 4 te bir tanesi iş yeri adresime geldi. Ev adresine gelecek olan gelmedi. Sabah yazı asacam "Sevgili postacı lütfen Google yazan kağıdı atma posta kutusuna koy diye" : )

edit: 05.10.2015 2. pin de adresime ulaştı

Son düzenleme:
Benim ilk adsensenin pini 2 haftada gelmişti, ikincisi bir ayı geçti gelmiyor :D

2.pin ne zaman isteyebiliyorduk pin gelmedi hala

Banlı Adsense'ımın pini bugün gelmiş, evden haber geldi. :D

Karşı ödeme yapıp göndereyim mi napcam lan ben bunu banladınız hesabımı yazıp?

Biraz zaman alır var gibi en geç 1 hafta içinde gelir. Ağustos pini dün gelmiş benimde.

12 eylül pini dün elime geçti.Pin girmek için adsenseye girdiğimde banlanmış olduğunu gördüm.

Ben haziran ayında pin istemiştim 1 ay içinde gelmedi 2. istedim. 2-3 hafta sonra ikisi birden geldi :D

Hayatım boyunca şu pin zarfını elime alamayacağım heralde inş pin gelmeden adsense banlanmaz

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri