12 mayıs pinleri

• Kullanıcı nazo93
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Cumartesi sabahtan gidip alabilirsiniz hocam. Öğleye kadar çalışıyorlar diye biliyorum yine de arayıp bi teyit edin isterseniz.

bugune kadar kac tane pin istediysem hic biride gelmesi herseyi yuzde yuz dogru girmeme ragmen hep kimlik fotokopisiyle onaylattiriyorum

Salı günü pin geldi onayladım çarşamba günü para yattı... Bu gün aynı adsenseye 2. pin gelmiş çok enterasan bir durum...

Arkadaşlar an itibari ile istanbul kartal mayıs ayında 1. pinleri istemiştim gelmemişlerdi sonradak 2.pinleri istemiştim ve şuan ulaşmış mektuplar eve bilginize
3 adet mektup
Tahmini ne zaman yaparlör ödemeyi fikri olan ? bilen ? :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar an itibari ile istanbul kartal mayıs ayında 1. pinleri istemiştim gelmemişlerdi sonradak 2.pinleri istemiştim ve şuan ulaşmış mektuplar eve bilginize
3 adet mektup
Tahmini ne zaman yaparlör ödemeyi fikri olan ? bilen ? :)

Mayısta ödeme eşiğini geçmişsen pazartesi sabah yatar

yarın 3.pin aktif olacak inşallah up :)

2.pini saat 3-4 gibi istemişiz sizce yarın 3.pini isteyip aynı gün parayı çekebilecek miyiz yoksa cumaya mı kalır

uzun zamandan sonra kimlik yolluyarak pin aktif olmuş bu şekilde onaylattım bugün

uzun zamandan sonra kimlik yolluyarak pin aktif olmuş bu şekilde onaylattım bugün

hocam 3.pinden ne zaman sonra kimlik yolladınız ? bazı arkadaşlarımız 1 hafta beklemek gerekyior artık diyor

edit: 3.pin isteme açıldı mı arkadaşlar sizlerde ?

Son düzenleme:
bende 3 pinin acilmasini bekliyorum normalde acilmasi gerekirdi ama halen acilmadi

3.pin açıldı şimdi formu dolduruyorum bakalım 30 dkya onaylanacakmı eskisi gibi

form kısmı 3.pinden hemen sonra mı aktif oldu hocam

evet hocam anında aktif oldu nerden baksan 2 aylık adsense bu (75 günlük adsenseymiş 8 nisanda açılmış)

ve edit onaylandı bile ana saydafa ödemeleriniz duraklatılmıstır yazısıda gitti şimdi sıra işleme girmesini beklıyorum umarım ban yemeyiz çok korkuyorum

evet hocam anında aktif oldu nerden baksan 2 aylık adsense bu (75 günlük adsenseymiş 8 nisanda açılmış)

ve edit onaylandı bile ana saydafa ödemeleriniz duraklatılmıstır yazısıda gitti şimdi sıra işleme girmesini beklıyorum umarım ban yemeyiz çok korkuyorum

Anladım hocam bende sevindim şimdi giriş yaptım form kısmı hala aktif değil zaten bende ondan alıntı yapmıştım :) 5-6 saate kadar yolu var . Ban konusunda hiçbir kuşkun olmasın hocam paran garanti.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri