Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bugune kadar kac tane pin istediysem hic biride gelmesi herseyi yuzde yuz dogru girmeme ragmen hep kimlik fotokopisiyle onaylattiriyorum
bugune kadar kac tane pin istediysem hic biride gelmesi herseyi yuzde yuz dogru girmeme ragmen hep kimlik fotokopisiyle onaylattiriyorum
mayıs pini dün elime ulaştı - beylikdüzü
Arkadaşlar an itibari ile istanbul kartal mayıs ayında 1. pinleri istemiştim gelmemişlerdi sonradak 2.pinleri istemiştim ve şuan ulaşmış mektuplar eve bilginize
3 adet mektup
Tahmini ne zaman yaparlör ödemeyi fikri olan ? bilen ?![]()
Hocam 2 kere adsense açtım beylikdüzüne gelmedi sana nasıl geldi helal olsunbeylikdüzünün neresi
uzun zamandan sonra kimlik yolluyarak pin aktif olmuş bu şekilde onaylattım bugün
bende 3 pinin acilmasini bekliyorum normalde acilmasi gerekirdi ama halen acilmadi
bende 3 pinin acilmasini bekliyorum normalde acilmasi gerekirdi ama halen acilmadi
3.pin açıldı şimdi formu dolduruyorum bakalım 30 dkya onaylanacakmı eskisi gibi
form kısmı 3.pinden hemen sonra mı aktif oldu hocam
evet hocam anında aktif oldu nerden baksan 2 aylık adsense bu (75 günlük adsenseymiş 8 nisanda açılmış)
ve edit onaylandı bile ana saydafa ödemeleriniz duraklatılmıstır yazısıda gitti şimdi sıra işleme girmesini beklıyorum umarım ban yemeyiz çok korkuyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.