12 Nisan Adsense Pin

• Kullanıcı Egm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Adamların eline ulaştığına dair bir kanıtım olsaydı keşke. Kimin eline ulaşmışsa artık İlçe postaneye gelmemiş daha

[MENTION=28616]FatihYT[/MENTION] ben ankara merkez dagıtım ofisine gittim ordan yurtdışı posta takip servisine bile sordum daha önce de bişey çıkmadı.
Mahalleye gelen postacıyı bi yakalasam halledeceğim ama ortalıkta yok işte.

[MENTION=28616]FatihYT[/MENTION] ben ankara merkez dagıtım ofisine gittim ordan yurtdışı posta takip servisine bile sordum daha önce de bişey çıkmadı.
Mahalleye gelen postacıyı bi yakalasam halledeceğim ama ortalıkta yok işte.

Abi mahalleye gelen postacının sucu değildir sonuçta postaneye gelmiyor artık nerede takılı kalıyorsa Allah bilir . Ben önce il postanesine gelir sonra ilçeye gelip dağıtımı yapılır diye biliyorum belki de öyle değildir. Bu işin kötü yanı barkod numarası yok google abimiz o kadar gelişmiş ama pini postaya verirken bir barkod gibi takip numarası verebilir . En azından pinin ne durumda olduğunu nerede oldugunu öğrenebilirdik öyle

Abi mahalleye gelen postacının sucu değildir sonuçta postaneye gelmiyor artık nerede takılı kalıyorsa Allah bilir . Ben önce il postanesine gelir sonra ilçeye gelip dağıtımı yapılır diye biliyorum belki de öyle değildir. Bu işin kötü yanı barkod numarası yok google abimiz o kadar gelişmiş ama pini postaya verirken bir barkod gibi takip numarası verebilir . En azından pinin ne durumda olduğunu nerede oldugunu öğrenebilirdik öyle

hocam yok tamamen postacıda falan bitiyor.benim pinler çatır çutur geliyordu.bir keresinde gelmedi.Aynı zarftan 2 tane aynı anda geldi.postanede saklanıyor birşeyler oluyor.belki google görünce insnalara ilginç geliyordur vermiyorlardır.

hocam yok tamamen postacıda falan bitiyor.benim pinler çatır çutur geliyordu.bir keresinde gelmedi.Aynı zarftan 2 tane aynı anda geldi.postanede saklanıyor birşeyler oluyor.belki google görünce insnalara ilginç geliyordur vermiyorlardır.

Valla hocam olabilir bilemiyorum .Burası da bir ilçe bu yt işiyle sadece ben uğraşıyorum en azından forumdan buralı birisi görmedim . Ne zaman gitsem ilk başlarda pek bakmazlar ama google dan geliyor dediğimde adam işi gücü bırakıp ilgileniyor :D numarayı bıraktım buralarda google zarfı görürseniz arayın diye tamam dedi bakalım ne olacak
Edit: geçen sene google dediğim gibi postacı vaayy site açtın reklam koydun kıracan parayı falan dedi :D yok site değil dedim :D

Antalya merkez pin postacının kıyağı sayesinde bugün 17:00'de ulaştı :)

Son düzenleme:
Kartal hala beklemede hocam gelmiyor postaciyi gordumuzmu var

Mersin 12 nisan pinleri dün akşam ulaştı ( mersin merkez)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri