12 Ocak Pinleri. Yola Cıkanlar , Ellerine Ulaşanlar Bu Konuda Buluşalım

• Kullanıcı slsrcn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
sallayın 3.pini bekleyin kimlikle doğrularsınız artık..Diğer ay elinize daha yüksek bi para geçer :D

en son pınımı isteidğimde toplamda 3 mektup istedim.... 3 tane mektupdan 1 tanesı ulaştı oada 60 gunu bulmuştu.... hatta bende doğrulamayı 3 pınden sonra yapmıştım...
o bakımdan bu 3 mektup olayına artık ınanmıyorum... 1 tane çıkıyordur yola, yoksa 3 tane felan gelmıyor..yada kayboluyor...

12 ocak kazanclarini subatin kacina kadar pin girilir ise hesaplara yatar. Bilgisi olan varmi?

---------- Mesaj saat 23:49:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:46:13 civarında gönderildi. ----------

en son pınımı isteidğimde toplamda 3 mektup istedim.... 3 tane mektupdan 1 tanesı ulaştı oada 60 gunu bulmuştu.... hatta bende doğrulamayı 3 pınden sonra yapmıştım...
o bakımdan bu 3 mektup olayına artık ınanmıyorum... 1 tane çıkıyordur yola, yoksa 3 tane felan gelmıyor..yada kayboluyor...

Bekliyoruz bizde ama ulasacagini sanmiyorum 3ay bekleyecegiz gibi gorunuyor cok uzun zaman 3 ay buna bir cozum bulunsa guzel olurdu

12 ocak kazanclarini subatin kacina kadar pin girilir ise hesaplara yatar. Bilgisi olan varmi?

---------- Mesaj saat 23:49:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:46:13 civarında gönderildi. ----------

Bekliyoruz bizde ama ulasacagini sanmiyorum 3ay bekleyecegiz gibi gorunuyor cok uzun zaman 3 ay buna bir cozum bulunsa guzel olurdu

Bence bıraz sabredın. daha 1 ay bıle olmadı ben odemelerden once elimize ulaşacagını umuyorum :)

dün mahalle postaneme gittim kadın epey aradı bulamadı 5 gün sonra bi daha uğrucam 7 gün bekletiyorlar mış gelince

dün mahalle postaneme gittim kadın epey aradı bulamadı 5 gün sonra bi daha uğrucam 7 gün bekletiyorlar mış gelince

Arayan var mı acaba?

Adıma gelen hiç bir posta yok diyorlar. "Barkod numarası verilmemiş veya Türkiye'ye gelmemiş olabilir." dedi çağrı hizmetleri.

en temizi son 3. cüyede isteyip kimlik onayı yapmak ama +2 adsense daha var onlarda mecbur beklemem gerekicek :S

izmirde pin gelen varmı ? 8-12 ocak hala gelmedi benim

ev adresin de vs sorun çıkarsa postanede 7gün bekletiliyor

valla bizim postaneci iyi galiba epey arattırdım bulamadı biraz sert olun :)

hocam yer yer değişiyor. postaneye gittiğimde beni başlarından savursalar yakarım orayı :D şimdi hocam ben postaneye gideyimmi orayamı geliyor yoksa evemi

hiçbişi yapamazsın :D

bekliceksin eve gelecek eğer bi sorun olmadıysa takribi 1 ayı buluyor yerine göre

---------- Mesaj saat 11:59:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:58:37 civarında gönderildi. ----------

valla bizim postaneci iyi galiba epey arattırdım bulamadı biraz sert olun :)

suyuna gitmeni tavsiye ederim sinir edersin adamları elindeyse vermez yırtar çöpe atar ağlarsın sora :D:D:D

sıkıyosa öyle bir şey olsun mahallede barındırmam yakarım yıkarım köpeklere kovalatırım :)

ilk pin'i otomatik kendileri mi yolluyo, yoksa istemek icin ek bir islem yapicak miyiz?

Nee oluuuuur "Pin" GELLL Artık...
Geçmiyor Günler Geçmiyor..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri