12 ocak Adsense Pinleri

• Kullanıcı unadikum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Lєσηidαs;1339975' Alıntı:
pini girdim ocak kazancı işlemde lakin aralık kazancı işlemde değil ? aralık kazancını ne zaman öderler bilgisi olan varmı arkadaşlar.

sıfır adsense de pini yeni girdiysen tüm ödeme gönderilir.
ocak nasıl aralık nasıl ayrı ayrı gönderiliyor? mrk ediyorum sistem mi değişti ?

İşleme bugün mü girdi hocam ben bekliyorum hala

evet hocam saat 4 te pini girdim daha sonra baktığımda ocak kazançı işlemde

---------- Spam Engelliyici 22:14 ---------- Önceki Mesaj 22:06 ----------

ocak nasıl aralık nasıl ayrı ayrı gönderiliyor? mrk ediyorum sistem mi değişti ?

sistem değişmiş olabilir hocam aralık kazancı işlemde ocak kazancı işlemde değil.
edit.

Son düzenleme:
Saat 4 derken 16:00 da mı girdin hocam pini? @Lєσηidαs

Daha onceki kazançları hemen gönderirler ancak ocak kazancı 22 sinde gonderilir.

aralık 200tl eşiği geçmiş olup hesabı pinleyipde işleme girmeyen var mı ? ben bugun pinledim bi hareket yok! hesap bi başka ayın 20 sını kaldırımaz. işleme girenler pinledikden ne kadar sonra işleme girdi hesapları?

aralık 200tl eşiği geçmiş olup hesabı pinleyipde işleme girmeyen var mı ? ben bugun pinledim bi hareket yok! hesap bi başka ayın 20 sını kaldırımaz. işleme girenler pinledikden ne kadar sonra işleme girdi hesapları?

Sabah karşı işleme girer diye düşünüyorum..

pini giren arkadaşlr var mı son 1-2 günde ? acaba girenler girdikten sonraki gün ödemesi yattı mı ?

Adana/Mersin/Osmaniye taraflarından pini gelen arkadaş varmı?

edit: 19.02.2016 tarihi itibariyle pin elime ulaştı. ulaşmayan arkadaşlar postaneye uğrasınlar ben 1. pin gelmeyince 2. pini istemişitm 2 sini birden yollamışlar :)

Son düzenleme:

hocam nedir son durum?geçen ay ne kadar süre sonra işleme girdi adsenseniz?

12 ocakta ilk pini ve 2. şubatta 2. pini isteyenler için bugün 3.pin hakkı açıldı ben şimdi istedim. 3-4 saate kimlik onay sayfası aktif olur.

yav ne zaman postaneye gitsem derdimi anlatamıyorum. yurtdışından mektup gelcek diyorum yok diyorlar, zarf diyorum yok diyorlar. bize gelmez merkeze git diyorlar vs vs. halbuki adsenseye direk ilçedeki postanenin adresini verdim :D siz ne diyorsunuz postaneye gidince bi yardım edin :D

yav ne zaman postaneye gitsem derdimi anlatamıyorum. yurtdışından mektup gelcek diyorum yok diyorlar, zarf diyorum yok diyorlar. bize gelmez merkeze git diyorlar vs vs. halbuki adsenseye direk ilçedeki postanenin adresini verdim :D siz ne diyorsunuz postaneye gidince bi yardım edin :D
Posta kodu verdigin ptt hangisi tam olarak onu ogren emin olduktan sonra deki ben buraya verdim buraya gelcek dersen yardimci olurlar

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri