Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
adana halen gelmedi daha oncede kac defa istedim gene gelmedi neyde hata yapiyorum blmiyom
Takipli olmadığından sistemden bakamaz zaten.pttden nasıl alıyorsunuz ben ne zaman arasam bir kadın çıkıyor adıma posta gelmişmi diyorum sonra ara, sistemde sorun var, isimle bakılamıyor, şu numarayı ara gibi baştan savma cevaplar alıyorum.
banka onayını dün sabah yaptım hala işleme girmedi hesap işleme girmesini bekleyenler var mı ?
Arkadaşlar 12 Mayıs ta istedıgım PİN bugun elime ulastı ..
Adres : İZMİR
Az önce PİN i girdim , Nisandan biriken 3xxTL tutar vardı ...
Mayısta da biriken 4xx TL tutar yine ...
Şimdi bana bu ayın kaçında ve ne kadar yatar?![]()
Adsense uzmanlarından bir cevap alabilirmiyim???
@bigmoney mail falan gelmemiş hocam
edit:ödeme gelmiş [MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] nisan kazancı 2 gün içinde yatar hocam
nisani 2 3 güne alırsın, mayısıda bu ay ödemelerde alırsın mayıs daha kesinleşmedi çünkü
[MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] aynen mayıs kazancı yarın kesinleşip 22-23 ünde hesabınıza yatar
Hocam pttnin ana posta dağıtım yerine gideceksin. Yurtdışından gelenler orda toplanıyor. Telefonla kontrol edemezsin çünkü takip numarası yok gidip yüz yüze konuşucaksın. Mahallene bakan kişiyi bul direkt dağıtanla görüş yardımcı oluyolar sağolsunlar![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.